ישבן אדום

Master Stav

New member
צר לי אם נפגעת

אישית אני לא מוצא את משקחי התפקידים של הורים וילדים כחלק מתחת למטרית הBDSM שוב מדובר בדעתי האישית ואין בה בכדי להוות שום אבן דרך או נגף לאף אחד ניפגעת צר לי אלו הן דעותי .....זכותך המלאה להביא את דעתך על כל דבר מעולם לא נכנסתי לפורום של תחום בו אני לא עוסק או אוהב בכדי לחרב את ביתם פה בפורום בו אני כותב על בסיס יומיומי אני מאמין שאנשים מכירים אותי ואת התנהלותי ומפה שדעותי כפי שהן מובעות אינן מנותחות על פי קרטריונים של זרות אלא על פי קרטריונים של נכונות לשמוע גם אם לא להסכים על כל דבר ויתרה מכך .....אתה מתעקש להדביק לי משהו כגון הומפוביה .... בוא ואומר זאת ברור משחקי תפקידים של ילד ואמא ילדה ואבא על כל סוגי המיגדר עושים לי אישית רע והם תרן אוף רציני ..... אני משער שהתעסקותש לי בCUTING יכולה לעורר אנטיגוניזי אצל אחרים ....וזו זכותם ....לא אפגע .... שישהיה לך סופ"ש מדהים ....ויותר רגוע ...

מה ההבדל בין פנטזיית אונס

לבין הפנטזיה המתוארת(*) כאן? ולמה זה לא חלק מBDSM? ואונס כן? מה ההבדל בין לשחק באנס שאונס נאנסת, בין לשחק במפקד שמתעלל בפקוד שלו, לבין לשחק באם שמכה את בנה? (*) גילוי עריות לא היה כאן, לא היה כאן סקס אלא ענישה, אולי התעללות.

(*) תיקון

הממ... בקריאה שניה, סקס כן היה שם. ובכל זאת השאלה בעינה עומדת: מה ההבדל בין לשחק באם שמתעללת מינית בבת תוך ניצול מרות, לבין לשחק בגבר שמתעלל מינית באשה תוך ניצול חוזק פיזי?

G I R L P

New member
אני לא בעד שתיהן

אבל זו דעתי האישית. חי ותן לחיות שוקי.... כל אחד זכאי להחזיק בדיעותיו שלו. והן לא חייבות להיות כמו שלך... שיהיה לך סופ"ש נהדר....

Master Stav

New member
קשיים בהבנת הנקרא ?

אתה מוזמן לקרוא את דברי עוד כמה פעמים ולגלות בכולם את ההדגש על : לפי דעתי והדגש נוסף על : אין בדעתי להיות אבן דרך או נגף עבור אף אחד ..... יודע מה נימאס לי נפגעת ? קח פנדל !! חלאס יותר מידי התעסקות בבולשיט הזה ...יש גבול גם לדברים האלו .....ניסיתי לא עבד ...NEXT ...

מהשאלה הפשוטה שלי התחמקת

אין לי מושג אם כותבת ההודעה המקורית שמה את הודעתה רק כדי לעורר מהומה, או בגלל שזו פנטזיה שלה. אבל כשאתה אומר "זה מבחיל" ועדר המעריצות שלך מהנהן ואומר "צודק", אתה בעצם אומר שיש פנטזיות שהן לגיטימיות ויש כאלה שלא. למעשה אתה מדכא מיניות של מישהי אחרת. ובעיני זה הדבר הכי לא נכון שאפשר לעשות בפורום כזה. שיפוטיות על פנטזיות בדס"מיות זה משהו שלא מתאים לכאן. והעובדה שמדברים פה בגנות גילוי עריות, ובזה בעצם משווים דאדיז, לפדופילים, לא מקובל עלי. העובדה שקוראים לי ילד ואני בגיל 30, לא הופכת את האדון שלי לפדופיל. אישית, אונס מבחיל אותי, אבל אני לא אלך ואכתוב את זה אחרי כל פנטזיית אונס שיש כאן. מה גם שאני מסוגל לעשות את האבחנה בין אונס לבין מימוש של פנטזיה שלו. מבחינתי כל פנטזיה היא לגיטימית, ואם זה לא ספל התה שלי, זה ממש לא צריך לעניין אף אחד. יום טוב.

Master Stav

New member
הבהרת את הנקודה שלך ....תודה

כאמור הבהרת את הנקודה שלך אני מודה לך על שהארת זווית ראייה שונה משלי אשמח אם תמשיך לומר את דבריך פה בפורום הזה ...ולא רק לקרוא כפי שהצהרת בפוסט יום קסום .

