ירדני נראה לי שאנחנו עכשיו באות

shanyz

New member
ירדני נראה לי שאנחנו עכשיו באות

צ.....לא!? אממ אוקי... ציקלופ= אדם ענקי בעל עיין אחת. אפשר לראות אחד כזה בפרק הראשון כשהוא מנסה לרדוף אחרי זינה, תופס את גבריאל (שכמובן היא מתשחררת בעזרת הדיבורים..) אהה..זהו:) נראה לי..

shanyz

New member
אנשים! שימו דברים ב-צ´...=) אם יש

לכם כמובן..:) ואגב, אני רוצה לשתף אותכם במשהו... התחלתי ללמוד נהיגה!!!!!!!!!!1 אתמול היה לי שיעור ראשון! והיה כיף! =) יאיי! וגם, אני אולי מתחילה ללמוד רכיבה על סוסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף לי! =) טוב צ´או

צ´ין

ידועה כיום כסין, ארץ במזרח הרחוק אליה הגיעה זינה במסעותיה עם בוריאס. היא חטפה ילד של אחת המשפחות השולטות בסין וכמעט נהרגה כשאביו של הילד שלח אחריה ציידים כנקמה על מעשיה, אך ניצלה על ידי לאו מה, שאף לימדה אותה דברים חשובים. זינה חזרה לצ´ין שוב שנים אחר כך כדי לחסל את הילד שאז חטפה, אשר הפך לשליט עריץ ואכזרי. מעשה זה מסמן את תחילת הקרע ביחסיהן של זינה וגבריאל בעונה השלישית. זינה חזרה לצ´ין שוב בעונה החמישית, וגילתה כי ללאו מה היו שתי בנות עליהן ניסתה להגן מאחיהן, וכעת עליה לעזור לאחת להילחם בשניה.

gabrielle

New member
../images/Emo187.gif ק´ ../images/Emo187.gif

שני- בהצלחה!!! ותודיעי לי אם את מתחילה ללמוד רכיבה על סוסים טוב? אולי אני אקפוץ לבקר...
ד"א באיזה חווה?

shanyz

New member
ייאאא איזה חמודה=)

אממ עוד לא בטוח, אולי, חברה שלי למדה פעם ברמת גן, והיא המליצה לי ללכת לשם אז אולי אני אלך לשם! יהיה מאוד נחמד אם תבואי! ואולי תלמדי גם רכיבה! ונלמד ביחד! =) ק- קופידון- הוא הבן של אפרידיטה, אלת האהבה. תפקידו זה לשלוח חצים של אהבה על אנשים גדי לגרום להם להתאהב. אותו השחקן שמגלם את קופידון זה גם סיזר=) אגב, רציתי לשאוך, יוליאס סיזר, זה השם שלו? או ש-סיזר זה כינוי של שליט רומא!?

gabrielle

New member
סיזר= קיסר

* מצרפת תמונה של קופידון * בנוגע לרמת גן... את בטח מתכוונת לחווה שנמצאת בפארק הלאומי ברמת גן? כי אם כן אז אני לא רוצה לרכב שם כי זה לא סוג הרכיבה שאני רוצה ללמוד... או להמשיך ללמוד...

shanyz

New member
אין לי מושג

איך קוראים לחווה... אבל למה את לא רוצה ללמוד שם? איזה סוג מלחמדים שם? אני רוצה לדעת כמו זינה!!!!!!!!!!!!! לדעת לדהור, לקפץ מעל עצים שנפלו ביער..=) לא אכפת לי גם לדעת לקפוץ על הסוס בזמן שהוא דוהר....או לעשות סלטה ולנחות עליו..=) אממ טוב בשלב הזה אני כבר מתחילה לדמיין משהו שלא יקרה במציאות..אז...דיי..:) טוב אני הולכת לקניות בקניון!!! בייייייייייייייי

