יש אמת בזה שסוגרים את מקיף ד'? והופכים אותו לחלק מהאונ'? WTF?
O Orange Queen New member 14/3/04 #5 בתור תלמידה במקיף.. הולכים לסגור את החטיבה החל משנת הלימודים הקרובה. בית הספר לא יקבל שכבות חדשות.. בשנה הבאה יהיו י' יא' יב' בעוד שנתיים יא' יב', וכן הלאה. עד שכל התיכון הנוכחי יסיים.. לאחר מכן יעשו משהו עם המבנה. אלו בכל אופן הפרטים שידועים לנו כרגע.
בתור תלמידה במקיף.. הולכים לסגור את החטיבה החל משנת הלימודים הקרובה. בית הספר לא יקבל שכבות חדשות.. בשנה הבאה יהיו י' יא' יב' בעוד שנתיים יא' יב', וכן הלאה. עד שכל התיכון הנוכחי יסיים.. לאחר מכן יעשו משהו עם המבנה. אלו בכל אופן הפרטים שידועים לנו כרגע.
S SevenEleven New member 14/3/04 #7 בתור בוגר המקיף טוב אין לי מה להגיד בתור בוגר המקיף בכל אופן תודה על כל התגובות למרות שעדיין כל אחד אומר משהו אחר ונראה כאילו כל העניין בגדר שמועות והנחות..
בתור בוגר המקיף טוב אין לי מה להגיד בתור בוגר המקיף בכל אופן תודה על כל התגובות למרות שעדיין כל אחד אומר משהו אחר ונראה כאילו כל העניין בגדר שמועות והנחות..
מ מיאו צוצינה New member 19/3/04 #8 לאאאאאא שכל הערסים השולחים המגעילים ישארו במקיף ד' הנידח לא רוצה מגעילולים במקיף שלי ,טנקס
S Superdror New member 19/3/04 #9 את לא חושבת שקצת נסחפת ? אם תקראי את מה שכתבת פה, תביני שאת מגעילה. ואת יודעת מה ? אני ארשה לעצמי להוסיף: את גם פוסטמה, גם מכלילה וגם בעלת דעות קדומות. תעודת עניות.
את לא חושבת שקצת נסחפת ? אם תקראי את מה שכתבת פה, תביני שאת מגעילה. ואת יודעת מה ? אני ארשה לעצמי להוסיף: את גם פוסטמה, גם מכלילה וגם בעלת דעות קדומות. תעודת עניות.