ישראל נגד אסטוניה בפליי אוף

אלון222

New member
ישראל נגד אסטוניה בפליי אוף

ז"א כנראה שישראל הפסידה היום לאוקראינה. כי אסטוניה סיימה ראשונה בבית ד. SCG vs BUL UKR vs HUN BLR vs SWE EST vs ISR relegation: GRE vs LTU RSA vs DEN

evia86

New member
אתם חושבים שאולי?

ישראל הפסידה היום בכוונה כדי לקבל את אסטוניה ולא בולגריה?

y o y o y o y o

New member
אסטוניה חזקה מבולגריה

לאסטוניה שתי שחקניות מצוינות שמדורגות בין 130 הראשונות בעולם (אחת מהם הביסה שנה שעברה את ציפי במוקדמות לאישזהו טורניר, לא דוכר בדיוק איזה) שהן גם שחקניות זוגות לא רעות בכלל (אחת מהן בטופ 50 של הדירוג העולמי לזוגות!). גם אם המשחק של אנה נראה בטוח על הנייר, ישראל תתקשה מאוד בשני המשחקים האחרים. אני הייתי מעדיף לראות את ישראל נגד בולגריה.

y o y o y o y o

New member
היא ניצחה אותה בשלב הבתים

Estonia defeated Bulgaria 2-1 Maret Ani (EST) d. Tzvetana Pironkova (BUL) 26 60 63 Sesil Karatancheva (BUL) d. Kaia Kanepi (EST) 63 63 Maret Ani/Margit Ruutel (EST) d. Sesil Karatancheva/Maria Penkova (BUL) 75 36 64 ישראל הובסה היום נגד אוקראינה 3:0, מה שמדאיג אותי הוא זה שאנה ושחר פרשו במשחק הזוגות (אני מקווה שהן שמרו כוחות...) Ukraine defeated Israel 3-0 Elena Tatarkova (UKR) d. Shahar Peer (ISR) 64 62 Yulia Beygelzimer (UKR) d. Tzipi Obziler (ISR) 61 63 Maria Koryttseva/Olga Savchuk (UKR) d. Shahar Peer/Anna Smashnova-Pistolesi (ISR) 44 ret.

אלון222

New member
זה קצת מדאיג

שחר לא שיחקה הרבה זמן ובטח לא על חימר.אבל טרקטובה היא שחקנית ששחר יכלה לנצח. את ביגלייזמיר ציפי הביסה רק לפני שבועיים. ומה שקרה בזוגות, לא ברור. חבל שאף אחד לא יכול להתקשר לעודד יעקב ולקבל מידע. אסטוניה לא יותר חזקה מבולגריה וזה שהיא ניצחה אותה זה לא אומר בדיוק כמו שזה לא אומר שאוקראינה חזקה מישראל.

אלון222

New member
אני מבקש מכל בעלי הקשרים להתקשר

לבולגריה ולברר מה קרה. למה אנה לא שיחקה? למה אנה ושחר פרשו בזוגות? עודד יעקב - תן הסברים. הינגיס- תתקשר לשם ומייד.

oren987

New member
ההרגשה שלי... זה היה מתוכנן....

אסטוניה סימה ראשונה בבית עוד לפני המשחק שלנו מול אוקראינה. הנבחרת שלנו יכלה בשקט לשבת ולבחור את מי היא רוצה לפגוש בפליאוף. בולגריה, אסטוניה - אין ספק בכלל שעדיף את אסטוניה. אני גם בטוח שמאמן הנבחרת שלנו יודע את זה. ההרגשה שלי שזה היה מתוכנן. (ואלון צודק) שחר הלכה לשחק ביחידים (מה שכבר מראה שלא לקחו את זה יותר מדי ברצינות), וחבל לי מאוד ששחר הפסידה (לדעתי הם בנו על ניצחון במשחק הזה כדי לתת לשחר ניסיון), אבל הפרישה בזוגות מובנת (צריך אותם למחר), וציפי עדיין פצועה ככה שהיא לא ממש התאמצה מול הבייגל. מאראט אני האסטונית טניסאית מצוינת - אבל אני צופה ניצחון ישראלי. אנה חייבת ניצחון ביחידים, ואם ציפי לא תנצח - אז בזוגות - אני מאמין שכן! בהצלחה...

y o y o y o y o

New member
מותר ככה סתם לפרוש???

