יציאה לקורס..

ChArMeD Girl 17

New member
יציאה לקורס..

יש לי בעייה..אני כבר חודשיים בצבא ובגלל שעזבתי קורס של משקיות חניוך נאלצתי להיות פקידה ואני כבר חודש בבסיס בתור פקידה. שאלתי היא האם אני יכולה לצאת עכשיו לקורס(אני רוצה משקית תש) ואיך בדיוק אני עושה את זה אני צריכה לדבר עם המפקד בסיס טופס 55 או איך זה הולך...ומה יהיו הסיכויים שלי לאישור.. תודה רבה על העזרה!

נ ו ם

New member
סיכויים מאד נמוכים

בגלל שיצאת באמצע קורס צה"ל בזבז עלייך תקן/כסף למה שתקבלי עוד קורס על חשבון מישהי שלא היתה לפני כן בקורס???

ChArMeD Girl 17

New member
כן אני יודעת

שהסיכויים מאוד נמוכים... אבל עדיין אני רוצה לדעת מה אני כן יכולה לעשות... אני יודעת שיש לי קבא גבוהה ושאני יכולה לצאת לקצונה אז אולי יתחשבו יותר...

נ ו ם

New member
לא נראה לי זה קשור לקבא ולרצונך

בקצונה. מן הסתם יש לך קב"א גבוהה אחרת לא היית מגיעה לחיל חינוך. אבל מבחינת הצבא לא הצלחת לעבור אפילו קורס של הכשרת יסוד (קורם משקיות) למה שתצליחי לעבור קורס קצינים? (אם נשרת מהקורס מסיבות שאינן תלויות בך, למשל כי היית בהמון גימלים ופספסת הרבה חומר, אל תתייחסי לתגובותיי)

flornten

New member
סיכויים קלושים...

לצאת לקורס ת"ש אחרי שכבר היית ופרשת מקורס, הסיכויים קלושים, גם כי כבר קיבלת קורס וגם כי זה קורס שדורש מיון קדם-צבאי. אבל אם את פקידה ואת רוצה ראש גדול את יכולה לצאת לקצונת מנהלה אם יש לך נתנוים מתאימים. בהצלחה :)

ChArMeD Girl 17

New member
תודה...

וכן אני חושבת גם על קצונה.. ובכל מקרה אני מתכוונת לעשות מה שאני יכולה כדי להצאת לקורס אפילו אם הסיכויים נמוכים...אז אם מישהו יכול לומר לי מה אפשר לעשות כי אני לא מבינה ממש בזה...

למעלה