ישויות

UniverSon

New member
ישויות

היי הייתי רוצה ללמוד יותר על הישויות. על העולם הזה ומה שקורה שם. איך זה הולך? יש ישויות אור וחושך ונטרליות? מה אפשר להשיג מהם?מה המטרות שאפשר להשיג בקשר עם ישויות כאלה? אשמח לכל פיסת מידע אמיתית! או לפחות אמיתית מבחינת האמת שלכם ושל מה שחוויתם. או שספרו מה שבא לכם וזהו זה גם יכול לעזור :)

neophile

New member
אין דבר כזה יישויות חושך

יש במיתולוגיות של כל העמים סיפורים על שדים אבל גם הם לרוב אספקטים של הנפש האנושית , יישויות מצד שני , הן או כמוני וכמוך או הרבה יותר מפותחות , למרות שגם שדים יש . יש יישויות שאתה יכול לומר עליהן בוודאות שהן יותר מפותחות מאיתנו ויש יישויות שקשורות אלינו באופן שקשה להפריד בינם לבין הנפש\נשמה ( מה שהיוונים מכנים psych שזה מונח הכי מתאים . ויש עוד כל מני קטגוריות , בקיצור לנסות לשפוט את הקשר שלך עם יישות על פי זה שהיא מאור או חושך זאת דרך מאוד גרועה לפנות לתקשור לדעתי , מפני שמה שחשוב זאת רמת התודעה שלך ובין אם יישות נראת לך מוארת או אפלה - מה שבאמת קובע זה האם הקשר איתה מעלה את רמת התודעה שלך או שהוא מוריד אותה וזה אגב משהו שרוב המתקשרים ה"מקצועיים" לא ממש יסכימו איתי אבל מכיוון שאת\ה מתעניין בתקשור בעצמך בלי מתווכחים אני אומר לך את המסקנות הללו שלי לאחר מספר שנים שאני מתעניין ועוסק בתחום ( אם כי גם רק בשביל עצמי ולא בצורה "מקצועית" )

neophile

New member
אם תיקח לדוגמה שאמאנים

הם לא מתקשרים רק עם רוחות טובות , אלה עם כל הרוחות , אם כי הם כן מוצאים בני ברית . לדעתי כל הקונספט הזה של לתקשר רק עם "יישויות אור" זה בפני עצמו קונספט מאוד חשוך .

snoopytush

New member
ניופיל שמתי לב שהרבה מתקשרים

נזקים לגורם חיצוני ( ניח במקרה הזה מתקשר חיצוני), שיתקשר עבורם.כי איכשהו כשזה קשור לבעיות שלהם הם לא מספיק אובייקטיבים כדי לתקשר לעצמם. סוג של הסנדלר הולך יחף לפעמים אתה לא מרגיש את זה על עצמך בתקשור לפעמים?

snoopytush

New member
ועוד משהו שרציתי להוסיך לגבי העלת

מודעות או תדרים או לא זוכרת איך שקראת לזה . לדעתי ישויות שעוזרות להכניס באדם או להעלות בו את מפלס האמונה האהבה והחיוביות והשמחה הן הישויות הרצויות לאותו אדם. שכן יאוש פחד ועצב גם אם צריך לקבל את קיומן ( בעיקר כי אנחנו תקועים איתם), לא מגבירים לדעתי את רמות התודעה של האדם אלא יותר מצמצמים אותה ופוגעים בהתפתחותו הכללית. המשל שלנו או הדימוי אם תרצה לכל אותם רגשות חיוביים שמעלים ומרוממים הוא אור לכן ישויות אור. :)

neophile

New member
זה בדיוק דוגמה לראייה "מוארת" שהיא למעשה

תועלתנית לחלוטין ! להתייחס ליישויות רק מבחינה תועלתנית שכזאת זאת גישה מאוד מוגבלת את מראש אומרת שאם את תעשי לי טוב ותגרמי להרגיש טוב אז אני יחשוב עלייך שאת טובה ... מה זה התנאים האלה? האם במערכת יחסים האחרים עושים לך בהכרח רק טוב ? איזה מן מערכת יחסים זאת שבה את מתנה את היחסים שלך בכך שיעשו לך רק טוב ? האם זאת לא גישה "אפלה" למדי ? את מבינה , דווקא מסוג מחשבה כזה יש סכנה מפני שזה מחבר אותך ליישויות שאכן יכולות לגרום לך לדמיין כל מני דברים נפלאים שאכן יכולים לשפר לך את המצב רוח , אבל אין לך מושג את נותנת להם בחזרה...וחייבת להיות נתינה בחזרה אז את פשוט לא מודעת לה בכלל - וזה בדיוק דוגמה לסוג של "תקשור" או תנאי לתקשור שמוביל ליצירת קשרים לא טובים שלא מובילים להתפתחות המודעות שלך . אני לא יודע אם יצא לך לחוות את זה אבל להיות במערכת יחסים עם מישהו שרק נותן ונותן ולא מקבל ממך כלום , זה לא בדיוק נעים ואיפהשהוא את לא ממש מרגישה שיש בינכם באמת מערכת יחסים כי הוא רק נותן ולא מקבל ממך שום דבר ...

snoopytush

New member
אני לא אומרת שבחיים אין מקום לאגואיזם אישי

ברמה מסויימת ולהבעת דיעה שלא בהכרח עושה טוב לאחר. אני גם נגד דימיונות ובעד ראייה מפוכחת במידת האפשר אני עוד לא למדתי תקשור אז אין לי דיעה על הקטע הזה של הישויות... לשאוף להיות חיובי מקבל ואוהב לא סותר את העובדה שבכל קשר הנותן צריך גם לקבל...

neophile

New member
זה שאת שואפת להיות חיובית

מקבלת ואוהבת זה מצויין , אז למה את צריכה את היישויות בכלל ??
הנה , זאת עצה שנתתי לך בתור יישות . דווקא קשרים עם יישויות הם מעבר ל"תעשה לי טוב" "תגרום לי להרגיש טוב" קשר אמיתי עם יישויות יפקח אותך ולא יתן לך אשליות נעימות וכל זה בכלל לא קשור לכך שאת בוחרת להיות חיובית מקבלת ואוהבת ! אם את צריכה אישורים לא משנה אם זה מיישויות או מאנשים שאת חיובית מקבלת ואוהבת אז כנראה שאת לא מספיק מאמינה בעצמך שאת באמת מסוגלת להיות ככה , זאת דעתי . אני מאוד בעד אינוודידואליזם רוחני שכזה .

snoopytush

New member
היי אני חושבת שכל אדם צריך לפעמים

טפיחה על השכם. כן יש לי בעיה אני די רואה את עצמי דרך עיני האחר למרות שמי שמבטל אותי לגמרי אני נוטה קצת לבטל אותו כי יש בי צד שנזכר להגן על העצמי. אני לא תמיד חיובית ואוהבת יש בי צד די חשוך. אנא ענה על השאלה האחרונה שלי אני מנסה להבין את סוג התקשור שלך אפילו שזה בעיקר תקשור עם עצמך

neophile

New member
אני לא מאמין במתקשרים

אני חושב ומרגיש שנעשה עוול גדול מפני שהתקשור לדעתי יועד לכך שכל אחד יתקשר בעצמו , שכל אחד יתחבר לנשמה שלו , עם הספקות שלו , עם השאלות שלו , עם התהיות שלו אבל במקום זה כל מני אנשים החליטו לעשות מזה מקצוע או ליתר דיוק אותם אנשים שכבר עסקו בדברים שמבחינה חיצונית נראים דומים - החליטו לזרום עם הגל הזה , מדיומים למינהם , קוראים בקלפים וכו' וכו' ועשו מזה משהו שאין כמעט איש שלא מתייחס אליו בתור שרלטנות לשמה. בקיצור , עשו עירבוב רע מאוד. אגב מבחינתי ספרי מדע בדיוני זה סוג של תקשור אמיתי דווקא אבל ללכת לאיזה קוראת בקלפים זה לא תקשור , לא שאני פוסל את זה אבל זה לא נועד לענות על שאלות רוחניות בכלל ואם יש בזה תועלת רוחנית זה רק על ידי לימוד עצמי .

