ישששששששששששש אני כל כך מאושר ישששש

ישששששששששששש אני כל כך מאושר ישששש

אווווווווווווו תכניסו טוב לראששששששששששש שלחיפה נתנו עכשיו 3 בראששששששששששששששש !!!!!!!! 1......2........3 !!!!!!!!!!!! אימפריהההההההההההה אימפריהההההההההההההה אימפריההההההההה, צהוב עולההההההההההההההההההההההה צהוב עולההההההההההההההההההה להלהלהלה. האימפריה הכתה חזקקקקקקקקקקקקק חזקקקקקקקקקקקקק את חיפה הזונה הירוקה, איןןןןןןן כמו האימפריה אהבת חיי. בלי אבי נמניייייייייייי, אבל עם הרבה נשמההההההההההההההההה קרענו את חיפההההההה ועוד בבית שלהההההההההם. אתם קולטים?????????????? ועוד בבית שלהם נתנו להם 3 בראש, אתם קולטים??????????? נתנו לעלובים האלה בבית שלהם 3 בראש, ידעתי שחיפה היא קבוצה זבלית אין כמו האימפריה הצהובה !!!!!!!!!!!! צהוב עוללללללללללללללללללללללה, צהוב עולהההההההההההההה להלהלהלהלה להלהלהלהלההההההההההההההההההההההההההה, הגביע הוא צהוב ועליו אנחנו נשמוררררררררר, יציע ג´ בן זונהההההההההההה מכבי חיפה עלובההההההההה אווווווווווווווווווווו אווווווווווווווווווווו אווווווווווווווווו אוווווווווווווווווווווווו. אני האדם הכי מאושר בעולםםםםםםםם, וזה רק ההתחלה היום תזכרו את התאריך האימפריה מצהירה שהיא חוזרת למסלול הנצחונות לאחר שהשפלנו את חיפה בבית שלהם, מהיום האימפריה אומרת לכל אותם פרנשים וכתבי ספורט שעדין לא לפסול אותם ומהיום מתחילה הדרך לאליפות !!!!!!

אימפריההההההההה צהההההוווווובהההההה

יאללה, מחר, אני הולך לחגוג על כל הירוקים, חצי שנה חגגו עלינו, עכשיו האימפריה הצהובה הראתה מה היא שווה!!!!!!!! צצצצצצצצצצההההההההוווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבב עעעעוווווווווללללללהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!! איזה אושר!!!!!!!! איזה שמחהההההה!!!!!!!! היום, יום חג לצהובים!!!!!!!!!!!!!! מכבי ידעה להתעלות על עצמה ברגע המכריע, ולנצח את החיפאית בניצחון מדהים 2-3, והיום נרשם באותיות צהובות כחולות!!!!!!!!!!!

Kgt1

New member
כמו שלפני שבוע היה מביש - השבוע

אני גאה בשחקנים שנלחמו למען האוהדים ולמען הסמל. קצת חיוך.

יששששששששששששששששש

ניצחנווווווווווו אני באופוריה כולי צרוד ומאושר עד מעל הראש. חזרתי מחיפה היה קר וגשום אבל בלב חם ונעים. לכל מי שהספיד אותנו שישב בשקט.הוכחנו לכולם שאנחנוא לא פראיירים משחק ענק של כל השחקנים... שמתם לב שצומח לנו שחקן ענק ושמו תמיר כהן. זה יהיה הלהיט הבא של הליגה ותזכרו טוב טוב את המילים שלי הוא יהיה שחקן ענק יותר גדול מאבא שלו.וכולם יחזרו אחריו. אני ממש מאושר.הפער הצטמצם.הכל עוד פתוח.יש פגרה יבואו שחקנים להיבחן ואני מאמין שיהיה בסדר.והנה ניצחנו בלי אבי נימני ובלי ראובן עובד.וכמובן שבלי טל בנין שלא משחק כבר הרבה זמן. נתנו את הלב והנשמה.וכל הכבוד לאימפריה הצהובה. גם בכדורסל מכבי ניצחו 74-64. אין ספק שזהו שבוע צהוב ומאושר... צהוב עולה זה מכבייייייייייייי..........

למעלה