ירידה בטיטולים רטובים

ירידה בטיטולים רטובים

שלום לכן! עידו בן 7 חודשים, בימים האחרונים אני שמתי לב שהטיטולים שלו לא ממש ספוגים בפיפי כמו תמיד. בימים האחרונים מנת הפירות מחזיקה אותו שעתיים אבל לאורך כל היום הוא יונק כל שעתיים שלוש. למה יש ירידה בטיטולים הרטובים? מה אין לי מספיק חלב? קצת מודאגת תודה

cookie1

New member
אולי כי היו ימים חמים

ובימים חמים מאבדים נוזלים גם דרך הזיעה יותר מברגיל. לפי מה שאני מבינה החיתולים רטובים , אך לא כרגיל, ז"א שעדיין הוא עושה פיפי ? בגדול זו לא נשמעת לי בעיה, אבל תמשיכי לעקוב.

החיתלים כן רטובים

אבל פחות מהרגיל. זה קצת מוזר כי הוא אוכל טוב,בכל מקרה אני בהחלט אעקוב. תודה

האם השתן נראה ומריח כרגיל?

אם כן - לא נראה לי שיש סיבה לדאגה, הדברים האלה מאוד דינמיים ומשתנים. אם יש שינוי בצבע/ריח - אולי הוא לא שתה מספיק או שיש דלקת בדרכי השתן.

וין וין

New member
../images/Emo35.gifמשרשרת את עצמי לשאלת קקי

רציתי לדעת אם זה בסדר שהקקי של תום, (עוד מעט בת 10 חודשים) הפך להיות יותר מוצק והיום ראיתי ממש גוש קטן....היא כבר אוכלת מנת ירקות בצהריים וקצת פירות אחר הצהריים.

צימעס

New member
כן כן, זה ממש בסדר

כל זמן שלא קשה לה לעשות את הקקי. כך או כך - כדאי להציע גם מים.

../images/Emo41.gif מנצלש"ת אותו כנ"ל עם טיטולי קקי

הגוזל בן חודש, ועושה מעט מאוד קקי, בדר"כ פעם-פעמיים ביממה, וביממה האחרונה אפילו לא פעם אחת (זה כבר פעם שניה שזה קורה). למיטב זכרוני, זה אמוא להיות בסדר רק מגיל 6 שבועות. מצד שני - כל השאר נראה בסדר: הא עושה המון פיפי, עולה במשקל (נולד 2820, אתמול שקל 3480), יונק בתדירות של בערך אחת לשעתיים לפרק זמן של כעשרים דקות עד חצי שעה, ובסה"כ נראה חיוני ו"משגשג". אז לדאוג או לא?

מירי 4

New member
גם אצלי הי ככה

ולדעתי אם המשקל בסדר, אז זה בסדר, כי הקקי הוא סימן לזה שמקבל מה שצריך, וואם הוא עולה במשקל, אז ודאי שהוא מקבל מה שצריך. חוצמזה: איך את מסתדרת עם הלימודים ?

ביום ו' התחיל הקורס הראשון

והיה מעולה! הוא היה עלי, במנשא, רוב הזמן ישן שנת ישרים. מידי פעם צייץ - ומייד חיברתי אותו. יכולתי להתרכז בשיעור ואפילו לכתוב. מחר מתחילים עוד שני קורסים. לגבי הראשון אני קצת מודאגת כי בימים האחרונים בשעות האלה הוא לא כל-כך נינוח, נראה מה יהיה. בכל אופן, תודה על ההתעניינות!

אם שאר המדדים בסדר

אז הוא כנראה מיוצאי הדופן שזה מתחיל אצלם מוקדם. אין לו גזים/כאבי בטן/פליטות יוצאות דופן? כשהקקי כבר יוצא הוא תקין?

איזו תמונה נפלאה!

פליטות: יש לא מעט, אבל לא נראה לי שהן יוצאות דופן. קקי: כשהוא כבר יוצא - הוא תקין גזים וכאבי בטן - אולי קצת. בימים האחרונים הוא קצת לא נינוח ומשהו מציק לו, אבל קשה לי לומר בוודאות ממה זה נובע. אצל עידן אני זוכרת צרחות של כאב, והיה ברור שזה גזים. עם הגוזל אני לא יודעת.

למעלה