ירושלים המזרחית ...

nikkey

New member
מה אתה מציע?

פתח פיך ויאירו דבריך? מכיר 'תמילה "טרנספר"? יופי. זו עצתי, ואין מנוס מזה אם עדיין חשוב לנו ללכת בראש מורם.

ירושלים המזרחית ...

מצורף מאמר שמבהיר היטב מדוע אין לנו מה לחפש בחלק המזרחי המיושב פלסטינים ...אלא להתרכז בחלק המזרחי המיושב יהודים ובחלק המערבי. בקיצור: ללכת משם ויפה שעה אחת קודם !

אין צ'אנס לטרנספר !

לצערי זה לא ילך. אני מציע לוותר על 230.000 פלסטינים ולהחזיר אותם לרשות הפלסטינית יחד עם בתיהם.

nikkey

New member
ואיך תעביר את הבתים?

כתבת "אני מציע לוותר על 230.000 פלסטינים ולהחזיר אותם לרשות הפלסטינית ". אני ממשיכה. "ואת המפונים לאכלס בבתיהם". אם זה לא טרנספר אז מה זה טרנספר?

את לא מצטטת אותי

אני אמרתי : ש" אני מציע לוותר על 230.000 פלסטינים ולהחזיר אותם לרשות הפלסטינית יחד עם בתיהם." סוף ציטוט. כלומר: להזיז את קו הגבול מבלי להזיז איש מביתו- זה לא טרנספר !

nikkey

New member
וואלה? אחללה בחללה.

במילים אחרות ופחות מרומזות "להחזיר את ירושלים המזרחית לרשות". ומה עם 190,000 תושבי ירושלים המזרחית? אהההה, הם יישארו במקומם. אני כבר רואה את הקו המעניין שיהיה.

בדיוק. עכשיו אנחנו בראש אחד...

ואין שום מילים מרומזות: אני מדבר ברור ובהיר . נא תגובתך העניינית.

כלומר: את רוצה להמשיך לפנות להם

את הזבל ? לשלם להם ביטוח לאומי ? לתת להם לקבוע מי יהיה ראש העיר הבא בי-ם ?

nikkey

New member
מה לעשות שאני לא רוצה

לפנות 'תזבל , ולא לשלם ביטוח לאומי, ולא שיקבעו לי מי יהיה ראש הממשלה הבא? למי אני מתכוונת? לתושבי ואדי ערה. שמת לב איזו מובלעה זו?

nikkey

New member
להזיז? אתה מתכוון

בוודאי להשאיר אותם במקומם, ושהקו יזוז עד אליהם. נכון?

ויחד איתו שייקח את כל חברי הכנסת

הפלסטינים ושכולם ילכו להצביע עבור הפרלמנט של הרשות הפלסטינית. מה רע ?

nikkey

New member
לא רע בכלל. כשאתה

עייף אתה כותב מאד לעניין. תשתדל לכתוב כשאתה חצי מעולף. פסדר?

nikkey

New member
../images/Emo6.gif עכשיו תורי להתבלבל.

שמעתי טרנספר או לא? מה קורה לקו? יזוז אליהם, או שהם יזוזו אליו? שמע, צחקתי כמו שלא צחקתי ממזמן. אני מבינה שהעייפות אשמה בכל (מתייחסת לשאר ההודעות שהוספת כרגע) הבלבולים שבילבלו את המבולבלים בנושא כ"כ מבולבל ולא פתיר בעליל.

פתיר בעליל באבו-אבוא...

להתנתק מוואדי ערה ומכל הישובים הפלסטינים שאנחנו באיוולתנו רואים בהם ישובים ישראלים. שילכו להתאחד עם הרשות הפלסטינית ! מה רע ? לא טרנספר..רק להזיז את קו הגבול ו....הופ - אחמד טיבי חובר לאבו מאזן. תרגיל בשתי אצבעות.

nikkey

New member
פתיר? אתה מוכן

להסביר לי את עניין "הקו"? לא הבנתי שה"קו" יזוז לרשות או שה"קו" יזוז לואדי ערה? בולבלתי מדבריך . 'בקשה, ארגן לי את ביבלבולי.

../images/Emo6.gif להוציא אותם מחוץ לתחומי מדינת

ישראל ולהעביר אותם לרשות הפלסטינית. להחליף אותם עם אחינו בגושי ההתנחלות הגדולים. לא להזיז איש מאדמתו אלא רק את קו הגבול. כה פשוט וכה נפלא !

למעלה