יש אתרים ישראליים של אל דסאו? מה הכתובות שלהם??!
ל לולו המשוגע New member 25/4/04 #2 אין ../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif אבל יש אתרים ישראלים על נטליה ובטח רשום של על אל דסאו
מ מתניק14 New member 25/4/04 #4 חחחחח אני אמור לפתוח אותו! אבל אין לי כח זמן ומספיק רצון! אולי בהמשך שיצטבר גם קצת יותר חומר! בכל מקרה אני בטוח שמי שיכנס לאתר יהיו מעריצים של נטי שבפורום הזה או בויוה פלוס שמימלא מי שכאן כבר יודע הכל אז למה לפתוח אבל עוד נראה!
חחחחח אני אמור לפתוח אותו! אבל אין לי כח זמן ומספיק רצון! אולי בהמשך שיצטבר גם קצת יותר חומר! בכל מקרה אני בטוח שמי שיכנס לאתר יהיו מעריצים של נטי שבפורום הזה או בויוה פלוס שמימלא מי שכאן כבר יודע הכל אז למה לפתוח אבל עוד נראה!
N niravital New member 25/4/04 #5 אבל בעוד שהפורום עוסק בכל הנושאים שקשורים לנטליה, אתר שכזה יהיה מוקדש כולו רק לטלנובלה, ובמקום הודעה-פה-הודעה-שם בנושא, כל החומר, החדשות, התמונות והוידאו יהיו מאורגנים ובמקום אחד תחשוב על זה
אבל בעוד שהפורום עוסק בכל הנושאים שקשורים לנטליה, אתר שכזה יהיה מוקדש כולו רק לטלנובלה, ובמקום הודעה-פה-הודעה-שם בנושא, כל החומר, החדשות, התמונות והוידאו יהיו מאורגנים ובמקום אחד תחשוב על זה
מ מתניק14 New member 25/4/04 #6 אחלה! אולי בימים הקרובים! ... בעיקרון האתר יהיה ישראלי וכל החומר יתורגם וזה הראיון הטוב שבו הוא יעזור לאלה שלא יודעם לקרוא בספרדית.... וגם מלא תמונות מיוחדות והורדות והכל!
אחלה! אולי בימים הקרובים! ... בעיקרון האתר יהיה ישראלי וכל החומר יתורגם וזה הראיון הטוב שבו הוא יעזור לאלה שלא יודעם לקרוא בספרדית.... וגם מלא תמונות מיוחדות והורדות והכל!