יש בעיה עם כניסת משתמש בפורום

ramshay

New member
יש בעיה עם כניסת משתמש בפורום

אני לא מצליח להכנס לתיבת המסרים או לעדכון פרטים. לתשומת לבך טייגר, תבדוק מה קורה שם. אני מכניס שם משתמש וסיסמא ולא רואים אותי ממטר. כאילו כלום.

ramshay

New member
כן

אני מקליד את הפרטים והדף חוזר אלי ריק וכאילו מבקש שוב את הפרטים, מן לופ אינסופי.

TWEETY =^.^=

New member
יש לי כמה שאלות על מנת להבין../images/Emo3.gif

אתה מתכוון לשינוי שם משתמש???? ולמה אתה מתכוון במסרים? ז"א מה לא מצליח לך שם? אני יענה לך על כמה מהשאלות שלי, בתקווה שזו אכן הבעיה - אם לא תתאר בדיוק מה אתה רוצה לעשות, והיכן אתה נתקל בבעיה. החלפת שם משתמש אם ברצונך לשנות את שם המשתמש שלך עליך ללחוץ על השם שלך, ליד אחד ההודעות שלך - יפתח לך חלון חדש, שהוא בעצם הכרטיס האישי שלך. בצד השמאלי שלו, יש לחצן של שינוי פרטים אישיים. לאחר שאתה לוחץ אתה מקבל דף שבו אתה צריך לרשום שם + סיסמה. לאחר שמילאת, יפתח לך הכרטיס האישי של השם השני, תגלגל את המסך למטה, ולחץ על עידכון פרטים. בכדי שהשינוי יהיה הפקטיבי, עליך לסגור את כל החלונות הקודמים עם השם הקודם. ***לפעמים צריך להעתיק את השם בדיוק כפי שהוא רשום בהודעות שלך שבפורום - לא יודעת למה, ככה זה אצלי.ואז להכניס סיסמה,,,,,וכו´
אם לא זו הבעיה, תתעלם
לגבי תיבת המסרים אין צורך להכניס שם וכאלה, אלא אם כן יש לך מספר שמות בתפוז, ואז אתה צריך להחליף אותם לפני הבדיקה בדיוק כפי שתארתי קודם. ואם אתה רוצה להיכנס לתיבת המסרים עם השם הנוכחי, אז פשוט תלחץ על הסרגל מצד שמאל (על תיבת המסרים) ויפתח לך כבר המסך של תיבת המסרים - שים לב שלוקח לו כמה דקות להתעדכן, הוא די איטי. רגעעעעעע,,,,,,,,,הכנסת את האופציה לשם וסיסמה בתיבת המסרים???????

ramshay

New member
אני לא עשיתי כל שינוי מיוזמתי

לא בקשתי להכניס שם וסיסמא - עד אתמול יכולתי לראות מסרים בדיוק כמו שאמרת. אבל עכשיו הוא מבקש שם וסיסמא. אני נכנס רק עם שם אחד כל הזמן. למעשה הכל התחיל מזה שראיתי כי כתובת האימייל שלי חסוייה ולא התכוונתי גם לזה. ולמעשה רציתי לחפש את האפשרות להפוך את כתובת האימייל לזמינה. מכאן מתחיל הכל ובכל זאת, איך אוכל לראות מסרים? אבל אני כבר רגיל למכשירי חשמל שמתעללים בי

TWEETY =^.^=

New member
אוי וי../images/Emo5.gif

אני רק יכולה להציע לך לתת לי את הסיסמה שלך, כדי שאבדוק לך מה קורה, ותמיד תוכל להחליף סיסמה אחר-כך. אתה יכול לשלוח לי אותה דרך האיימל שלי, תמצא אותו אם תלחץ פה , ושם בסרגל האפור בהיר תלחץ על איימל למנהל. אינך חייב לשלוח לי אותה, ואני מקווה שזה הסתדר בנתיים.

tiger

New member
טוויטי מה הייתי עושה בילעדייך???

