ישנה הרבה

dana gerby11

New member
ישנה הרבה

אומרים לי , בגלל שאני ישנה הרבה ועייפה כל הזמן תיהיה חי בת, האם זה נכון או קשור ביכלל?

kees

New member
הייתי גמורה מעייפות - הייתי נרדמת

בעבודה אחה"צ, מגיעה הביתה ונרדמת תוך חצי שעה ויש לי בן

ori27

New member
זה כמו שהיום בעבודה

נפלתי - לא משהו נורא אז חברה שלי שיודעת שאני בהריון אמרה לי שאם נפלתי אז תהיי לי בת. לדעתי הכל שטויות. ואגב גם אני מתה מעייפות כל הזמן. עוד כמה שבועות אני אדע מה יש לי ונראה.

זוג חדש

New member
כשאי לעשות סקר בנושא

אני למשל הייתי ישנונית ועודני ואני מצפה ללידת בת... 4 מחבורתי הטובות ביותר גם הן כמוני ו... יש להן בנות... ואילו חברה אחרת שלא יכלה לישון דקה אחרי השעה 8 בבוק גם בחופש הגדול ילדה - בן... סתםםםםםםםםםםם אני ממש לא מאמינה בשטויות האלו.

גאיה10

New member
אני ישנה הרבה...

כמו כן, היום נפלתי ולמרות הכל יש לי בן . אני לא מאמינה בדברים האלה.

Sashuka

New member
באמת שטויות, גם אני ישנתי המון

(עכשיו כבר הבעיה הפוכה) ויש לי בן בבטן

Y Alice

New member
איזה שטויות אנשים עוד ימציאו....

מזכיר לי שלפני זמן מה בתוכנית בקר ,היה ראיון עם הריונית אשר סיפרה שנכנסה יום אחד למעלית ביום חם במיוחד והיתה עיפה מאוד. אשה שהיתה עמה באותה מעלית שאלה אותה אם יש לה בת, וכשההריונית ענתה בחיוב, אמרה לה האשה:"רואים. היא לקחה לך את כל היופי"!!!!

הדר לצ

New member
גם אני שמעתי שאם יוצאים הרבה

פצעים/חצ'קונים על הפנים זה כי יש בת והיא "לוקחת את כל היופי של אמא שלה". בכל מקרה, כמו שאמרתי קודם - יש לי בן וההתחצ'קנות בעיצומה...

Shprintzak

New member
../images/Emo6.gifוצרבות זה כי לתינוק יש שיער...

קשקושים. אני עדיין ישנה כמו פיל (חודש שביעי), ויש לי בן זכר גאה בבטן.

אלה ש

New member
בנים

תגידו, שמתם לב שבשנים האחרונות כולן ילדו בנות ופתאום יש התקפת בנים? או שזה רק בסביבה שלי ככה?

זוג חדש

New member
אני לא יודעת מאיזו סביבה את

אבל בסביבה שלי - עדיין הבנות שולטות ובגדול!!!

../images/Emo66.gif שהקטנצ"יק יסלח לי...

גם אצלי, יש בן בדרך ת.ל.מ 16.1.2004 אבל האמת היא שאני "אשמה" בעלי אומר שמתמטיקה אף פעם לא היה המקצוע החזק שלי, וזה נכון, כי קימתי יחסים בדיוק ביום הביוץ, וזה מה שיצא, וכמה שרציתי עוד בת, (שאלוהים יסלח לי) על ההעדפה שלי. תגידו יכול להיות שאני מעבירה לו את תחושותי? לעוברון שלי?

תצחקו תצחקו..

אבל שמתי לב , בלי שום קשר לאמונה תפלה זו או אחרת שכשזו בת האם נוטה יותר להתרחב ולהתמלא בפנים. סתם נקודה שהבחנתי בה וגם היא לא חד משמעית אבל בולטת בסטטיסטיקה האישית שלי. אני צודקת?

למעלה