ישראל איבדה את העולם, את הדמוקרטים האמריקאים ועכשיו גם את הרפובליקאים

lemner40

Well-known member
הממשלה הנאצית של הצוררים נתניהו, בן גביר וסמוטריץ הפכו את ישראל למדינה השנואה בעולם
לא נשאר לכם עוד הרבה זמן לחיות
ישראל מאבדת את הלגיטימיות לקיום שלה

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הממשלה הנאצית של הצוררים נתניהו, בן גביר וסמוטריץ הפכו את ישראל למדינה השנואה בעולם

מתנחם?

Harrington

Well-known member
מנהל

עניינים פוליטיים פנים-אמריקאיים. לא באמת קשורים לישראל. זו (שמה) נגררת לענין עקב צרכי הפוליטיקאים שם. בינתיים ישראל לא איבדה את הרפובליקנים ולא בטיח. יש שם בקדנציית הממשל הנוכחית קטע של מחנאות בין כמה אסכולות. האחד דוגל בהשארת ארה"ב מחוץ לסכסוכים ברחבי העולם ואי-הוצאת כסף או סיכון חיילים בטיפול בסכסוכים כאלה* ואילו האחר רץ עם הM.O. הישן נושן של רוב ממשלי ארה"ב לפיה תפקידה של ארה"ב מחייבת אותה לפעול במקרים כאלו ובוודאי כך כאשר מדובר בבטחון/הגנת מדינת ישראל.

המחנאות הזאת קשורה לקמפיין הבחירות של טראמפ (Make America Great Again) והפרשנות עליו ואין לו שום קשר ישיר, משום סוג שהוא, לישראל, לחוסר שביעות רצון מדומיין של פותח השרשור על האנטישמיות שלו, מממשלת ישראל או העומד בראשה. ענייני דמיון מפותח נטו, חסרי כל ביסוס או קשר לעולם המציאות (אפשר בהחלט לומר, כרגיל) :cool:.

ממשלת ישראל אגב, מיותר לציין (לנורמטיביים שבחבורה בכל אופן), איננה "נאצית". זו טענה שיכול להשמיע רק מי שאו שאין לו שמץ של מושג מי היו הנאצים, או שאין לו שמץ של מושג מי מרכיב את ממשלת ישראל הנבחרת. כנ"ל כמובן לגבי המושג "צוררים" שרפה השכל בחר בו כדי לתאר נבחרי ציבור ישראלים. שוב, ענין שרק מי שלא מכיר את האישים אותם הזכיר או שאין לו שמץ של מושג מה משמעות המושג צורר, יכול לחשוב להעלות על הכתב.

לאור הנ"ל, אני שב ופונה לציבור להתפלל ולבקש רחמים על נשמתו של הכותב הנ"ל. ברי לכל בר דעת ש-מעבר לכך שסביר להניח שמקבל תשלום משונאי ישראל על הפוסטים שלו כאן- הוא לא כל כך בקו הבריאות (לשון עדינה, מאוד) וזקוק לרחמי שמיים מרובים כדי להתגבר על מצבו הקשה. אינני יודע לומר אם מצבו הנפשי הקשה נובע מכך שממשלת המחנה הלאומי הנבחרת הצליחה כנגד כל הסיכויים להשלים קדנציה שלמה, לראשונה בישראל מזה עשרות שנים ובהחלט הישג מכובד**, או מעניינים אישיים/אחרים והיא רק באה לידי ביטוי כאן. אבל הצורך מובהק ברמה כזאת שלא יתכנו עליו עוררין.
תודה מראש ולמעוניינים/מוכנים, ניתן למצוא פרקי תהלים לרפואה וכן תפילת 'מי שברך לחולה' במרשתת באמצעות הרב גוגל.

