חוח האחד והיחיד
Well-known member
לא בושה להיכשל. בושה להישאר בתפקיד ככישלון.
מה רצית שיעשה ?לא בושה להיכשל. בושה להישאר בתפקיד ככישלון.
רפורמה משפטיתמה רצית שיעשה ?
והוא עושה אותה.רפורמה משפטית
לא עשה ולא בטיח. השמאל עשה רפורמה משפטית ובית המשפט העליון השתלט על המדינה שלכם מדינת ישמעאל.והוא עושה אותה.
אתה מזכיר לי את הבדיחה ( העצובה משהו)לא עשה ולא בטיח. השמאל עשה רפורמה משפטית ובית המשפט העליון השתלט על המדינה שלכם מדינת ישמעאל.
ברגע ששר המשפטים ראש הממשלה והשר לביטחון פנים הריחו מה קורה היו צריכים להקיף את בית המשפט העליון בשוטרי משטרת ישראל ולעצור את השופטים באשמה השתלטות עוינת על הדמוקרטיה ולהגיש נגדם כתב אישום על פגיעה בבטחון מדינת ישמעאל ובניסיון לחסל את בחירת הרוב כלומר את הדמוקרטיה.
אבל השמאל אכל אותם בכפית לארוחת בוקר והשתין עליהם בקשת.
כי הם סמרטוטים עלובים.
אני אמרתי רק מה היה צריך לעשות.אתה מזכיר לי את הבדיחה ( העצובה משהו)
למה לא חטפו ילדים מרוקאים ורק תימנים
אמר שלום אסייג
"שינסו"
נראה אותם מקיפים את בית המשפט
אז באמת יעיפו את אלנה וניקולאי
לאלף ואחד קיבינימאט .
הייתי קורא לציבור ואומר לציבור הימין בישראל צאו לרחובות ותשמידו את השמאל. הצבא לא נשמע לי בית המשפט העליון משתלט על הכנסת והממשלה.אני אמרתי רק מה היה צריך לעשות.
אם אני הייתי ראש ממשלה הייתי עוצר במקום באשמת בגידה את כל מי שקראו לאנרכיה,למרי אזרחי וכמובן את כל הפרקליטות ולשכת עורכי הדין ואת שופטי העליון ומגיש נגדם כתבי אישום על בגידה במדינת ישראל וניסיון לחיסול הדמוקרטיה.
הייתי קורא לציבור לצאת לרחובות ולהשמיד את השמאל.
דרך אגב אתה הוא הבדיחה העצובה.הייתי קורא לציבור ואומר לציבור הימין בישראל צאו לרחובות ותשמידו את השמאל. הצבא לא נשמע לי בית המשפט העליון משתלט על הכנסת והממשלה.
אתם החיילים שלי כל תומכי הימין צאו לרחובות וחסלו את השמאל.
בקיצור היית פותח במלחמת אזרחים בישראל בזמן שהיא מוקפת באוייבים רצחניים שרק מחכים להזדמנות כזאת בשביל לפלוש ולחסל את כל היהודים בישראל. אז אתה יודע מה, טוב שעזבת. כי מלחמת אזרחים בישראל זה ממש לא הפיתרון. גם להיכנע לחמאס ולברוח מהמדינה זה ממש לא הפיתרון. אבל את זה כבר עשית. ועכשיו אתה רוצה שכולנו נעשה את זה. ואתה עוד קורא לעצמך ימניהייתי קורא לציבור ואומר לציבור הימין בישראל צאו לרחובות ותשמידו את השמאל. הצבא לא נשמע לי בית המשפט העליון משתלט על הכנסת והממשלה.
אתם החיילים שלי כל תומכי הימין צאו לרחובות וחסלו את השמאל.
אין פתרון אחר זולת מלחמת אזרחים.בקיצור היית פותח במלחמת אזרחים בישראל בזמן שהיא מוקפת באוייבים רצחניים שרק מחכים להזדמנות כזאת בשביל לפלוש ולחסל את כל היהודים בישראל. אז אתה יודע מה, טוב שעזבת. כי מלחמת אזרחים בישראל זה ממש לא הפיתרון. גם להיכנע לחמאס ולברוח מהמדינה זה ממש לא הפיתרון. אבל את זה כבר עשית. ועכשיו אתה רוצה שכולנו נעשה את זה. ואתה עוד קורא לעצמך ימני
שיתפטר מתפקידו כשר המשפטים. ושלא ימליץ על הלוחמת להחליף אותו כי הסמרטוט אז לא יחליף אותו בלוחמת אלא ימנה סמרטוט אחר לשר המשפטים.מה רצית שיעשה ?
אצלך בכל זה הכול או לא כלום, אין מקום לפשרות ומו"מ אצלך גם לא בין יהודים ליהודים.שיתפטר מתפקידו כשר המשפטים. ושלא ימליץ על הלוחמת להחליף אותו כי הסמרטוט אז לא יחליף אותו בלוחמת אלא ימנה סמרטוט אחר לשר המשפטים.
דווקא אני כאיש עסקים יש בי המון מקום לפשרות .אם אתה רוצה להתקדם בכל מצב אם זה עניין משפחתי או עניין עסקי או עניין פוליטי או אפילו בענייני אהבה תמיד יש עדיפות לפשרה. הבעיה היא שאני מכיר את בני עמי השמאלנים והם לא ילכו לשום פשרה. אתה יודע מה מפחיד אותם? לא להפסיד בבחירות . לזה הם כבר רגילים. מה שמפחיד אותם זה לאבד את השליטה את ההגמוניה שלהם בפקידות הממשלתית ובציבורית ובצבא. ולכן הם לעולם לא ילכו לפשרה ואתה תראה שהם ידחו כל הצעה שכל שר משפטים כזה או אחר יביא לפתחם.אצלך בכל זה הכול או לא כלום, אין מקום לפשרות ומו"מ אצלך גם לא בין יהודים ליהודים.
לוין נלחם עם כל מה שיש לולא בושה להיכשל. בושה להישאר בתפקיד ככישלון.
ולי יש המון הערכה לכל מי שנשאר פה ונלחם על המדינה ולא נכנע לחמאס ולאוייביה ובורח מהמדינה כמו אחרון הפחדנים. ועוד אחרי זה מנסה לשכנע גם אותנו לברוח ולהשאיר את מדינת ישראל לחמאס ולמחבלים.לוין נלחם עם כל מה שיש לו
אלמלא לוין השאר היו נכנעים מזמן.
יש לי המון הערכה ללוין.
אמרת את זה להרצי? לחלווה? לרונן בר? אני בטוח שלא..לא בושה להיכשל. בושה להישאר בתפקיד ככישלון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.