מגמגם מין הסתם.בפורום מנהלים אף אחד לא היתיחס אלי בכלל. t

TWEETY =^.^=

New member
כן ראיתי ../images/Emo123.gif

כנראה שלא ממש יודעים מה לענות - ניתן להם להנות מהספק
ובשבת לא ניתן ליצור קשר עם התמיכה הטכנית של תפוז, בגלל זה ניסיתי לעזור לו בדרך אחרת. מקסימום אם לא יסתדר, הוא יצטרך לסבול את ההודעה המהבהבת של תפוז חפוז מול העינים עד ליום ראשון. וביום ראשון הוא יוכל לפנות ל,,, לשירות הלקוחות בתפוז 03-6109610 או במייל באמצעות הנהלת הפורומים

ramshay

New member
העסק הסתדר

קבלתי מייל מהנהלת הפורומים והעניין סודר. תודה רמי

TWEETY =^.^=

New member
O.K. הייתי רמי לכמה שניות ../images/Emo8.gif

הדיאגנוזה היא, שאין דיאגנוזה
הצלחתי להיכנס גם לכרטיס האישי שלך וגם לתפוז חפוז. אני שולחת לך את אותה ההודעה גם בתפוז חפוז ותגיד לי אם קיבלת. ואם אינך יכול להיכנס בכלללללל לתפוז חפוז,,,,תעתיק את השם שלך כפי שהוא מופיע פה, עם לחצן ימני וקופי, וגש לכרטיס האישי שלך, שם תמחק את השם שמופיע, ותעביר את השם שהעתקת (קטע מפגר לאללה אני יודעת - אבל עובד!!!!) ,תכניס סיסמה וכנס לכרטיס האישי - אם בא לך לעשות שינויים (בהנחה שהצלחת להיכנס) תעשה, ואם לא, אז רק תלחץ על עידכון פרטים למטה. ואז מאותו מסך (תסגור כמובן את המסך הראשון שממנו העתקת את השם), כנס לפורום, ומשם לתיבת המסרים. ב ה צ ל ח ה

ramshay

New member
לכרטיס האישי כבר נכנסתי

אבל אינני יכול להכנס לתיבת המסרים, ראיתי שישנה דרך באמצעות לינק שיש לי שאני צריך להכניס לחלון הכתובות וזה איך שהוא עובד. בכל אופן עבד קודם. בינתיים אני לא מצליח לראות את המסר ששלחת.

ramshay

New member
משהו דפוק כאן

או שיש איזו בעיה עם מערכת הפורומים או המסרים או שאצלי משהו דפוק. אבל זה לא נורא, אני רגיל להיות אשם במשהו

TWEETY =^.^=

New member
וי למה אתה רואה שחורות???../images/Emo8.gif

סתאםםםם אם יש לך עדין בעיה, אז בוא נקבע דייט בצאט, ונראה מה עושים.

ramshay

New member
אני רואה גם בלונדיניות ../images/Emo68.gif

אני אהיה שוב ברשת בערב, אז אודיע לך מתי ואם זה מתאים לך, תנסי לעזור לי עם הבעיה הזו. במקרה הגרוע, אני תמיד יכול להחליף שם משתמש.

TWEETY =^.^=

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אז אתה במצב טוב

אחלה בכייפ ואין צורך להחליף שם משתמש!!!! רק תודיע לי באיימל שאתה פה - אני מקבלת אותם על חי.

tiger

New member
טוויטי אני ממנה אותך רישמית בזאת:

לסגנית מנהל.המסכורת לא משהוא והמזכירות אנטיפתיות אבל המנהל בסדר... תודה על הכל. t

TWEETY =^.^=

New member
מצטערת עדיף לי לחתום אבטלה../images/Emo5.gif

סתאםםםםםםםםםם אם אתה פה, גש מהר למשרד המנכ"ל הממממ לצאט , סליחה התבלבל לי
יאללה שמתי קומקום ויש עוגיות מלפני חודש

למעלה