ישן אבל נחמד

ישן אבל נחמד ../images/Emo8.gif

לקחתי לי סופ"ש רגוע וארוך, ועכשיו אני שוב כאן עם מלאי חדש של עצבים. אז בוקר טוב לכולם. בדיחה קצת ישנה - אבל מתאימה לנושאינו: גבר בשנות ה-40 לחייו קנה מכונית ב.מ.וו חדשה ונהג בה במהירות שיא בכביש המהיר. לפתע הבחין באור הכחול המהבהב מאחוריו. אין סיכוי בעולם שהם יכולים להשיג ב.מ.וו חדשה, חשב לעצמו והאיץ את המהירות עוד יותר. פתאום הוא תפס את המשמעות של מעשיו: מה לעזאזל אני עושה פה!! אמר לעצמו ועצר בצד הדרך. השוטר ניגש אליו, לקח ממנו את הרשיונות מבלי לומר מילה ובחן אותם ואת המכונית. לאחר מכן אמר לו: "היה לי יום ארוך ומייגע, וזה סוף המשמרת שלי. בנוסף לזה, היום הוא יום שישי, ה - 13 לחודש. אין לי חשק להתעסק עוד בעבודת ניירת נוספת, כך שאם תוכל לתת לי תירוץ טוב לנהיגה המהירה שלך, אבל תירוץ כזה שעוד לא שמעתי אף פעם - אני אתן לך לנסוע ללא דו"ח." הגבר חשב במשך כמה שניות ואז אמר לשוטר: "בשבוע שעבר אשתי עזבה אותי וברחה עם שוטר. חששתי שזה אתה, רודף אחרי ומנסה להחזיר לי אותה.." "שיהיה לך סוף שבוע נעים.." אמר לו השוטר.

התנצלות ובקשה

ניסיתי לראות מה עבר פה בכמה ימים בהם נפשתי, וזו נראית לי משימה בלתי אפשרית (שזו בסה"כ תעודת כבור לפורום) אז אם מישהו/מישהי ענה לי משהו שאני צריך להתעצבן בגללו (וחבל שאני אפסיד התעצבנות טובה) אנא הסבו את תשומת ליבי (כאן אן בפרטי) ואני מבטיח להתעצבן ולענות.

אלמרה

New member
הנושאים עליהם ניטש ביניכם ויכוח ...

אתה ילד גדול כבר - חפש בדפים קודמים... דוקא היה מעניין... למרות הכל...

אסקורט

New member
כל הכבוד תבורי

כל הכבוד תבורי... חשבתי שתשאיר לי לומר את המילה האחרונה בעוד אני מעדיפה קרב מוחות ראוי לשמו (נהנית מקרב טוב יותר מניצחון - הוכחה ניצחת לכך שאני אישה :)) גם אני עניתי וגם לי יצא ארוך אז כך אוויר לפני שאתה צולל... מקווה שהצלחתי להיות ברורה. השתדלתי... להלן תשובתי אסקורט

אסקורט

New member
והנה הלינק:

לא מצליח לי הלינק כתיאור. אז הנה הלינק המפורש: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1014&firstmsg=15

אש אש

New member
אתמול קיבלתי את זה במייל

גבר בתרדמת שוכב בבית החולים במשך חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ‏ומתפללת שיקיץ. פתאום הוא מתעורר, מסמן לה להתקרב ואומר: "‏היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי - היית שם לתמוך בי". "‏כשהעסק שהקמתי פשט רגל - נשארת לצדי לחזק אותי". "‏כשירו בי - ישבת ליד מיטתי כל הלילות". "‏כשהפסדנו את הבית - עדיין היית שם איתי". "‏כשחליתי - לא עזבת אותי לרגע". האישה מתרגשת ודומעת קלות מהכרת התודה של אהובה. "‏את יודעת מה אני חושב?", ‏ממשיך הגבר. האישה שואלת: "‏מה אתה חושב, יקירי?". עונה הגבר "‏אני חושב שאת מביאה לי מזל רע"...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ילד אחד בא לאמא שלו ואומר לה אמא אייך באים ילדים לעולם??חסידה מביאה אותם כמובן אומרת האמא.הילד עונה איכס מה אבא זיין חסידה???.

SHILA25

New member
חשבתי שהתמזל מזלך..../images/Emo8.gif

חשבתי שמזלך השתפר..במיוחד עם שיר שלא מפסיק להתנגן בין הדיונים,המילים והשורות..ממני שילה

SHILA25

New member
שמחה לשמוע..../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שמזלך השתנה לטובה..המנגינה מתנגנת בניגון חרישי לקראת אחר צהריים ,של שעת בין ערביים אל מול השקיעה של עוד יום שעבר ממני שילה

למעלה