יצירה חדשה של שלומי ואני ערכתי את הקליפ שמכסה את כול הסהרנה האחרון להנאתכם
H hemiitz New member 29/10/09 #1 יצירה חדשה של שלומי ואני ערכתי את הקליפ שמכסה את כול הסהרנה האחרון להנאתכם
ע עמנואלה ברזאני New member 29/10/09 #4 ../images/Emo198.gifמאוד מאוד יפה - תודה רבה לך חימי עריכה מאוד יפה ומיוחדת - עוד ויאו כובש ביוטוב כל הכבוד שאלה מי זה הבחור שלובש בגדים שחורים מתופף שם על הדהול?
../images/Emo198.gifמאוד מאוד יפה - תודה רבה לך חימי עריכה מאוד יפה ומיוחדת - עוד ויאו כובש ביוטוב כל הכבוד שאלה מי זה הבחור שלובש בגדים שחורים מתופף שם על הדהול?
H hemiitz New member 29/10/09 #6 זה הבחור שתופף על הבמה שכחתי את שמו אבל הוא נמצא בגוננים כל הזמן על הטרבוקה כול הצילומים זה מהסהרנה האחרון עשיתי קצת סלט שם אבל בעצם זה תמצית של כול הסהרנה
זה הבחור שתופף על הבמה שכחתי את שמו אבל הוא נמצא בגוננים כל הזמן על הטרבוקה כול הצילומים זה מהסהרנה האחרון עשיתי קצת סלט שם אבל בעצם זה תמצית של כול הסהרנה
ע עמנואלה ברזאני New member 29/10/09 #5 ../images/Emo198.gifדרך אגב סמתי לב לאירונה שכל הקליפים שהעלת ליוטוב מתחילים להתערבב עם קליפים כורדים וזה מה שיפה כאן שנותן אופציות למצא ולגלות את הקליפים שלך ישר כח
../images/Emo198.gifדרך אגב סמתי לב לאירונה שכל הקליפים שהעלת ליוטוב מתחילים להתערבב עם קליפים כורדים וזה מה שיפה כאן שנותן אופציות למצא ולגלות את הקליפים שלך ישר כח
ש שלהבת אש בוערת New member 29/10/09 #9 ../images/Emo45.gifתודה רבה על הקישור של הסהרנה הייתה סהרנה מאוד יפה לפי מה שרואים ב video הפעם השקיעו בבמה יפה וגדולה ולא במה שעומדת להתפרק
../images/Emo45.gifתודה רבה על הקישור של הסהרנה הייתה סהרנה מאוד יפה לפי מה שרואים ב video הפעם השקיעו בבמה יפה וגדולה ולא במה שעומדת להתפרק
ע עמנואלה ברזאני New member 29/10/09 #10 ../images/Emo198.gifאחרי סהרנה מוצלחת כמו של השנה אני מתארת לעצמי שבשנה הבאה מובטחת לנו סהרנה יותר צפופה זאת רק התחלה להתחדשות בתוך הקהילה מקווה שבשנה הבאה תצתרפי לחגיגות הסהרנה
../images/Emo198.gifאחרי סהרנה מוצלחת כמו של השנה אני מתארת לעצמי שבשנה הבאה מובטחת לנו סהרנה יותר צפופה זאת רק התחלה להתחדשות בתוך הקהילה מקווה שבשנה הבאה תצתרפי לחגיגות הסהרנה
ש שלהבת אש בוערת New member 29/10/09 #11 מבטיחה להגיע בשנה הבאה חלק מהמשפחה שלי הגיעו לסהרנה וצילמו את הבמה מרחוק ויצא ממש חשוך בקושי רואים משהו על הבמה כאן בוידאו רואים ממש קרוב ויפה
מבטיחה להגיע בשנה הבאה חלק מהמשפחה שלי הגיעו לסהרנה וצילמו את הבמה מרחוק ויצא ממש חשוך בקושי רואים משהו על הבמה כאן בוידאו רואים ממש קרוב ויפה
ז זיוון נח New member 29/10/09 #12 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifחמי אהבתי
A Avigail levi1 New member 29/10/09 #13 ../images/Emo45.gifגם אני אוהבת מאוד../images/Emo23.gif תודה רבה
ז זיוון נח New member 29/10/09 #14 ../images/Emo66.gif../images/Emo66.gifאביגיל ברוכה הבאה../images/Emo66.gif ברוכה הבאה לכורדיסטאן הקטנה שלנו
../images/Emo66.gif../images/Emo66.gifאביגיל ברוכה הבאה../images/Emo66.gif ברוכה הבאה לכורדיסטאן הקטנה שלנו
A Avigail levi1 New member 29/10/09 #15 תודה רבהה זיוון../images/Emo45.gif את נמצאת בחברים שלי ואני מכירה אותך מהבלוג היפה שלך אני אוהבת את כל מה שאת עושה ישרי כח
תודה רבהה זיוון../images/Emo45.gif את נמצאת בחברים שלי ואני מכירה אותך מהבלוג היפה שלך אני אוהבת את כל מה שאת עושה ישרי כח
ז זיוון נח New member 29/10/09 #16 תודה לך../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif
תודה לך../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif
A Avigail levi1 New member 29/10/09 #17 בבקשה לך../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif
בבקשה לך../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif