היא לא שייכת לך
פשוט לא ...אני יודע שזה לא קל לקבל את זה ואת כמובן לא חייבת לקבל את זה כפי שזה משתקף גם מהדברים שלך שאת לא , אבל זאת האמת לדעתי ואם את תתפסי את זה ככה אז הרבה דברים אחרים בתפיסה שלך ישתנו אבל עד שלא תתנסי בפרדיגמה הזאת ...לא תדעי . זה גם לא עניין שאת פנים שהנשמה לובשת זה שוב - לקיחת בעלות על משהו שאין לך שום בעלות עליו ( לעצמי הגישמי) אבל אני לא מצפה שתקבלי את זה ככה , אני בהחלט מזמין אותך להתנסות בשינוי מחשבתי שכזה . לגבי קשרים , אכן בכל קשר יש תלותיות ואכן גם יש לך תלותיות בעצמי הרב ממדי אבל כל עוד את עסוקה ב"לקבל מסרים" אז אין שום חיבור בינך לבין העצמי הרב ממדי , את רק רוצה להרגיש יותר טוב , העצמי הגשמי רוצה להרגיש טוב , ורוב הזמן התקשור הזה הוא סתם אשלייה עצמית . לא יכולתי עם קבלת מסרים בכלל , מפני שהרגשתי שאני לא מתקדם לשום מקום עם המסרים האלה , שאני נשאר במקום , אפילו שהם גורמים לי להרגיש יותר טוב , בקיצור - זה חבר דמיוני ואם את מבינה שזה חבר דמיוני אז כבר מדובר בקשר עם העצמי הרב ממדי מפני שאת מודעת לכך ואת מוכנה להתנסות בכל מני מצבים שונים אולי פתאום תרגישי שדווקא בא לך לדבר עם חבר דמיוני אחר ולא עם אותו אחד שאת כל הזמן מדברת איתו והוא דווקא בא איתך בתקשורת שונה לחלוטין כמו שחברים אמיתיים הם שונים אחד מהשני בצורת התקשורת שלך איתם . לכן כרגע אני בכלל לא משלב שום מסרים מתקשור בחיים שלי ואני גם משתדל שלא לדבר עם חברים דמיוניים למרות שזה נחמד מאוד ואני ממליץ על זה למי שעדיין לא עשה את זה .