* שם רגע בצד עד כמה הטענה הזאת נכונה בהיבט המהותי, שכן בקלות אפשר להסביר גם סברה שההתערבות האמריקאית בסכסוך שנחשב בעיני הללו (או מוצג על-ידם) כאינטרס אמריקאי מובהק גם ללא קשר לישראל.
** בלי כל קשר לשאלה אם אנחנו מברכים על כך שדווקא הממשלה הזאת הצליחה בכך.

boriska1

Well-known member
לפני כ3-4 חודשים המךצת תוסף מזון

אסטקסנטין

אני לוקח אותו 3 חודשים. להרגשתי זה התוסף המזון היחיד, שממש מרגיש הבדל בכושר וסיבולת. אני לוקח תוספי מזון, יודע מה זה. לא מצפה שארגיש משהו כתוצאה מלקיחתם, למרות שאני יודע שיש השפעה חיובית.

תן עוד תוסף מזון שלדעתך חיוני, לא מצפה להרגיש שינוי כאמור מעלה. אולי לא בתחום האנטיאוקסידנטים, כי אני לוקח Q10 גם.

lemner40

Well-known member
לפני כ3-4 חודשים המךצת תוסף מזון

אסטקסנטין

אני לוקח אותו 3 חודשים. להרגשתי זה התוסף המזון היחיד, שממש מרגיש הבדל בכושר וסיבולת. אני לוקח תוספי מזון, יודע מה זה. לא מצפה שארגיש משהו כתוצאה מלקיחתם, למרות שאני יודע שיש השפעה חיובית.

תן עוד תוסף מזון שלדעתך חיוני, לא מצפה להרגיש שינוי כאמור מעלה. אולי לא בתחום האנטיאוקסידנטים, כי אני לוקח Q10 גם.
עוד תוסף מזון חיוני שעוזר לבריאות :
אפיגנין APIGENIN
זה החומר הפעיל בפטרוזיליה, הוא עושה המון דברים טובים לגוף , וחיוני ללונגביטי, אריכות חיים
הוא מוריד רמות דלקת בגוף, מסלק תאים זקנים, מחסל אנזימים הרסניים
אתה יכול לראות את הסרטון המצורף, נבדקו 66 חומרים שונים, זה החומר שנמצא הכי יעיל לאריכות חיים, הבעיה, הוא נמצא בכמות קטנה מאד בטבע
אפשר
1. לאכול כל יום חבילה או שתיים של פטרוזיליה טרייה
או
2. לקחת כל יום כף של פטרוזיליה יבשה (רוב האנשים יחנקו מזה)
או
3. לקחת תוסף מזון שמגיע בקפסולה

boriska1

Well-known member
אפיגנין APIGENIN
זה החומר הפעיל בפטרוזיליה, הוא עושה המון דברים טובים לגוף , וחיוני ללונגביטי, אריכות חיים
אתה יכול לראות את הסרטון המצורף, נבדקו 66 חומרים שונים, זה החומר שנמצא הכי יעיל לאריכות חיים, הבעיה, הוא נמצא בכמות קטנה מאד בטבע
אפשר
או
או

תודה רבה

boriska1

Well-known member
אפיגנין APIGENIN
אפשר
או
או

תודה רבה
אפיגנין APIGENIN
אפשר
או
או

תודה. אחרי בדיקה לי זה מתאים פחות. תן עוד משהו, לא בהכרח אנטיאוקסידנט

lemner40

Well-known member
תודה רבה

תודה. אחרי בדיקה לי זה מתאים פחות. תן עוד משהו, לא בהכרח אנטיאוקסידנט
תוסף המזון, שהוא כוכב חדש בשמי תוספי המזון בשנתיים האחרונות
אורוליתין איי - urolithin a
הוא חומר טבעי שבעבר בני האדם ייצרו אותו לבד
כשהיו לנו חיידקים טבעיים שונים במעיים ואכלנו הרבה רימונים
היום , עם האנטיביוטיקה, רק למיעוט האנשים יש את החיידקים הנכונים
ואנחנו כבר לא אוכלים המון רימונים
הוא מגדיל ומשפר את השרירים, מספק אנרגיה, ומגדיל את אורך החיים
מה שכן, הוא תוסף יחסית יקר