snoopytush

New member
אני מרגישה שזה יותר להכוונה

כללית. אבל יש בזה סיכון סיכון שאנשים יפחדו לשחות לבד ויפתחו תלות. אני למשל התייעצתי בקשר למתקשר סתם בנוגע לאיזה בחור והוא אמר שזה סתם יהיה עם פוטנציאל לקשר של כייף וזהו ואז זה יגמר ויפריע לנו להמשיך להיות ידידים. זה הוציא לי את כל החשק :p אבל מצד שני זה גמל אותי מציפיות שזה טוב מאוד כי אני די אובסיסיבית כשמדובר על קשרים:p אז החלטתי לזרום ומה שיבוא יבוא שזה מצד אחד אולי טוב אבל מצד שני די הרס לי את ההתרגשות מהעיניין

neophile

New member
בשביל הכוונה את גם יכולה ללכת לצוענייה

זה בדיוק מסוג הדברים שהולכים אליהם לקוראים בקלפים וכו' תקשור זה עניין אחר לחלוטין !

snoopytush

New member
אוקיי אז מה זה לדעתך תקשור?

כשאתה מתקשר עם מי אתה מדבר המדריכים שלך? הנשמה שלך? האני הגבוה שלך? כל ישות שמזדמנת לדרכך?

neophile

New member
תקשור מבחינתי

הוא קודם כל עם העצמי , עם העצמי הרב ממדי אבל זה יותר מאשר "קבלת מסרים" תראי גם כשמדברים על נשמה אז הרבה פעמים אנשים מדברים על "הנשמה שלי" אבל זאת התייחסות שגוייה מפני שהנשמה היא הרבה יותר גדולה ממך כרגע ,אז אם כבר - את שייכת לנשמה , אבל כשמדברים על עצמי רב ממדי אז מעצם הניסוח ברור שהוא גדול יותר מאשר התפיסה הגישמית שלך . כל עוד את מגבילה את התקשור שלך ל"קבלת מסרים" שיגרמו לך להרגיש טוב אז את לא ממש יוצרת קשר עם העצמי הרב ממדי , זה העניין . היה לי תקופה ארוכה שבה תקשרתי לעצמי מסרים מאוד מעודדים וגרנדיוזים לא בשונה ממה שאסף נוהג לפרסם כאן רק שהגיע איזה שלב שלא יכולתי לסבול את הרחמים העצמיים שלי יותר והחלטתי שאני מעדיף להשאר לבד באמת , מה גם שאנחנו תמיד לבד ורק אם נבין את זה שאנחנו לבד , רק אז נוכל באמת ליצור קשרים איכותיים אחד עם השני מלאים באהבה אבל כל עוד אנחנו במעין תלותיות אחד כלפי השני , כל עוד אנחנו לא משתחררים מהתלותיות ( עם כל הסבל שכרוך בכך שהוא מבחינת קורבן ) אז שום דבר לא באמת ישתנה בחברה ואנחנו אכן הגענו בזמן של שינוי אבל זה שינוי שבא מאיתנו - אם כי יש בתקשורים כל מני מיידעים על כך שהמימדים מתמזגים או משהו כזה ...אבל מה זה אומר על החיים שלנו ? על החוויה שלנו ? בתקשור עם העצמי הרב ממדי את מתמזגת עם כל מני אספקטים שלך וזה תהליך מאוד עדין שדורש הרבה וויתור כי העצמי הגשמי שלנו הוא מאוד מוגבל ביכולות שלו וזה לא משהו שניתן להרחיב או לשפר אלה ככה הוא כמו שהוא , מה שניתן זה לעורר בעצמנו את אותם חלקים רב ממדיים שיהיו בחיבור ותקשורת מתמידים עם העצמי הגשמי הזה , אבל הרבה אנשים נופלים בתהליך הזה בגלל כל מני דפוסים שהשתילו בנו שגורמים לנו להתייחס לעצמי הגישמי בבוז ובזילזול בעד שחיבור אמיתי עם העצמי הר ממדי מעורר בנו אהבה גם כלפי הגשמיות בשיא מוגבלותה הנפלאה !

