ישששששש הורדתי 3.5 קילו!

Solario

New member
ישששששש הורדתי 3.5 קילו!

אני כל כך שמח! אני עכשיו שוקל 119 קילו עם בגדים ככה שזה בערך 118.5 ולפני בערך שבועיים שקלתי 122... זה ירידה של 3.5 קילו לשבועיים. אני חושב שזה יפה מאוד לא?
וכל מה שאני אוכל זה בבוקר את הסנדביץ עם הקוטג´ שלי וקפה עם שתי סוכר, בצהריים אורז או קוסקוס עם סנדביץ עם פסטרמה ולקינוח במבה עם יוגורט ובערב שתי סנדביצ´ים עם פסטרמה... ואני מרוצה עד השמיים :) למרות שאתמול קצת נפלתי ואכלתי ממש באיזה 11 בערב פולקה של עוף בציפוי סומסום עם קציצת בשר וקצת תירס בצד... אבל זאת הייתה נפילה חד פעמית ולא תחזור :)

yaeli4

New member
כל הכבוד סולאריו. האם נפגשת כבר

עם דיאטנית? אמרת שאתה קובע פגישה עם רופא או דיאטנית. אני מאוד מקווה שעשית את זה. אתה חייב ללכת עם תפריט מסודר. בסדר? שלושה וחצי קילו זה יפה מאוד מאוד. אני באמת גאה בך אבל תקבל "שטיפה" אם תגיד לי שלא סגרת את עניין הדיאטנית. האם אתה מקפיד על הליכות, צעדות, או ספורט כלשהו?

../images/Emo45.gif יופי!!! אני ממש שמחה בשבילך!!!

אתה נראה לי חדור מוטיבציה ובדרך הנכונה. אך, אני מסכימה עם יעלי שעליך להיות בקשר עם דיאטנית, אשר תרכיב לך תפריט שמתאים לך ותנחה אותך לפי קו מסויים. בהצלחה

Extra Large

New member
מאד שמחה בשבילך - אבל מילת זהירות

אני לא בטוחה שאתה אוכל מספיק. אתה איש גדול ואתה צריך להחזיק את כל זה - אם תרעיב את עצמך סופך שתיפול. אני מאד בעד 6 ארוחות ביום - שלוש עיקריות ושלוש ביניים, שיכולות להיות פשוט איזה פרי ו/או חטיף גרנולה או משהו כזה. ואתה בהחלט יכול לאכול משהו בלילה אחרי ארוחת הערב. וכמובן שאני מסכימה עם כל האחרים/ות - אתה צריך ייעוץ מקצועי לתזונה. לבד זה לא יילך. המשך מוצלח!

Solario

New member
יש לי בדיוק יום לאחר הבחירות

ביום רביעי פגישה עם דוקטור מיוחד להשמנת יתר. אני אספר לו את הדיאטה שבצעתי עד כה, נראה מה הוא יגיד.

וואו, סולאריו, איזה יופי!../images/Emo65.gif

הכי חשוב , בעיני, זה שגייסת כוחות כדי להתחיל. אבל עכשיואתהצריך נשימה ארוכה, ולדעתי בשביל נשימה ארוכה אתה אוכל פחות מדי. גם אני מצדדת בארוחות ביניים. תכניס עוד איזה כריך ב-4-5 אחה"צ ועוד משהו בלילה. מה עם פופקורן? אוהב? גם אם זה בלי שמן? מי מכין את האוכל? כל הכבוד לך!

XXXL 80

New member
סולריו, כל הכבוד לך ../images/Emo47.gif

אני מציעה לך לתכנן את הפגישה עם הדוקטור המיוחד ולחשוב מה אתה רוצה לשאול אותו. לפעמים מתרגשים קצת בפגישות כאלה והשאלות עולות לאחר הפגישה. אולי כדאי לך לכתוב לעצמך את הדברים שאתה רוצה לדבר עליהם ואת השאלות שיש לך. בהצלחה עם הדיאטה, הדוקטור והבחירות.

למעלה