ירון- בשם ביתי אני כותבת להודות על

בורקס

New member
ירון- בשם ביתי אני כותבת להודות על

מתכון שפעם-פעם נתת. אמנם לא מהמיוחדים שלך, אך אחלה! תמיד כשאשאל-אז מה היום לארוחת ערב- יבקשו את זה!!! לא זוכרת את שם המתכון, אך הוא ניתן די מזמן, ומדובר בקוביות תפוחי אדמה מטוגנים על נמוכה שמוסיפים אליהם בצל, שום ופטריות. עשיתי מסיבה בביתי (ל-6 זאטוטים) והם מאוד מאוד נהנו! אגב- יש לך עוד מתכונים מהסגנון? קל, לילדים וטעים? יעל (שמתה על לפנק את הבת שלה!)
 

yaron1

New member
היי בורקס שמח מאוד לשמוע../images/Emo9.gif

אני נוהג לעשות אפילו לעצמי תבשיל של נקניקיות ותפו"א ברוטב אדום, קל טעים ולמרות שיש תפו"א הולך יופי על אורז לבן, לדעתי גם אותו נתתי בעבר הנה לך. תבשיל נקניקיות ותפו"א מצרכים: 8 נקניקיות ארוכות חתוכות לרצועות של 2 ס"מ 4 תפו"א קטנים חתוכים לקוביות של 2 ס"מ על 2 ס"מ 1 בצל גדול חצוי ופרוס לרצועות 1 שן שום 3 כפות רסק עגבניות או 1/3 כוס קטשופ ¼ כפית פלפל שחור 1 כף פטרוזיליה קצוצה ¾ כוס מים מלח אופן ההכנה: מטגנים בשמן את הבצל בטיגון איטי עד שמזהיב יפה, לקראת סוף הטיגון מוסיפים את שן השום והנקניקיות ומאדים מספר דקות. מעבירים לסיר עם קוביות התפו"א מוסיפים את רסק העגבניות או הקטשופ מתבלים בפלפל שחור ומלח ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ 30 דקות או עד שתפו"א מתרככים והרוטב מסמיך. מספר דקות לפני תום הבישול להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה. ניתן להוסיף נוזלים במהלך הבישול במידה וחסר.
 

odeia

New member
ירון, אני עושה משהו מאוד דומה רק עם

אפונה קפואה במקום תפוחי אדמה. יוצא טעים מאוד
 

yaron1

New member
רעיון חביב ../images/Emo45.gif בהזדמנות אנסה

ואדווח תוצאות.
 
למעלה