יש בחירות בראשות הפלשתינאית...

לביא1

New member
יש בחירות בראשות הפלשתינאית...

והמתמודדים הם: עראפאת אחמד טיבי יוסי שריד תמר גוז´נסקי ואהוד ברק יוסי שריד האשים היום את אבוד בראק בציונות ובבגידה במולדת הפלשתינאית חחחחחחחחחח הממ צריכים לעודד אתביילין לרוץ גם חחחחחחחחחחחח אגב למי שלא מבין זו בדיחה על הבחירות ברש"פ

stavg

New member
אוי אוי...

לטובתך, תפרוש מסטנדאפ.... אתה לא משו מצחיק. מצטערת.....

איך אתה לא מתבייש להגיד דברים כאלה

אולי ככה זה נראה לך אבל גם השמאל הקיצוני של שריד(לא שאני מסכים איתו) לא תומך בפלשתינאים. מה שעוד יותר כואב לי הוא איזכור ברק ברשימה הזו.תתבייש לך. תאר לעצמך שהשמאלנים הקיצוניים היו מציגים את שרון וביבי כמועמדים לראשות המפלגה הפאשיסטית החדשה.אותו דבר. חבל מאוד שככה אתה מדבר על אנשים מהעם שלך.

לביא1

New member
מצאת כמעט את הבן אדם היחיד...

בפורום הזה שתומך בפאשיזם מתוקן שכביכול פאשיזם זה רע:) אני יכול להסביר לך למה פאשיזם טוב אבל באמת שאין לי חשק לריב.

roopi

New member
לפחות

מישהו אחד בפורום הזה אומר באמת את מה שהוא חושב.. רובכם פאשיסטים במסווה של דמוקרטים..ולביא הראשון שראיתי שמודה בזה

לביא1

New member
יש עוד מעט שתומכים...

אבל רובם כרגע לא חברים פעילים בפורוםהם היו לפני תקופתך. ואף פעם לא פחדתי להודות בזה אל תיצור תרושם שכולם כמוני אני היחיד אני המיעוט החכם. בכל אופןתמיד הצהרתי שאני תומך ואף פעם לא הסתרתי ותתפלא שיש הרבה תומכים לזה. אני גם מכיר שמאלני שתומך בזה.אבל כמובן שזה לא משנה.

למעלה