ירח

ע ו מ ר 4

New member
זמן שקיעה גם כן.

הירח כבר זורח השמש נאחזת בקרניים אחרונות לפני שתעלם במערב.

סמדר בנ

New member
יפה מראה השקיעה

על המובייל (גם את עשית?). הייתי אתמול ליד האיזור שלך בפגישת עבודה. יפה ביותר.

ע ו מ ר 4

New member
חן חן לך מנהלת

לא. קנויים....קיבלתי את כולם. ליד האזור שלי? הפסדת שלא באת...פשוט הפסדת.

תודה, את מחזירה אותנו למציאות...

ולא הספקתי להגיד לך, בהתייחס לסימניות שהכנת - האחרונות אלו שאוחזות 3 דפים - זה נוח בשימוש? כי לי ניראה שבסגירת הספר הוא פשוט נופל וחוץ מזה עבודותייך מקסימות ואני דווקא התענינתי בספר שצולם, כי יש שם איזכור לחיילים משוחררים וכו'... ואני מזמינה סימניה מאורכת, כי המחסה שלך תלויה לי באוטו כבר כמה שנים..

ע ו מ ר 4

New member
אז ככה

אם זה נוח צריך לשאול את מולילה....כי היא הראשונה שעשיתי למענה...ועדיין לא התעסקתי עם זה ממש. הספר:אני מוסטפא רבינוביץ. הסימנייה הונחה באקראי על כמה דפים. ן
זה תמיד טוב. למולילה היא אבדה...פשוט אבדה....כי לא תלתה באוטו. ליל מנוחה.

veredor

New member
שם אני מזמינה.......

החמסה שלך עומר תלויה לי על הקיר בעבודה. עכשיו חסרה הסימניה...........

למולילה היא אבדה כי הייתה קשורה לתיק כדי

שתיהיה צמודה אלי כל הזמן והתיקאיתי בכל מקום! חייבת לספר שעומר עשתה למעני פי שתיים ממה שסיפרה והראתה: היא הכינה סימניות אחרות אבל מופלאות לכל אחת מהבנות שאני לומדת איתן כולל רכזות הקורס כמתנת פרידה,חושבת עדיין איך לתגמל אותה.

יונית7

New member
בוקר טוב לכוווווווווולם!!

הצבא הזה....משנה את דעתו כל הזמן. בהתחלה רצו שהילדה שלי תתגייס ביולי. ביקשנו קצת דחייה....הם היו נדיבים ושלחו צו חדש ל....דצמבר(!) נכון לרגע זה הם החליטו פתאום שרוצים אותה מוקדם יותר, בספטמבר. אצלי בבית הבלאגן גדול, אנחנו עוברים דירה בעוד שבוע. גבעתי במיל' נוסע לטיול קצרצר בחו"ל,אח"כ יחפש איזו עבודה זמנית. יאללה....הולכת להמשיך לארוז, לדחוס את כל 16 השנים האחרונות לתוך קופסאות קרטון חומות ומכוערות.... יום נפלא לכולם!!!

היי ! - ואני כבר מחכה לך !

ושיהיה לכם מעבר קל ובעיקר שיהיה כייף גדול ! זה הזמן להיפטר מכל מה שלא צריכים (זו גם סיבה אח"כ להתחדש !!!) ובאשר לצבא - יהיה טוב , קטן עלייך !!!

veredor

New member
שלום לך !!!!!!!מחכים לך פה!!!!

שיהיה לכם בהצלחה בהעברת הדירה. אנחנו פה!!! מחכים לך פה בגינה. מתי בספטמבר היא אמורה להתגייס?

למעלה