יש אוליי תמונות חדשות של דובאי ? .

aniuzbek

New member
כמובן שיש!

אבל תשנה בבקשה את ניסוח הבקשה\שאלה שלך.

מה רע בשאלה שלו?

חלאס עם סטיגמות רק בגלל שהכינוי שלו זה חוזר בתשובה אז כל שאלה או הערה שלו נתקלת בעויינות או ציניות.

lunaluna1

New member
סטיגמות? כנראה לא היית פה...

אם היית רואה מה הוא כתב כאן בפורום לפני כמה חודשים שוב ושוב ואויים מסילוק מהפורום ע"י מנהל הפורום מספר פעמים היית מבין שזה לא קשור לסטיגמות.

aniuzbek

New member
ממש לא לזה הייתה כוונתי...

מציק לי [ונראה לי כ"כ מיותר כבר] להתייחס לכל דבר בדובאי בקטע של "עד שייגמר הנפט". הרי אתה, חוזר בתשובה, לא חדש פה. ונוכחת כבר בפרסומי דובאי אחרים כאן וכולנו כבר דשנו את נושא הריקנות של המקום, ואת עניין הנפט. כמה אפשר לחזור על זה??? סתם, ההערה שלי היייהת יותר בצחוק. אני לא התכוונתי באמת באמת שתשנה את השאלה, אא סתם רמזתי לך שזה מיותר לציין את הנפט, שוב. זה הכול.

zulta nadav

New member
זו הבעייה האמיתית

אין ביקוש ואם גם לא יהיה זה יהיה בזבוז עצום של הכל

כי הם ראש ערבי ../images/Emo198.gif ראש של חמור

וכמו שכבר אמרו חכמינו זיכרונם לברכה פעם
! ........ " אין שכל אז אין דאגות ! "

mike3600

New member
חומר למחשבה

אהלן רק רציתי להגיד אני מסתכל ועוקב אחרי ההודאות בפורום כל הזמן. רציתי רק להגיד ל-"חוזר בתשובה מיתחזק" אני כל הזמן רואה את ההודאות שלך שיש בהם המון פעמים מסרים שלילים לגבי המגזר הערבי אתה ממש סטראוטיפ ויש לך אופן חשיבה שאני ממש לא מצליח להבין מה ניראה לך שיש מלירד ערבים בעולם (עם לא יותר) ואתה בא וכותב על כולם שם דברים כאלה בגלל שהיחסים ביננו למגזר הערבי לא בשמיים זה לא אומר שכולם שם מטומתמים וטרוריסטים רק עצה קטנה תחשוב קצת זה לא יזיק לך! תמיד אנחנו היהודים סבלנו מהכללה ועכשיו אתה עושה אותו דבר נ.ב. סליחה על שגיעות כתיב (עם יש)

סליחה מיק !!!!

אוליי אני באמת מגזים הרבה פעמים ! , אבל איך שאני מכיר את הארצות הערביות אז רובם באמת ! מפגרות נורא !!! .

aniuzbek

New member
מי אנחנו שנחוש חכמים?

אחרי הסטטיסטיקות של זכאות לבגרויות בארץ...אתה עוד מדבר? ואני לא מאמין שהן "מפגרות". פשוט להן יש אולי פחות מוטיבציה להפוך למעצמות אזוריות מאשר לישראל בחיתוליה. הן חיות להן באיטיות...למרות שעל חלקן קשה להגיד את זה, בין היתר על האמירויות. טוב, אין טעם לשיחה הזו. הכול כבר נאמר. די...נמאס...

lunaluna1

New member
זאת באמת בעייה חמורה

הם בונים כיאלו אין מחר, ואין מי שיאכלס את כל המבנים הללו. טוב שהם פנו עכשיו לפיתוח התיירות, ובזה אין ספק שיצליחו.

ובטח חוץ מ-גורדי שחקים ............

המדינה שלהם מפגרת וממש לא מפותחת כדי להיות כמו מדינה מערבית , אול לפחות מינימום של מדינה נורמלית .

G riffin

New member
דובאי

אתמול יצא לי לראות תוכנית על בנית אי הדקל בדובאי שהיה מיועד בהתחלה ל 60 אלף תושבים ובגלל הביקוש הכפילו את זה ל 120,000 . אחרי שלושה ימים נמכרו כל הבתים .

למעלה