ישרא-בלוג...

ישרא-בלוג...

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? מה את חושבת על הצבע ורוד ? כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? איך את מבטאת שמחה? איך את מבטאת עצב? איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך?

../images/Emo110.gif

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? כע
מה את חושבת על הצבע ורוד? לא חושבת
אבל בכל זאת.. לא כל אלה שלובשות ורוד הן פאקצות.. זה לא נכון להכליל אנשים כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? אני נכנסת רק כשיש לי סיבה/: איך את מבטאת שמחה? בצחוקים, בהכל
איך את מבטאת עצב? בעצב
איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? אופטימית
חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? לא מגדירים
ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? אינלי מושג

CAM1LA

New member
עונה

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? אממ... לא יודעת. אני רגילה כזאת מה את חושבת על הצבע ורוד ? צבע יפה רק חבל שהפקאצות השתלטו עליו ועשו לו שם רע כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? אני לא נכנסת לדיכאון. לפעמים אין לי מצב רוח אבל לא דיכאון. איך את מבטאת שמחה? אני קופצת וצורחת יייייייש!!! איך את מבטאת עצב? בוכה איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? אופטימי חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? לא יודעת. אף פעם לא שאלתי אותם. ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? רגילה

עונה :]

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? כן מה את חושבת על הצבע ורוד ? אוהבת כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? לא, ככה איך את מבטאת שמחה? מחייכת, אני מניחה.. מרעיפה אהבה על הסובבים אותי (לא) איך את מבטאת עצב? בוכה, מסתגרת.. איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? אני אוהבת להאמין שאופטימי, אבל אין לי מושג חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? בעיקר פסימי.. למרות שאני יכולה להיות מאוד אופטימית לפעמים
ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? ז"א- בתור אופטימית או פסימית? כנ"ל.

גמני../images/Emo103.gif

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? חצי שמח חצי עצוב מה את חושבת על הצבע ורוד ? האלוהים של הפקצות כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? כבר שנה כמעט לא נכנסתי. שיא
איך את מבטאת שמחה? כשאני שמחה אני נהיית קופצנית במיוחד משום מה
איך את מבטאת עצב? בוכה ומסתגרת איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? אופטימי חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? בנאדם עם מצבי רוח ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? כנ"ל

עונה

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? לפעמים מה את חושבת על הצבע ורוד ? חמוד
כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? כל פעם שקורה משהו מבאס במיוחד איך את מבטאת שמחה? אני נהיית היפראקטיבית בצורה יוצאת בופן איך את מבטאת עצב? לא מדברת עם אפחד ומסתגרת איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? לא צפיתי אותו בנתיים חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? לא מגדירים אבל המשפחה מגדירים אותי פסימי ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? משהו באמצע

PennyLaneM

New member
...

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? מה את חושבת על הצבע ורוד ? כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? פיי,המצבי רוח שלי משתנים מקצה לקצה. באמתש אין לי מושג. איך את מבטאת שמחה? היפראקטיבית,מחבקת,רוקדת,זזה. איך את מבטאת עצב?מסתגרת,בוכה,לא מדברת,לא יוצרת קשר עין. איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? מקווה לאופטימי. חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? פסימי. ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? פסימית.

OoמיכלoO

New member
תשובות

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח?לא מה את חושבת על הצבע ורוד ?חמוד... כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה?יותר מידי... כי רע לי פשוט איך את מבטאת שמחה?חיוך איך את מבטאת עצב?בכי.... איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי?פסימי חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי?פסימי ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך?כנ"ל

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאניייייייי

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? כן מה את חושבת על הצבע ורוד ? סבבה כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? אני לא נכנסת לדיכאון איך את מבטאת שמחה? בשירה|ססדגש| איך את מבטאת עצב? בשינה איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? אופטימי חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? אופטימי ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? אופטימי

WhiskyBar1

New member
מישהו בכלל קורא את זה אח"כ?

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח?כן, די מה את חושבת על הצבע ורוד ?יש גוונים של ורוד ממש יפים..יש כאלה שלא, כמו נגיד ורוד זוהר או סתם ורוד בהיר כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? זה ממש תלוי, יש תקופות שאני דווקא בסדר. יש תקופות נורא שבריריות שכל דבר קטן יכול להכניס אותי לדכאון. וכן, אני ילדה נורא מהורהרת. איך את מבטאת שמחה? בלדבר עם הרבה מאוד אנשים, ולצחוק.. איך את מבטאת עצב? חותכת ורידים ואז שמה תמונות של ורידי בבלוג שלי. סתם. אני לא חותכת ואין לי בלוג. איך מבטאים עצב? לא ממש ברור. אנשים עצובים לא עושים הרבה, אולי ישנים, אולי רואים טלויזיה. כשאני עצובה אני לא מסוגלת לעשות כלום. כלום. אולי מתקלחת.. איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי?נורא רוצה שיהיה אופטימיות. אבל כמו שכל טמבל יודע, ואולי לא, הכל תלוי בך. ואני חושבת שתקופת הבגרות הכי חשובה. די חשובה. חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי?אני חושבת שאופטימי.אני לא אוהבת להיות בסביבת אנשים כשאני בדיכאון, ובטח שלא מדברת איתם על זה, אלא רק עם חברים טובים. ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך?ילדה די אופטימית עם מצבי רוח קיצוניים :|

../images/Emo39.gifעונה..

