יציאה מהארץ ללא אישור/מתנדב!!

Goldshit

New member
יציאה מהארץ ללא אישור/מתנדב!!

שלום לכולם,
אני חייל מתנדב ואני נמצא כבר תקופה בגימלים, מיועד להשתחרר בעוד חצי שנה.
בכל מקרה, אני מעוניין לעשות גיחה לפריז לתקופה של חמישה ימים, המפקדת שלי אמרה לי שזה בעייתי בגלל שאני נמצא תקופה כל כך ארוכה בגימלים ולכן לא יאשרו לי את היציאה לחופשה בחול.

רציתי לשאול כמה שאלות:
1. אם אני יוצא מהארץ מישהו בכלל ידע מזה? קחו בחשבון גם שאני מתנדב על רקע רפואי ולפי מה שהבנתי אינני רשום באכא.
2. בשביל לצאת מהארץ, אני צריך להראות אישור מסוים בביקורת גבולות?
3. אם וכאשר אני חוזר לארץ ובאמת עוצרים אותי, נראה לכם שיש הקלות למתנדבים? :)

תודה!

כל הסיכון הזה בשביל... פריז?

לא סתם צריכים למלא את האישור הזה, אל תסתכן. ובכל מקרה, לא נראה לי שתעבור אפילו בביקורת דרכונים.

אני במקומך מחכה עוד חצי שנה לשחרור.

Goldshit

New member
משהו מזלזל התגובה הזאת..

עברה עליי חרא של חצי שנה וכן, אני צריך קצת שקט מהארץ ואני רוצה לטוס למשפחה שם.
אני שמעתי שבתאכלס אף אחד לא אמור לדעת, אבל אם אתה אומר שאני לא אעבור את הביקורת דרכונים אפילו...

לא התכוונתי לזלזל

מצטער אם כך הבנת.
לאחר שאתה מקבל אישור יציאה מחו"ל מהצבא, השלישות מזינה את זה במחשב ומיידעת את משרד הפנים. שבודקים את זה בשדה תעופה בביקורת דרכונים, רואים שזה מוזן במחשב. הכל ממוחשב היום וייצא לך מצב לא נעים פשוט שסתם תקנה את הכרטיסים והמשפחה שלך תמשיך לדיוטי - ואתה תצטרך לחזור הביתה.
תחזיק מעמד עוד חצי שנה, או שתמשיך לנדנד להם

"תמיד תישאר לנו פריז"

אבל חוק זה חוק...

לי היה לא מזמן חרא של שבוע, ואז קפצתי לאפטר עם יונדאי-ליסינג לא שלי, שיש לה איזה 200 אלף ק"מ ברזומה (מתוכם איזה 250 שנהגתי לאפטר הזה). והנה אני רואה בשכונה מרצדס שחורה כזו כמו של סרסורים.
אז אני רוצה לנהוג קצת על משהו איכותי וקצת שקט מהמנוע, אז למה שלא אקח את המקוצר שלי ואשדוד אותה מהשכן? יש משהו מזלזל בתגובה של אנשים שיגידו על הרעיון הזה ש"למה לך להסתבך בשוד מזויין כדי לנהוג באוטו שנראה כאילו יש סרסור מת בבגז' שלו?"

נ ו ע ה 12

New member
בנוסף למה שענו לך

אתה חייל לכל דבר ועניין, ולכן:
1. אתה כן רשום באכ"א.
2. אין שום סיבה בעולם להקל עלייך במקרה שתעשה זאת ויתפסו אותך. מקסימום יתאימו את העונש למגבלות הרפאיות שלך... וכן, גם מתנדב יכול להישפט/לקבל ריתוק/להיכנס לכלא (כל עוד רופא מדור מתנדבים מאשר).

תשובה מוסמכת

1. שלישות היחידה מקבלת הודעה - משרד הפנים מעדכן את רישומך הצבאיים מס' ימים אחרי שאתה יוצא מהארץ.
2. לא יעשו לך בעיה לצאת.
3. לא יעצרו אותך כשתחזור.

מה שכן, כפי שכתבתי היחידה תדע מזה, ואתה תיחשב עריק ותישפט - במיוחד כשכבר שאלת את המפקדת שלך ולא קיבלת אישור... אף אחד לא ירחם עליך, ידידי.

בקיצור, לא כדאי בכלל. גם בשביל פריז (בלי זלזול- שלא יעלבו)

למעלה