יצירה של אביב ופסח

יצירה של אביב ופסח

בנות יקרות
, לכל מי שמתלבטת איך לשתף, בשמחת חג האביב הממשמש ובא, את הידיים היוצרות- בסקראפבוק-ויקי תמצאו רעיונות משגעים לסקראפ בניחוח אביבי
פרפרים, פרחים וציפורים לשילוב בכרטיסי ברכה, בקישוט השולחן, ולליווי מתנות ואריזות. לקראת החג נפתחו ערכים חדשים- פרפרים, ציפורים, פסח, אביב, קישוטי שולחן, והורחבו ערכים רלוונטיים. אז, כ ו ל ם מוזמנים, להשתתף ולשתף, ללמוד וללמד- להצטרף לאינדקס "יוצרים", ולהציג את יצירתכן. הסקראפבוק-ויקי הוא מקום קהילתי שיתופי והעריכה פתוחה לכולם!

את מדהימה!!!!

כשאת פנויה תגידי לי ונדבר בטלפון . אני עוד זקוקה לתמיכה הטלפונית שלך

lzabari

New member
יש אפשרות בדף הראשי

לשים תוכן של כל הדפים שאת מוסיפה?

רעיון נהדר ../images/Emo13.gif

מסכימה איתך, מתכננת לעבוד על זה ולמצוא באמת פיתרון "להציף" את הערכים החדשים. זה באמת נחוץ.... כלי שיכול לעזור כרגע- להכנס לרשימת "כל הדפים". כרגע יש כבר כ 150 ערכים אבל אנחנו הולכים וגדלים בקצב... זו רשימה לפי א'-ב' של כל הערכים נוחה לסריקה עם העין ולמציאת תוכן רלוונטי למה שמחפשים כרגע... כך מגיעים לשם: בתיבת הכלים מימין לוחצים על "דפים מיוחדים". בדף הבא, תחת "רשימות דפים" לינק "כל הדפים". מבטיחה למצוא פיתרון בהקדם, עינת.

אופציה נוספת היא מפת אתר

מפת אתר במתכונת של רשימת המועדפים:עץ וענפים. רשימת נושאים לכל נושא ראשי פרקים לכל ראש פרק - סעיפים לכל סעיף - פיסקה וכך זה יכול להתפתח ללא הגבלה ולהיות מעוצב בצבעים שונים גופנים שונים וגודל אות שונה. ויש מבנה הגיוני לתוכן. נדמה לי שיש אפשרות ליצירה אוטומטית של אינדקס במתכונת הזו כך שכל מה שייתווסף יופיע מידית במפת האתר.

Dulyi

New member
מציעה להשתמש בתגיות

עבדתי עם ויקי בעבודה, בפשוט הגדרנו קבוצת תגיות ויצרנו דף שהכיל 'קריאה' לתגיות על פי נושאים. בדף השער/בצד שמים לינק לדף 'תוכן עניינים' מרכזי שמרכז את התגיות על פי נושאים (למשל במקרה הזה: יוצרים, טכניקות, בלוגים, פרומים, הדרכות וכד'). כאשר משתמשים בתגיות מי שיוצר דף חדש רק צריך להוסיף לדף את התגיות הנכונות ואז הדף יופיע אוטומטית בכל מקום שבו תהיה קריאה להצגת תגית זו. אני מקווה שהסברתי מספיק ברור אם לא, אשמח לפרט (עד כמה שאני זוכרת). בכל מקרה, הרעיון מעולה ובאמת מה שחסר זה להציג את כל המידע שגלום בו. כל הכבוד!

אז, הנה, עכשיו יש גם תמיכה בתגיות ../images/Emo13.gif

בתחתית כל דף יש אפשרות להוסיף תגית. עכשיו רק נותר לרוץ על כל הערכים ולמלא
ואז יהיו לנו יותר ויותר תגיות מימין. תודה על הרעיון!

הנה, יש "קופסא" ובה הערכים האחרונים שעודכנו

כרגע תעודכן ידנית, אבל בהמשך נעשה מנגנון שמעדכן אוטומטית.

הגריטה

New member
פעם ראשונה שאני נתקלת- ממש אתר נחמד!

כל הכבוד על ההשקעה! איך נכנסים לאינדקס יוצרים?

שאלה נהדרת! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מאוד מאוד פשוט: נכנסים לדף "יוצרים". בשורת הלשוניות (הטאבים) העליונה לוחצים על "עריכה". כעת מקבלים את הדף במצב עריכה ואפשר לבצע בו שינויים ותוספות. כדי להוסיף את שמך, וקישור לאתר ו/או בלוג הכי נוח בדרך הזו- כנסי למקום הנכון בסדר הא'-ב', פשוט העתיקי את השורה של היוצרת שמעליך והדביקי בשורה שלך. כעת תשני את הפרטים. כשמסיימים- לוחצים "תצוגה מקדימה", ואם הוא נראה לשביעות רצונך- לוחצים "שמירה". אם יצרת לעצמך קישור בדף יוצרים, בהקלקה על שמך תוכלי להכנס לדף שלם שהוא בעצם ערך על שמך. תוכלי לערוך אותו- לספר עליך ועל היצירה שלך, להציג תמונות של עבודות שלך וכולי. עוד הסברים בנושאי עריכה כאן. מחכים לך ולכל הסקראפריות שעדיין לא נוכחות באינדקס
לרשותך בכל שאלה, עינת.

t42

New member
פעמיים גלידה../images/Emo39.gif

.. נתינה נפלאה מכל הלב עם הבנה מושלמת לסקראפ
,,, תודה על הכל ,,, אטייל ואהנה מהעושר בהמשך,, יצרת תיבת אוצרות ...

למעלה