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? כן מה את חושבת על הצבע ורוד ? יפה.. כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? אממ פעם בהמון זמןןן.. איך את מבטאת שמחה? בכל מיני דרכים.. איך את מבטאת עצב? לאדעת.. בכי פרצוף עצוב=/ איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? לאדעת.. אולי אופטימי לאדעת.. חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? אופטימי אני חושבת.. ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? אדם שמח.. חח

אני ני ני

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח?
יאפ מה את חושבת על הצבע ורוד ?פאקאצה[?]
כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה?כל חצי שנה..שאני רבה עם חבר/ה טוב
איך את מבטאת שמחה?ליקפוץ לישמוח ליצחוק וסתם להביא למישו מתנה בלי סיבה
איך את מבטאת עצב?בוכה
איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי?..אופטימי[1]
חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי?אופטימי[2]
ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך?אופטימי[3]

מם מם משעמם..אז אני נהנהנה עונה נה

נה זהירות חברים..עוד מעט בא השאלון שלי האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח?ביותר!!!! מה את חושבת על הצבע ורוד ?שהוא לא יפה ומי שהוא אוהב אותו שיתבייש לעצמו במיוחד הפקאצות מבינינו כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה?כול שבועיים מסיבות מסויימות הדיכאון נמשך משך יום אחד...כול שבועיים שלוש יש לי את היום השחור...אבל בפעם האחרונה שהיה לי דיכאון ממש זה היה לפני איזה חודשיים שלוש איך את מבטאת שמחה?צחוקקקקקקקקקקק איך את מבטאת עצב?בכי איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי?אופטימי..מה זה פסימי?! חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי?אופטימי..מה זה פסימי?! ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך?אני בן אדם שמח בעל חוש הומור

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? לא ממש מה את חושבת על הצבע ורוד ? נמ. שיהיה. כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? כל.. נו אילי כוח לזה איך את מבטאת שמחה? חיוך, מכתב שמח לחברה, טלפון של 'אני אוהבת אותך', חיבוקים.. נמ איך את מבטאת עצב? פלאפון סגור, לא עונה לטלפון, אור מכובה, מוזיקה רועשת על פול ווליום, בכי, עצבנות. איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? לא צופה את עתידי חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? די פסימי. למרות שחבריי לא מכירים אותי :X ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? פסימי

Didosh1

New member
עונה

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? לא מה את חושבת על הצבע ורוד ? מגעיל כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? זה ממש נדיר אצלי ובדרך כלל אם רבתי עם חברה איך את מבטאת שמחה? צחוק.. איך את מבטאת עצב? אני פשוט שותקת איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? אופטימי חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? אופטימי ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? אופטימית

עונה

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח?כן מה את חושבת על הצבע ורוד ? מהמם כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? אפעם אני לא נכנסת לדיכאון איך את מבטאת שמחה? הרבה דרכים איך את מבטאת עצב? בכי איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? אופטימי חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? אופטימי ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? אופטימית

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? כן. מה את חושבת על הצבע ורוד ? ככל שהוא יותר בהיר יש לי פחות בעיות איתו. כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? לא נכנסת לדיכאון. למה? כי אני לא מרשה לעצמי
איך את מבטאת שמחה? רעש וצלצולים
איך את מבטאת עצב? כעס ובכי. איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? אופטימי. חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? אופטימי. ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? אופטימית.

אני

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? כן מה את חושבת על הצבע ורוד ?אוהבת כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? לא נכנסת לדכאון יותר מדי.. אם כן אז על דברים ממש עצובים- פרידות וכאלה.... או סתם ימים חרא איך את מבטאת שמחה? חח מחבקת כל מה שזז ושרה המון איך את מבטאת עצב? בוכה ביקר.. ושותקת לשם שינוי איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? האופטימי חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? אופטימית, אפילו יותר מדי ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? אופטימית

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? כן. מה את חושבת על הצבע ורוד ? יש לי קראש עליו בזמן האחרון. צבע אדיר. כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? כל כמה חודשים יש יום יומיים מגעילים, איך את מבטאת שמחה? מדלגת, מחבקת, מחייכת הרבה, רוקדת לעצמי, מקפצת, צוחקת הרבה, היפראקטיבית יותר מתמיד. איך את מבטאת עצב? מתחילה לבכות כי אני בכיינית, רוצה חיבוקים וניחומים, שונאת את עצמי יותר מתמיד, נרדמת על אנשים, שקטה. איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי? אופטימי. חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? אופטימי. ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? אופטימית, כי החיים הם פיס אוף קייק!~

אתה נורא מצחיק עם השאלות ש'ך אתה יו

האם את מגדירה את עצמך כאדם שמח? כן מה את חושבת על הצבע ורוד ? צבע מ-א-ל-ף (בידיוק כמו לאונרדו דיקפריו) כל כמה זמן את נכנסת לדיכאון? למה? למה שאני אכנס לדיכאון? מה משעמם לי? איך את מבטאת שמחה? לאידעת... כשאני צוחקת.... איך את מבטאת עצב? כשאני בוכה איך את צופה את העתיד בחייך? אופטימי או פסימי?בטח שאופטימי חברייך מגדירים אותך כאדם פסימי או אופטימי? אופטימי, מאוד אופטימי, עם נטיה קלה לפיגור ובהמשך לשאלה הקודמת, איך את מגדירה את עצמך? אופטימית...

למעלה