יש בייביסיטר. יוצאים הערב

אור67

New member
יש בייביסיטר. יוצאים הערב../images/Emo13.gif

דרוש:מקום עם אווירה מנצחת , אוכל טוב (המחיר לא חשוב, עד שיוצאים...)ת"א והסביבה. מה אתם אומרים?

ברוזונת

New member
סגנון? משהו מועדף?

לדעתי.. אמורה מיו - איטלקית NG - בשרים גוצ'ה - פירות ים ודגים קופי בר - להכל אוונגרד - אמריקאי.. תהנו

meravbr

New member
וגם

פסטיס - ביסטרו צרפתי מוזס - בר-מסעדה אונמי - יפני בראסרי

גסטרו

New member
אני אדפיס זאת לבקור הבא שלי שם

וחוץ מזה גם אנחנו נהננו מאד , העיסקית מוגשת שם עד השעה 18 כך שניתן להגיע לארוחת ערב מוקדמת בקלילות. הפטה כבד היה מצוין ואף הקינוח ממנו טעמתי- פרפה אגוזים או משהוא כזה הפתיע לטובה. ומה אתם אכלתם ?

מה אכלנו? ובכן ..(לא לפי סדר ההגשה)

* פילה דניס אפוי ברוטב יוגורט, זעתר וסומק (הוחזר ע"י ה"ממול" בטענת (שווא לדעתי,כי טעמתי..) עודף יוגורט וזעתר,והוחלף ל: * קלמארי מטוגנים בשום ולימון- מעולה מאוד! * קדירת שרימפס+קלמרי - להתעלף. * מרק דגים ים תיכוני בשמן זית, עגבניות וזעפרן - אלוהי. * פטה כבד כפרי - עשוי כהלכה. לא מתעכבת על תפוחי האדמה והסלט המלווים. שיגרתי וטוב. מקום חשוב ה"פסטיס". !

עמית@

New member
מאוד טעים שם, אבל בפעם הראשונה

שהיינו שם ננעצה לי בחך זכוכית ירוקה ששכנה לה בתוך החסה.. לזכותם ייאמר שפיצו בארוחה מלאה על חשבונם והיו יעילים מאוד בהבאת מגבונים קרירים עם קרח לעצור את הדם

א אוהל

New member
../images/Emo12.gif אוי ויי

דווקא שאר התיאורים פה עושים לי חשק עז ללכת לפסטיס. מה שבטוח - חסה לא אוכל שם

LadyG

New member
גם אני נשברתי סופית

המסעדה הבאה...פסטיס ואוי לראשכם אם אני לא נהנת

עמית@

New member
זה לא גורע מהטעם השווה של המאכלים

שם, רק ביאס אותי בהחלט בזמנו.. (ארוחת הפיצוי היתה פיצוי הולם
)

אור67

New member
בסופו של דבר, אחרי שכמעט מצאנו

את עצמנו בבר של הMESSA (כי לא היו מקומות במסעדה), החלטנו להגיע לקופי בר(שוב). איזה יופי של החלטה. המקום כמובן מלא עד אפס מקום, מדהים איזה יופי לראות את זה כל פעמם מחדש ועוד באמצע השבוע. מנות פתיחה+פילה בקר וסינטה עשו את העבודה כמו ששום דבר אחר היה עושה. פשוט מושלם, עד הבצל שישב על תפוחי האדמה שהתלווה לפילה בקר. תענוג, נו, אתם יודעים. הצטרפה לחגיגה שלישיית קפיריניות רימוניים וקינוח מוס שוקולד על חשבון הבית וכל זה מלווה בשירותו המעולה של המלצר שלנו .לא היו מאושרים מאיתנו. אה ובכל אופן, תודה לממליצות.

meravbr

New member
../images/Emo45.gif אגב, יש מתכון במוסף קוקטיילים

של טיים אאוט לקפריניית הרימונים... מישהו רוצה?

anatc

New member
איזה יופי, ולחשוב שהמקום התחיל

כמסעדת פועלים משודרגת...

למעלה