יקיריי...הלילה בו דפקו לי את המערכת

הנסיך.

New member
יקיריי...הלילה בו דפקו לי את המערכת

איזה כיף. היום בלילה. האזעקה דווקא עבדה, אחרי שניפצו לי את החלון הקטן של הדלת האחורית, היא דווקא צעקה, זואי שלי, אבל הייתי עצלן, ובדיוק יצאתי מהמקלחת, הצצתי, כיביתי את האזעקה, חיכיתי חצי דקה והמשכתי... אבל הבני זונות לקחו לי את הסאב, את זוג המגברים, ואת הרמקולים יחד עם הבורד שלהם - מאחורה. - זה אגב נהיה מאוד אופנתי, לחבר שלי עשו דבר דומה - רק עם הרבה פחות נזק שבוע שעבר.. אז זהו. זואי שלי שוקלת עכשיו איזה 30 קילו פחות, והיא אולי זזה יותר טוב אבל היא נשמעת עצובה. כמוני. וכוסאמאשל מי שגנב. כי הנסיך, וזה לא חדש, מאמין נורא בבומרנגים ובכוחות שהולכים ובאים. בקיצור. צריך להרוג את מי שפורץ למכוניות. סה טו. יום נעים - ושלם לכולם. :(

עתיד18

New member
משתתף בצערך ../images/Emo10.gif ותוספת :

אם היית מנטרל את תא המטען, כנראה שלא היו פותחים אותו, ועכשיו אולי רוב המערכת היתה אצלך דרור אתה המאסטר בנושא...יש לך הצעות התגוננות ?

הנסיך.

New member
תא המטען מנוטרל כבר מזמן... הם שלפו

את הכל דרך הדלת האחורית... (ועוד חניתי צמוד לקיר כדי שלא יוכלו לעשות כלום דרך הבגאז´ בכל מקרה...) .. לפחות את התשתית הם השאירו שלמה... חוט מחיווט אספקת המתח שכנראה השאיע עליהם רושם... את המינוס הם השאירו, וכך את כאר הכבלים שמגיעים מהרדיו דיסק... מה שכן אני פוחד שיחזרו, כי הם הרי השאירו אחריהם - גם בבגאז´ את הצ´יינג´ר (לטימטומי הוא אפילו נותר שם מחסנית ודיסקים...) יש לי קצת מזל... כי זה נשאר והמון אדיוטיות - שנותרתי לישון אצל ההורים ולא עליתי חזרה לירושליים. אהאהאהאהאהאה לפעמים אני כל כך מתרגז מזה... הנסיך. מתחיל לעכל שיותר אין להעיר את כל דרי המעונות כשהוא חוזר מבאבט....

sronis

New member
משתתף בצערך...

לכן אני משתדל להמעיט באביזרים שנצפים מבחוץ באוטו שלי... כל עוד הוא לא נראה כמו משהו ששווה לגנוב מתוכו משהו, אז הוא לא כזה. ולכן אני גם מפחד לשים סאב ומגבר וצ´יינג´ר מאחור (אבל יש עוד סיבה שאני לא שם - אין לי כסף
) רוני

שח_מט

New member
משתתף בצערך -

קרה לי אותו דבר בספטמבר. מאז יש לי מגבר וסאב מאחורה ואני מת מפחד שכולם רואים ויקחו... מה שכן המגבר והמכשיר החדש מבוטחים בערכם הריאלי במחירי חול. ואני דואג לקחת איתי את הפאנל כל הזמן... מקווה שתתגבר! שחר

למעלה