boriska1

Well-known member
תוסף המזון, שהוא כוכב חדש בשמי תוספי המזון בשנתיים האחרונות
אורוליתין איי - urolithin a
הוא חומר טבעי שבעבר בני האדם ייצרו אותו לבד
כשהיו לנו חיידקים טבעיים שונים במעיים ואכלנו הרבה רימונים
היום , עם האנטיביוטיקה, רק למיעוט האנשים יש את החיידקים הנכונים
ואנחנו כבר לא אוכלים המון רימונים
הוא מגדיל ומשפר את השרירים, מספק אנרגיה, ומגדיל את אורך החיים
מה שכן, הוא תוסף יחסית יקר
זורם איתך. תודה. מזמין ב IHERB

lemner40

Well-known member
איפה אתה קונה urolithin a ? ב IHERB המבחר קטן מאוד. ודווקא במינון שאני רוצה חסר במלאי. רוצה להתחיל משהו כמו 600-800 מ"ג
החברה הכי ידועה בתחום היא חברת טיים ליין, היא החברה שעשתה ניסוי שהוכיח שהמוצר שלה יעיל ועובד
יש אותו באייהרב, ושוב, יקר כמו שאמרתי

Timeline, Urolithin A, 60 Softgels​

אבי בן 1231

Well-known member

אתה משתייך לאותו שלטון נאצי, אתה עוכר ישראל שהייתי מתנדב לתלות,
באופן חוקי, חינם, לאחר גזר דין מוות רשמי של בית משפט|פטיש|

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה משתייך לאותו שלטון נאצי, אתה עוכר ישראל שהייתי מתנדב לתלות,
באופן חוקי, חינם, לאחר גזר דין מוות רשמי של בית משפט|פטיש|
ישראל מתקשה להחליט על עונש מוות למחבלים, אז אתה חושב שמתישהו תחליט על עונש מוות לאויביה האוטו-אנטישמיים :cool:?

ai27

Well-known member
1. לגבי אפשטיין הוא מדייק:
אפשטיין פעל מפורשות כצינור למימון הפיכה בישראל
ולכן חקירה זו היא דווקא אינטרס של נתניהו

2. לראשונה יש הודאה במשהו לא מובן בקורות החיים של אפשטיין: הוא הפך מתלמיד מחונן שקפץ כיתות לסטודנט שלמד שנים רבות בלי לסיים תואר, ומיידי לאחר מכן התברג במשרות מפתח, שלא מאפיינות סטודנט כושל
ממש כאילו...
בשנים האבודות הוא עבד בארגוני ביון
ועכשיו סגן הנשיא מודה בכך

3. בהחלט יש בישראל קמפיין נגדו כסגן נשיא ונגד סיום המלחמה.
משמאל כדי להכפיש את נתניהו וטראמפ, ומימין כדי לשאוב קולות מהליכוד.
ולמעשה רק הליכוד הוא לא חלק מזה (למרות שנתניהו ספקן לגבי הצלחת המו"מ, הוא נתן לטראמפ יד חופשית, ומסתפק בכך שהסתייגותו נשמעת).

4. בפועל נראה כאילו הביקורת נגד התמימות של סגן הנשיא מוצדקת.
האיראנים גילו שמעולם לא היה בכוונתם לסיים את המו"מ והם רק מושכים זמן כדי לשבש בישראל וארה"ב את הבחירות.

5. גם בלבנון עניינים מתקדמים בעצלתיים
רק עכשיו הפיילוט מתחיל. באיחור של שנה וחצי
ולאחר שהפיילוט הקודם כשל לחלוטין ולא מומש כלל מהצד הלבנוני, מה שכפה על ישראל להיכנס לוואקום שצבא לבנון הותיר
(וארה"ב הייתה אמורה לסייע להם. לאיפה זה התפוגג?)

6. גם בעזה, התקווה להקים ממשלה אזרחית ולהתחיל בשיקום עזה לצד פירוז חמאס,
לא מראה שום התקדמות.
זה גם מובן לאור ההתמקדות בזירה האיראנית

7. בעצם הודאתו בכל אלו, נסיונו של סגן הנשיא לקושש תמיכה ציבורית על חשבון טראמפ וישראל
לא נראה מוצלח ביותר.
כך שמובן למה הוא מתוסכל

למעלה