אייבורי

New member
באמת שתי הפנטזיות מבחילות

באותה מידה. לא שיש לי התנגדות שאדם אחר יפנטז לו כאוות נפשו. אולי פנטזיות גילוי עריות ופנטזיות אונס צריכות להיות מטופלות אצל פסיכולוג טוב. בכל מקרה, בשתיהן אני אומר שהן מבחילות מבחינתי למרות שאפשר לדון בהם למי שרוצה. בכל אופן לא הבנתי למה התרגזת כלכך על סתיו, זכותו לומר שהפנטזיה \ מעשה מבחילים מבחינתו ואינו מתכוון להשתתף בשרשור פנטזיות כזה. דווקא במקום של פלורליזם מיני ומחשבתי צריך להיות זהירים לגבי המותר והאסור ואף לשים גבולות ברורים מה לגיטימי ומה לא. הרי אונס לא היית מגדיר כלגיטימי <אני מקווה>

gidionline80

New member
אני בעד פתיחות

למרות שזה לא כוס התה שלי ומריח קשה מגילוי עריות עדיין לא הייתי שופט את זה כגילוי עריות (ובטח לא נכנס לסרט של בחילות) או פנטזית אונס בקונטקסט בדסמי שמאד שכיחה וגם היא לגיטימית בהקשר בדסמי עם כל הסייגים. אני בעד לתת אויר לפנטזיות אחרות ויחד עם זה להשאיר חלונות פתוחים:) כשנתחיל לומר מבחיל , מגעיל, מטופש על פנטזיות של אחרים אין לזה סוף.

אייבורי

New member
אוויר יש בשפע

בעיני כל נושא הוא לגיטימי לדיון מצד שני בהחלט יש קווים אדומים לכל אחד, פנטזיות אונס בעיני הם מתכון מסוכן לדוגמא לתת לגיטימציה ולו הקלושה ביותר לאנסים, לכן בכל פעם שמועלת פנטזיות אונס אני חולק את רגשותי בנוגע אליה. הכוונה להעביר מסר סמוי וגלוי, כי הפנטזיה גבולית ומעבר לאונס אמיתי איננו חוקי ואיננו מתקבל בהבנה.

פסיכולוג טוב?

המון נשים מפנטזות על אונס. הדרך היחידה למימוש לדעתי היא במסגרת בדס"מית מתוכננת מאד, עם אדם שהן מכירות היטב ומתקשרות היטב איתו, וכמובן עם מילת בטחון - כך שהן תמיד בשליטה. בדרך זו מימוש פנטזיית אונס איהו אונס כי הוא בהסכמה מלאה של הצדדים. איפה אתם חיים אנשים? פידופילה ואונס אכן מבחילים. אין לי שום כוונה לתת להם לגיטימציה, להפך. אבל מה הקשר בין זה לבין מימוש במסגרת BDSMית? הצורך שלי להדגיש את ההבדל בין אונס לבין מימוש פנטזיית אונס - בין התעללות לבדס"מ, מדגיש שלאחד יש לגיטימציה ולשני אין. אנסים אמיתיים לא עוצרים במילת בטחון, ופדופילים אמיתיים נמשכים לילדים, לא למבוגרים שקוראים לעצמם ילדים.

../images/Emo197.gif../images/Emo11.gif

לא יודעת אבל משום מה ממקומי בכורסא נדמה לי שמדובר בדו שיח אשKקלוני עוד מישהו חושב כמוני?

../images/Emo192.gif אני כלכך אוהבת

שאני צודקת תגיד אשKלוני כל כך הרבה זהויות זה שפוי??? כאילו מממממ זה בטח לא קל הפיצול אישיות הזה???

P u c h a

New member
גמני סבלתי פעם מפיצול אישיות

היום אנחנו מסתדרים מצוין.

צללית2005

New member
שליטה, שליטה, אבל על פנטזיות אין שליטה

צבעים רבים ל-BDSM ואף אחד אינו מוסמך לקבוע מה כן כשר ומה לא, אלא אם כן זה מתייחס אליו אישית. אבל אם כבר דובר על מה כן ומה לא, אינפנטיליזם מופיע בכל רשימות הסימון של הפנטזיות, המופיעות במרבית אתרי ה-בדסמ. אינפנטיליזים כולל החתלה, יניקה מבקבוק, התנהגות ילדותית, עשיית צרכים בסיר וגם כינוי של הדום/דומית אבא'לה או אמא'לה. melody

Master Stav

New member
נכון ...מסכים לכל מילה

ועדיין האם מותר לאדם לומר על פנטזיה כזו או אחרת שמבחינתו עם דגש כבד על בחינתו היא אינה לגיטימית שמבחינתו עם דגש כבד על מבחינתו שהיא גורמת לו לאסוציאציות רעות ? שוב לא מעמדה של שיפוטיות אלא מתוך התיחסות אישית ....

למעלה