*neta*

New member
ק´

קרישנה-האל ההודי העליון שמופיע בפני זינה בפרק “The Way" ונראה יותר משועשע מאשר מעוצבן בגלל חוסר הכבוד. הוא מעודד אותה ללכת בעקבות דרך הלוחמים ואומר לה לא לפחד להלחם. קאל-אל המלחמה הרומי החוטף את זינה במטרה להשתמש בה, בטוהר שלה, כדי להרוויח את הצ´אקרם של האור. מכיוון שארס נמצא גם בעקבות הצ´אקרם, הוא וקאל מגיעים לעימות ונותנים לזינה צ´אנס להמלט. קאל מציע לארס להתאחד איתו כדי להשיג את הצ´אקרם, אבל ברגע שלזינה הייתה חזקה על זה היא נאלצה להרוג את קאל עם זה.

קלייפוס (וקנטאורים באופן כללי)

קנטאור שבמקור היה אויב של זינה. היא נלחמה בו ובשאר הקנטאורים ובוריאס, קולגה, מאהב לשעבר ואב בנה, הצטרף אליהם כדי להגן עליהם. קלייפוס איבד את עינו בגלל זינה. אולם לאחר שבוריאס מת וזינה נשארה לבדה עם התינוק, החליטה למסור אותו לקלייפוס שיגדל אותו. כשחזרה שוב לכפר הקנטאורים תשע שנים אחר כך קלייפוס קיבל אותה כידידה ולא כאויבת כי הבין שהשתנתה. קנטאורים - עם של יצורים שמחציתם העליונה אנושית והתחתונה סוסית. הקנטאורים, לפחות לפי הסדרה, הם תמיד זכרים. זינה היתה פעם האויבת של גזע הקנטאורים, אך בתקופת הסדרה היא מדברת עליהם כעל "גזע אציל וגאה". בעונה הראשונה היא מסייעת לסיים את הסכסוך הממושך בין האמזונות לבין הקנטאורים. בפרק האחרון של העונה הראשונה היא עוזרת לחברתה אפיני ללדת קנטאור קטן אשר נקרא זינאן, על שמה. בעונה השניה והשלישית היא חוזרת לכפר הקנטאורים בו נשבעה לא לדרוך שוב כדי לבקר את בנה ולעזור להגן על תושבי הכפר. בעונה השישית היא מצילה את זינאן מבנו הבכור של בוריאס (לורד בלוקס? ברח לי השם) ושוב מיילדת קנטאור, הפעם בנו של זינאן, אולם מאחרת את המועד בהצלת שאר הקנטאורים שנטבחו באכזריות.

shanyz

New member
../images/Emo5.gifקליגולה

אל מעצבן עם דיבור מעצבן שיורק! הוא היה אדם רגיל (נכון...?) ושאב את האלוהות מאפרודיטה. כל פעם שהיה מנשק אותה הוא גזל ממנה את האלוהות והפך לאל! כאשר לזינה נלקח הכוח להרוג אלים, היא שיכנעה את קליגולה להרוג את עצמו כדי שהיא לא תצטרך "להרוג" אותו (למרות שהיא בכלל לא ילכה..) כדי שהוא ימות בכבוד, או משהו כזה... ובסוף הוא באמת הרג את עצמו... טיפש מטומטם!

shanyz

New member
קורינת

אממ אין לי ממש מושג איך להגדיר, רק שזה מקום, שאני חושבת שזינה נלחמה שם עם הצבא שלה (כן!?) ו.... זהו=)

shanyz

New member
מנסה את קליסטו....

