יש לי כמה שאלות על מנת להבין../images/Emo3.gif
אתה מתכוון לשינוי שם משתמש???? ולמה אתה מתכוון במסרים? ז"א מה לא מצליח לך שם? אני יענה לך על כמה מהשאלות שלי, בתקווה שזו אכן הבעיה - אם לא תתאר בדיוק מה אתה רוצה לעשות, והיכן אתה נתקל בבעיה.
החלפת שם משתמש אם ברצונך לשנות את שם המשתמש שלך עליך ללחוץ על השם שלך, ליד אחד ההודעות שלך - יפתח לך חלון חדש, שהוא בעצם הכרטיס האישי שלך. בצד השמאלי שלו, יש לחצן של שינוי פרטים אישיים. לאחר שאתה לוחץ אתה מקבל דף שבו אתה צריך לרשום שם + סיסמה. לאחר שמילאת, יפתח לך הכרטיס האישי של השם השני, תגלגל את המסך למטה, ולחץ על עידכון פרטים. בכדי שהשינוי יהיה הפקטיבי, עליך לסגור את כל החלונות הקודמים עם השם הקודם. ***לפעמים צריך להעתיק את השם בדיוק כפי שהוא רשום בהודעות שלך שבפורום - לא יודעת למה, ככה זה אצלי.ואז להכניס סיסמה,,,,,וכו´
אם לא זו הבעיה, תתעלם
לגבי תיבת המסרים אין צורך להכניס שם וכאלה, אלא אם כן יש לך מספר שמות בתפוז, ואז אתה צריך להחליף אותם לפני הבדיקה בדיוק כפי שתארתי קודם. ואם אתה רוצה להיכנס לתיבת המסרים עם השם הנוכחי, אז פשוט תלחץ על הסרגל מצד שמאל (על תיבת המסרים) ויפתח לך כבר המסך של תיבת המסרים - שים לב שלוקח לו כמה דקות להתעדכן, הוא די איטי. רגעעעעעע,,,,,,,,,הכנסת את האופציה לשם וסיסמה בתיבת המסרים???????