אם אני לא טועה, בטורנירים מקצועניים כדי לקבל פרס כספי ונקודות דירוג, הפרישה חייבת להיות מוצדקות רפואית - צריך שרופא התחרות יאשר את הפציעה. אם זה לא מאושר אז לא מקבלים נקודות דירוג, לא מקבלים פרסים כספיים ואף מקבלים לעיתים קנסות!

הינגיס

New member
כרגע אין תשובות, מכיוון שלא ניתן

להשיג אף אחד.... ממשיכים לנסות..

התוצאות המלאות מהיום

Elena Tatarkova (UKR) d. Shahar Peer (ISR) 64 62 Yulia Beygelzimer (UKR) d. Tzipi Obziler (ISR) 61 63 Maria Koryttseva/Olga Savchuk (UKR) d. Shahar Peer/Anna Smashnova-Pistolesi (ISR) 44 ret.

o m e g a m bip

New member
חברה, לא צריך להתרגש

ההפסד היום היה כנראה מכוון, כי לא נראה לי שאנה סתם ככה לא שיחקה ביחידות וציפי, שנמצאת בכושר טוב, תתן ככה להיות מובסת ועוד בגביע הפדרציה... כנראה שעודד יעקוב רוצה לקבל את אסטוניה במקום הונגריה. וחוץ מזה, זה חימר, המשטח של אנה, אז בואו ניתן לה קצת אשראי..

evia86

New member
דווקא בגלל זה צריך להתרגש!

ההפסד המכוון אולי יעזור לנו להתמודד על מקום בבית העליון אבל הוא מעשה מכוער שלדעתי אין לו מקום בספורט. לדעתי עודד יעקב בונה על זה שאף אחד לא יזכור את ההפסד במקרה שיהיה לנו מזל ונעפיל לבית העליון, ויכול להיות שזה שיקול מוצדק מבחינתו. אני רואה בזה שיקול לא נכון שכן כשיש טניסאיות שמייצגות את המדינה הן צריכות לשאוף לנצח בכל התמודדות

o m e g a m bip

New member
עזוב אותך מחוסר ספורטיביות..

אם היינו מנצחים את אוקריאנה ועולים לפלייאוף מול הונגריה והיינו מפסידים מישהו היה זוכר שעשינו 3:0 מול נבחרות בבית הקודם? אנה לוקחת את הנבחרת כבר שלוש שנים למשחקי העלייה לבית העליון ומה שחשוב זאת העלייה ולא הסיום במקום הראשון בבית המוקדם. לדעתי עודד יעקוב גם נתן לאנה לנוח לקראת המפגש מול אסטוניה משום שהיא צריכה להיות הקלף הבטוח של הנבחרת, כי בשני המשחקים הנותרים אין לנו לצערי הרב קלפים בטוחים.

y o y o y o y o

New member
אתה מפספס את הנקודה

כל העניין בספורט הוא שצריך להיות הוגנים, בלי קשר לתוצאה. ההגינות זה הדבר הכי חשובה בספורט, הרבה יותר מהתוצאה. ובקשר לעניין הזה, אני לא מאמין ששחר וציפי "לא התאמצו", אני פשוט לא מצליח לדמיין שחקנית שעולה למשחק ולא איכפת לה להפסיד. אם זה היה המצב אז בטוח שחלי ברגיל הייתה שמחה לשחק. בקשר למשחק הזוגות, אני חושב שאנה ושחר חייבות הרבה הסברים, אם הן פרשו כי לא התחשק להן יותר לשחק או כי הן רצו לשמור כוחות, הן צריכות להתבייש. אומנם אנשים יזכרו רק את התוצאות ממפגש גביע הפדרציה (בעיקר אם הנבחרת עלתה או לא), אבל אני לא אשכח את המפגש מול אוקראינה, אם משהו במשחק הזה היה באמת "מסריח".

למעלה