snoopytush

New member
אני יודעת שאני שייכת לנשמה והיא לי

אני אחת מהפנים הרבות שלבשה ותלבש . אני הרבה יותר מהאני . זה בטוח אני חושבת אבל שבכל קשר יש סוג של תלותיות מסויימת וצורך מסויים אחרת בשביל מה להכנס לקשרים בכלל ולמה לא לחיות לבד על האוורסט ? בהקצנה. למה לא יכולת יותר עם הרחמים העצמיים? ואיך זה התקשר אצלך לקבלת מסרים חיוביים? איך אתה משלב את קבלת המסרים שלך בחיי היומיום? ממי למדת לתקשר ככה? בעיקר לאור העובדה שזו לא הנורמה בתקשור... :)

neophile

New member
היא לא שייכת לך

פשוט לא ...אני יודע שזה לא קל לקבל את זה ואת כמובן לא חייבת לקבל את זה כפי שזה משתקף גם מהדברים שלך שאת לא , אבל זאת האמת לדעתי ואם את תתפסי את זה ככה אז הרבה דברים אחרים בתפיסה שלך ישתנו אבל עד שלא תתנסי בפרדיגמה הזאת ...לא תדעי . זה גם לא עניין שאת פנים שהנשמה לובשת זה שוב - לקיחת בעלות על משהו שאין לך שום בעלות עליו ( לעצמי הגישמי) אבל אני לא מצפה שתקבלי את זה ככה , אני בהחלט מזמין אותך להתנסות בשינוי מחשבתי שכזה . לגבי קשרים , אכן בכל קשר יש תלותיות ואכן גם יש לך תלותיות בעצמי הרב ממדי אבל כל עוד את עסוקה ב"לקבל מסרים" אז אין שום חיבור בינך לבין העצמי הרב ממדי , את רק רוצה להרגיש יותר טוב , העצמי הגשמי רוצה להרגיש טוב , ורוב הזמן התקשור הזה הוא סתם אשלייה עצמית . לא יכולתי עם קבלת מסרים בכלל , מפני שהרגשתי שאני לא מתקדם לשום מקום עם המסרים האלה , שאני נשאר במקום , אפילו שהם גורמים לי להרגיש יותר טוב , בקיצור - זה חבר דמיוני ואם את מבינה שזה חבר דמיוני אז כבר מדובר בקשר עם העצמי הרב ממדי מפני שאת מודעת לכך ואת מוכנה להתנסות בכל מני מצבים שונים אולי פתאום תרגישי שדווקא בא לך לדבר עם חבר דמיוני אחר ולא עם אותו אחד שאת כל הזמן מדברת איתו והוא דווקא בא איתך בתקשורת שונה לחלוטין כמו שחברים אמיתיים הם שונים אחד מהשני בצורת התקשורת שלך איתם . לכן כרגע אני בכלל לא משלב שום מסרים מתקשור בחיים שלי ואני גם משתדל שלא לדבר עם חברים דמיוניים למרות שזה נחמד מאוד ואני ממליץ על זה למי שעדיין לא עשה את זה .

snoopytush

New member
היא חלק ממני אז היא שלי

ואני שלה. אם היא לא הייתה זקוה לי היא לא הייתה לובשת אותי. אוקיי אז אני קצת כמו בגד אבל היא זקוקה לי כדי לחוות את העולם הזה אז אני בגד חשוב מאוד ואולי אפילו יותר מבגד כי ביכולתי להיות אקטיבית ולשנות את גורלי! מה שכן אני מוגבלת והיא אינסופית הבנתי . זה לא בדיוק חברים דימיוניים לדעתי אבל זה נכון ההקבלה שלך לברים אמיתיים ואולי זו גישה יותר מקרקעת. כי באמת נראה שישויות חיוביות בהיי רב הזמן:p אז אילו מין מסרים אתה מקבל למשל? אפשר דוגמא לא אישית מידי? והאם אתה מתקשר עם העצמי שלך גם כשאתה מדוכא או במצבי רוח שמתקשרים בדרך כלל ממליצים לא לתקשר בהם כי הם אומרים שאז התקשור עלול להיות לא נקי?

למעלה