ישראל ניצחה את דרום קוריאה !

ישראל ניצחה את דרום קוריאה !

משחק בינוני של הנבחרת הצעירה הספיק לנצחון קליל 69:93 על סגנית אלופת אסיה במשחק הבכורה באליפות העולם. גרין היה הקלעי הבולט עם 18 נק`. מחר מפגש מול יפן המארחת. יניב גרין התבלט עם 18 נקודות.

תלוי מאוד......

הפוטנציאל הטמון בנבחרת הזאת הוא ברור, והוא מאוד מאוד גבוה - בראש ובראשונה יכולתו של טל בורשטיין ידועה לכולם באירופה.... שחקן שהפתיע אותי לטובה היה מתן נאור מר"ג בכל מקרה, ע"פ המשחק נגד קוריאה, היא לא תגיע רחוק - היא בהחלט שיחקה לא טוב. אבל זהו בסה"כ המשחק הראשון, ואי אפשר להסיק מסקנות כבר עכשיו.... צריך לראות איך השחקנים יתחברו אחד לשני בהמשך, מול נבחרות חזקות יותר.. בכל מקרה, שוב, הפוטנציאל בנבחרת הזאת קיים, והוא גבוה בהחלט

אני חייב להסכים

ביינתיים, הנבחרת לא הראתה שום דבר מיוחד שבגללו היא ראויה למדליה. היא בין הפייבוריטיות ,זה נכון - בפוטנציאל, וזו המילה החשובה כאן. פוטנציאל שיש לממש.

בדיוק !

בנבחרת הזאת, שמלאה בפוטנציאל, יש רק שחקן אחד לדעתי שכבר מימש את הפוטנציאל הגלום בו, ועוד יתקדם הלאה - והכוונה כמובן היא לטל בורשטיין. לכל השאר, גם ליניב גרין, יש עוד מה להוכיח, ואם הם יימצו את הפוטנציאל הגלום בהם, הם יהיו חזק למעלה. אבל כמו שנאמר, במשחק הבודד שלהם עד עתה הם לא ממש הבריקו, אבל יש לזכור שזה בסה"כ משחק אחד, ונקווה לטוב בהמשך.....

kirk hammet

New member
קודם כל.

הנבחרת הזאת היא פייבוריטית לאחת מהמדליות רק בגלל שספרד נתנו לשלושת הכוכבים שלהם ללכת לנבחרת הבוגרת במקום לצעירה. ספרד הרבה יותר טובים מאיתנו , ומי שחושב שאנחנו יותר טובים על סמך הנצחון בחצי גמר אליפות אירופה- זה מה שנקרא , הנצחון האחד מתוך עשרה משחקים בין הנבחרות , אם היו בודקים את זה. וארה"ב גם יהיו יותר טובים מאיתנו , אל חשש. ואל תדאגו , אני סמוך ובטוח שגם מפורקות יוגוסלביה וארגנטינה לא יעשו לנו חיים קלים. לפי מה ששמעתי , הנבחרת הצעירה של ארגנטינה היא מהטובות ביותר שיש. טוב , נראה מה יהיה בסוף.

היום ב10:00 ישראל מול יפן...

שידור ישיר בערוץ 5. איך בכלל הכדורסל היפני והאסייתי בכלל

למעלה