ירידת מים וקלקסן

Ms heckles

New member
ירידת מים וקלקסן

מתרגשת אפילו לכתוב

שבוע 38+2
צירים לא סדירים (ומתישים!) כבר שלושה שבועות. התכנון הוא להחליט על זירוז בהמשך השבוע.
לפני כמה שעות הרגשתי טפטוף קל ומאז ממשיך, לא בזרימה חזקה, אבל בהחלט מידי פעם קצת... צירים כרגע כמו בכל ערב- מורגשים היטב אבל לא מאוד סדירים

אמורה להזריק קלקסן בשעתיים הקרובו ומתלבטת
אשמח לשמוע מה אתן הייתן עושות

תודה

לא להזריק

את בתחילת תהליך של לידה
95% מהנשים ילדו תוך 24 שעות מירידת מים
גםאם ייקח 48 שעות- זה בסדר
כן הייתי ניגשת להבדק תוך כמה שעות בודדות

Ms heckles

New member
תודה עינב

לגבי הבדיקה והמים- העניין הוא שזה בטפטוף, כאילו לא סגורה על זה
(חייבת לציין שטפו טפו היו לי שבעה חודשי הריון יחסית נוחים ובשבועות האחרונים בלבול עצום)

מתארת לעצמי שהצירים יתחזקו בלילה (כמו כל לילה) ואז אעלה למיון

תודה

בכל חשד לירידת מים צריך להבדק

אז אמנם, זו לא ירידת מים מוקדמת, אבל ככל הנראה השק פתוח ובחלוף הזמן גבר מומלץ לקחת במצב כזה אנטיביוטיקה (או, עוד יותר טוב, ללדת
)
כאמור, לא להזריק כעת ושיהיה בהצלחה!

Ms heckles

New member
עדכון, שאלה והתייעצות

חזרתי מהמיון.
אז לא מים ולא נעליים. אמנם נזלתי אבל לא ראו מי שפיר.
(עם זאת האחות במכבי ללא הפסקה הלחיצה על צניחת חבל טבור ורצתה לשלוח אותי למיון באמבולנס..)
כן ראו כמות מים גבולית והומלץ להיות בהשגחה וכן צוואר סגור

היום אחה"צ יש לי פגישה עם הרופא של בקופה כדי לדון בזירוזים כן אתייעץ עם קופרמינץ.
עשיתי את כל מה שיש לעשות ברמה הטבעית (5 טיפולים אלטרנטיביים, נקודות לחיצה, המון סקס, עיסויים, שאיבה, שמן נר הלילה, הליכה על חול...) ולצערי לא עזר. שוקלת לנסות שמן קיק
אשמח לתובנות וגם לסיפורים מעודדים, כי בבית החולים הפחידו אותי שזירוז שמתחיל בלי פתיחה סופו להסתיים בניתוח חירום...
(כל ביקור בבית החולים מבהיר לי כמה יש לי מזל עם רופא שמקבל את ההמלצות של קופרמינץ ולא צריכה להתגונן, להסביר ולהיקרע בין שני רופאים- מה שבעיניי חשוב מאוד לבנות הגרות בפריפריה)

תודה

2 לידותי

היו עם זירוז ללא שום פתיחה
שתיהן לא נגמרו בקיסרי
אם את בלי קלקסן כבר 24 שעות את יכולה כן לקחת דליבראיז (את יכולה לבקש מהדולה שלך הנחיות- היא קיבלה ממני הדרכה על המוצר הזה)
שמן נר הלילה דווקא לא הייתי לוקחת- הוא מדלל דם ובשילוב קלקסן זה לא מומלץ
שמן קיק הוא גם אופציה- אני בלידה השניה שלי לקחתי אותו והוא היה עדין וייצר צירים
את יכולה לחפש את סיפורי הלידה שלי עם הניק הישן שלי (ettt)- מנובמבר 2007 (זו לידה ארוכה מאוד אבל נגמרה וגינלית) ואפריל 2011 (לידה ממש קצרה....)

Ms heckles

New member
עינב את מעולה! תודה

אגב, בייביטבע- קיבלתי במהלך ההריון חבילה ענקית מבייבי טבע (איזה קרם אלוהי!) וגם התיק בחרתי מהגיסים שלי הוא משם\ אז בלי להגיע לחנוץ] אני מאוהבת

אחרי שינה חזק וקצרה וקריאה- הצלחתי טיפה להתעשת ולהבין שירוש הוא חיוני וחשוב ועכשיו להיכנס אלו ברגל ימין

Marina80

New member
אני ילדתי בבלינסון

ילדתי לפני כמעט 4 שנים עם זירוז שהתחיל מטפס טפס תנאים.
לקח כמה ימים ונגמר בואקוםף אבל לא בקיסרי.

זה לא ממש בטוח. בהצלחה

שלומקה80

New member
לידה עם זירוז

אני עברתי לידה עם זירוז לפני כשבועיים. אושפזתי בהיי ריסק, לקח כמה ימים עם נרות שלא ממש עזרו, אבל הלידה עצמה היתה מעולה, כמעט ללא התערבות (פיטוצין לשלוש שעות).
כיף להיות אחרי!

Ms heckles

New member
תודה!

אכן, המליצו במיון להתחיל עם פרוסטגלנדינים בגלל שאין פתיחה בכלל

זירוזים ולידות..רק לידיעה

כל מה שעשית כן ייתן את אותותיו....יש תנועה פנימית שהיא לא נראית כלפי חוץ אלא פנימה.

לא עזר?...חכי :)

מברכת ללידה טובה ורכה ובזמנה.

למעלה