ישבן אדום

ישבן אדום

כמו של קוף,כך אני אוהבת את הטוסיק שלך.מדליקה מפזר חום מצמידה אותו לטוסיק ואז שהטוסיק חם לתת לך מכות עם השוט.על כל צעקה תקבלי אצבע בטוסיק.לקרוע אותך מבפנים.שתדעי.שלאמא לא מתחצפים

אייבורי

New member
נשמע אלים וכואב

האמת אחרי שדנו באבאדום אין סיבה שלא תהייה גם מאמאדום.

זה לא נשמע אכזרי זה נשמע דיבילי

המלכה שלי המלכה אסתר כל מה שאני עושה איתה אני מרגיש כאב אבל כאב של כיף עם רוך וכאב ושורף ודם אבל כאב של כיף

Master Stav

New member
גילוי עריות

פנטזיות של גילוי עריות גורמות לי בחילה גם כשמדובר במשחק תפקידים אני לא מגיע ממקום של לשפוט פשוט ..לי זה לא נכון ....ניראה לי שאוותר על קריאת הפוסטים שלך באופן גורף .

אשkלוני

New member
אותי-אותה

או שאני לא הבנתי?נחכה להסבר שלה.אם זה באמת אמא.אז זה דוחה

אשkלוני

New member
ח ח

תמונה כפרית אומרת שאני זו חרדית שופעת.אז רשמתי.../tapuzforum/images/emo6.gif

למה להצהיר על הרתיעה שלך?

גם לפורומים גאים אתה נכנס ומדבר על הבחילה שלך להיות עם גבר? זהו פורום בדס"מי, וההודעה שלך מיותרת ומרגיזה. במה הודעתך הועילה? למה טרחת לכתוב אותה? לא רוצה לקרוא, אל תקרא. טוב היתה עושה הכותבת לו היתה מציבה מידע בכותרת על התוכן שעלול להוות טריגר. על זה שווה להעיר. משחקי daddy-boy, daddy-girl והמקבילות הנשיות שלהן הן כלכך נפוצות בבדס"מ. וכינויים כמו daddy וmommy לא בהכרח מצביעים על גילוי עריות. למרות הפתיח שלך לגבי חוסר שיפוטיות, אני חושב שלהצהיר על החלטתך שלא לקרוא הודעות שלה באופן גורף, זו בהחלט שיפוטיות.

Master Stav

New member
יסלח לי כבודו

לא כול סטיה נכנסת תחת המיטריה של BDSM אישית אותי זה מרתיע אני לא שופט אותך או אחרים אי לכך ברגע שהבנתי הצהרתי על דעתי בנדון ( מדינה חופשית זוכר ?) ואני לא אכנס לפוסטים של שופעת חרדה מאשKלונים ...... אגב ... ההבדל בין הפורום הזה לפורומים אחרים הוא שפה זה פורום הבית שלי כלומר הפורום בו אני נמצא קבוע .... אני לא נכנס לאחרים ומצהיר אני מצהיר בבית שלי .....קפיש ?

ageplay

ומערכות daddy/girl בהחלט נכנסות תחת המטריה של D/s. זה לא גילוי עריות כפי שSM אינו התעללות. וזה לא הבית שלך יותר משלי, הפורום פתוח לכולם ואני קורא פה באופן פחות או יותר קבוע, ואני מוצא את ההצהרה שלך פוגענית בדיוק כמו זו של הומופוב בפורום גאים.

מה שיש כאן

זה בן אדם שמביע את דעתו בצורה אינטליגנטית ומנומסת. קשה להשוות אותו להומופוב שכותב דיעתו בפורום גאיים, שהרי מי שגאיים גורמים לו בחילה לא יכנס מלחתחילה לפורום שכזה. מדובר במאסטר שמבין ואוהב את תחום הבדסמ שמביע דיעה על גילוי עריות. אני אישית חושבת שנסחפת.

זה לא גילוי עריות

זו פנטזיית גילוי עריות. ואם את מבינה את ההבדל בין אונס לבין מימוש פנטזיית אונס - או את ההבדל בין התעללות לבין בדס"מ, אז תוכלי להבין גם את זה. בני זוג בוגרים שמשחקים בהורה/ילד זה לא גילוי עריות.

עכשיו אתה בהתגוננות

לא אמרתי שזה גילוי עריות. אמרתי שמאסטר סתיו הביע את דיעתו על גילוי עריות. וזכותו המלאה לעשות כך. כמו שזכותך המלאה לכתוב כאן על כל פנטזיה שיש לך... אני מאמינה בחופש הדיבור <כתיבה> תוך שמירה על כבוד הדדי. שיהיה לך שבוע טוב.

למעלה