אוקי, אני אנסה, בטוח אני אשכח דברים אז תוסיפו לי דברים:) אוקי, קליסטו היא אחת האוייבות הגדולות של זינה. פגשנו אותה לראשונה בפרק callisto שבו היא הורגת אנשים בשם זינה. קליסטו רוצה להתנקם בזינה על שרצחה את בני משפחתה, ע"י כך שהיא גרמה לשריפתם. הכפר שלהם היה סירה והוא כולו הוצץ בהוראת זינה. עכשיו קליסטו עושה כל בשיכולתה להתנקם בזינה, ולהרוג את יקיריה (והיא הצליחה בכך שגרמה למותו של סולאן, בעזרתה של הופ..) זינה לא הורגת אותה בפעם הראשונה כי היא מרגישה שקליסטו מזכירה לה את עצמה. אז לבסוף בפרק return of callisto, כאשר קליסטו משתחררת מהכלא, היא רוצחת את פרדיקס, בעלה של גבריאל, זינה נותנת לה לטבוע בחול תובעני ולא מצליחה אותה. בפרק שאני לא זוכרת את שמו, היא חודרת לזינה לחלומות ולרגשות המצפון שלה על שנתנה לה למות, ובכך היא משתחררת ומלחיפה עם זינה גופות והיא נמצאת בגוף של זינה. עכשיו אין לי משוג איך זה קרה בדיוק אבל היא הגיעה לבור ע"י הרקולס. זינה משחררת אותה כדי שהיא תוכל לעזור לה ולגבריאל להילחם בולאסקה (כיוון שקליסטו היתה בת אלוומת ולכן היא יכלה לעזור להן). קליסטו וולאסקה לבסוף נופלות ללבה ו...מתאבנות שם:) זהו? בשלב הזה לא רואים יותר את קליסטו? או שרואים? אני לא זוכרת...!=) שכחתי משהו?

shanyz

New member
בטח ששכחתי!!!

אוקי, איכשהו היא נהפכת לרוח טובה=) מלאכית טובה כזאת... והיא יחד עם איליי, קצת ספספתי את הפרקים אז אני לא ידועת בדיוק... והיא נותנת את הנשמה שלה לזינה, ובכך זינה נהיית בהריון עם איב! אה...היא גם זרקה על זינה את הצ´אקרם בפרק ides of march וזה פגע לזינה בגב והיא לא יכלה ללכת. גם פה אין לי משוג כיצד היא חזרה לחיים!.... והיא אוהבת לצרוח!! חחה=)

shanyz

New member
יש את קליאופטה...

אבל חוץ מזה שאני ידועת שהיא היתה מלכת מצרים אני לא ממש יודעת מה עוד להגיד עליה.. אז אני אתן למישהו אחר להגדיר=)

shanyz

New member
קקרופס

ככה קוראים לו? אוקי, הוא השייט האבוד? ככה מתרגמים?:) בכל מקרה, הוא אדם שנגזרה עליו קללה ע"י פוסידון להוא לא יכול לחזור לאדמה והוא כל הזמן שט על פני המים. אתנה נתנה לו חיי נצח כדי שהוא יוכל לגאול את עצמו בעזרת האהבה באחד מן הימים. הקללה הוטלה עליו בגלל שפעם פוסידון ואתנה נלחמו מי ישלוט (ישלוט!?) על אתונה, ואז פוסידון עשה משהו...(שכחתי מה) ואתנה גרמה לעץ אחד להצמיח זית...(אני מקווה שאני לא טועה..) ואז האיש שאותו הם בחרו היה צריך לבחור איזה מעשה טוב יותר. הוא בחר באתנה ולכן פוסידון התנקם בו והטיל עליו קללה. כל מי שעולה על הסירה שלו לא יכול לחזור לאדמה ונגזר עליו להיות עד סוף חייו בספינה. קקרופס מעלה את גבריאל לסירה כאשר היא נתקעה בלב הים וזינה כמובן באה אחיה להציל אותה! זינה גרמה לקקרופס להבין מה היא אהבבה ובעזרתה לגאול את עצמו ובכך נשברה הקללה! =)

shanyz

New member
חוזרת ל-צ´ צלב!

זוהי דרך שהיו נוהגים בתקופה של זינה להעניש פושעים, להרוג אוייבים... סיזר בגד בזינה והורה לצלוב אותה ולשבור לה את הרגליים. הוא חוזר על כך בפרק when fates colid כשהוא שוב בוגד בזינה ומורה לצלוב אותה. לפני כן הם רצו לצלוב את גבריאל. גם בחזון של זינה היא רואה אותה ואת גבריאל צלובות לצלב.

למעלה