יעוץ לגבי השכרת רכב וטיול ניויורק ניו גרסי

nadiv11

New member
יעוץ לגבי השכרת רכב וטיול ניויורק ניו גרסי

מעונין להשכיר רכב בjfk ולהגיע לניו גרסי למלון ב Secaucus/Meadowlands .נוחת לפנות ערב . ב4 ביולי האם מסובך להגיע לשם ? האם הwezz עובד..?האם לוותר ולקחת מונית \רכבת תחתית \אוטובוס .אני זקוק לרכב להמשך הטיול אך לא במיוחד לימים הראשונים שאטייל במנהטן . הרכב נועד להסתובב באאוטלטים בניו גרסי ולאחר מכן ממשיך לאטלנטיק סיטי וושינגטון וחוזר לניו יורק תןדה

YHS

New member
אני ממליץ

לקחת את הרכב רק אחרי ש"סוגרים את התיק" של מנהטן ומתחילים לנסוע למקומות אחרים. לא יהיה כדאי לנסוע עם הרכב לביקורים במנהטן. אח"כ שתסיימו עם מנהטן תתפנו לאאוטלטים ולשאר.

Yehuda500

Member
גם בוושינגטון הרכב ממש מיותר. גם ההגעה לשם

באוטובוס יכולה להיות מאד זולה, אם מוצאים את הדיל המתאים (קולגה נסע לשם תמורה $1 בלבד). כן, דולר בודד.
אם הנסיעה לאטלנטיק סיטי היא לצורך הימורים - גם לשם יש אוטובוסים שבפועל הם חינם.
נותר רק הצורך להגיע לאאוטלטים ולמלון (מ-JFK).
מונית לניו ג'רסי (והיא גדולה למדי) יכולה לעלות הרבה מאד כסף. אולי כדאי לשכור רכב שישמש להגעה למלון ולקניות מיד לאחר מכן.

לאונידס

Active member
בעקרון WAZE עובד בארה"ב אבל אם יש לך אנדרואיד

בארה"ב בדרך כלל משתמשים בגוגל.

אני חושב שכדאי לך לשקול אם כדאי לך עניין ה OUTLET אם אתה מעוניין בו כדי לחסוך כסף כי יש לך המון הוצאות סביבו ושכרך אולי יצא בהפסדך.
למנהטן לא שלא צריך רכב, לדעתי אסור רכב. אם תגיע עם רכב למנהטן הכניסה עולה אגרה והחניה עולה הון.
בוושינגטון עצמה עוד פעם רכב בעיקר מפריע ועולה כסף.
ההתניידות בתחבורה ציבורית בין מנהטן וושינגטון ואטלנטיק סיטי קלה וזולה.
יוצא בעצם שכדי להסתובב באאוטלט בניו ג'רסי אתה תשלם המון כסף על רכב שכור, אם אתה רוצה ניווט לוויני כדוגמת WAZE תצטרך גם אינטרנט סלולרי (שעולה כסף).

דרך אגב, אני קניין קטן מאוד אבל:
1. הנסיון שלי אומר שבחנויות כמו TARGET תשיג עסקאות לא פחות טובות מאשר באאוטלט, אולי טובות יותר.
אם אתה מחפש אלקטרוניקה אז רדיושק או בסט ביי ודומיהן גם כן יענו על הדרישות.
2. לג'רסי גארדנס (אאוטלט) יש הסעה במחיר סביר משדה התעופה של ניוארק. ממנהטן אתה יכול לקחת את הרכבת או הסעה לניוארק ומשם בהסעה לאאוטלט.

בקיצור שורה תחתונה אני ממליץ לך לארגן את הטיול כך שתוותר על שכירת רכב, חבל על הכסף וכאב הראש.

nadiv11

New member
תודה והסבר מפורט

א אני יוצא מהארץ עם סים אמריקאי עם תוכנית גלישה של at&t . t . התוכנית לאחר מנהטן לנסוע דרך החופים לאטלנטיק סיט י ומשם להמשיך לפרברי וושינגטון לקחת מלון מחוץ לוושינגטון ולטייל בה עם המטרו לאחר מכן יום בבולטימור ויןם בסיקס פלאגס ליד וושינגטון הלינה באותו המלון . לאחר מכן חזרה לניו יורק והביתה .

לאונידס

Active member
ההעדפות שך שונות משלי

ככלל מעדיף להשקיע את הכסף במלון במרכז העניינים במקום ברכב ולישון במלון מרוחק.
לאטלנטיק סיטי לא הייתי נוסע אבל אני עוד יכול להבין את המשיכה, אין לי מושג למה להגיע כתייר בולטימור, כנראה שלך יש סיבה.

בקיצור בגלל העדפות שונות לא נראה לי שאני יכול לסייע.

moco10

New member
הערת צד

אם הסיבה לנסיעה לאטלנטיק סיטי היא לשחק בקזינו, אז כדאי לדעת שנפתח קזינו די חדש בין וושינגטון לבולטימור (ליד קניון על הכביש הראשי בינהן) בשם Maryland Live.
זה מהקזינואים הגדולים ביותר בארה"ב, בסדר גודל של הגדולים של ווגאס.
כך שאם זו הייתה המטרה, זה יכול לייעל מאוד את המסלול לדלג על אטלנטיק סיטי.

למעלה