יעוץ הגירה לקנדה.

kazoku

New member
יעוץ הגירה לקנדה.

שלום! מישהו יכול להמליץ על יועץ לענייני הגירה לקנדה מקצועי, חבר ב-Canadian Society of Immigration Consultants וממוקם בארץ? תודה.

kazoku

New member
תודה על התשובה. איפה בארץ אפשר לקבל יעוץ?

כשמחפשים סתם ב-google יש הרבה פרסומות, רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על סוכן מקצועי ולא שרלטן... אפילו אם הוא לא חבר האיגוד ונגיש את המסמכים בעצמנו.

למה דווקה בארץ? יש היום סקייפ ואינטרנט

ואת הדברים החשובים כמו דיפלומות ומכתבי מעסיק אתה יכול לסרוק. עדיף לעבוד עם מקצוען בקנדה שלא יספר סיפורים ובדרך כלל יהיה יותר זול. לני גוזלן וניר רוזנברג מספקים שירות בעברית ואף אחד אף פעם לא התלונן עליהם כאן. אוון גרין מגרין ספיגל הוא מעולה, יש לו במשרד דוברי עברית אבל הוא מאד יקר ורק מי שיש לו בעיה מסובכת צריך באמת את השירות שלו.

ruth1983

New member
לא הייתי אומרת

אתמול ביזבזתי שעתיים רק בשביל להסביר ללקוח שבזכות cn יש סיכוי טוב מאד שיעיפו אותם בבעיטה מקנדה וזה אחרי שהם כבר קיבלו PR אז לתשומת ליבכם, גם העובדה שבדרך לא דרך יש אנשים שמגיעים לקנדה דרך יועצים למינהם אינה אומרת שלא יבוא יום ומשטרת ההגירה תעלה על זה ואם אתם לא אזרחים הדרך החוצה היא קצרה ומהירה משהו כמו 30 יום.

Birror

New member
לא שמעתי שעפים עם PR

ואם כן. אז כל יועצים עושים אותו דבר. הבדל המהותי זה יחס ועלות.....

ruth1983

New member
ברור שמעיפים

כל מי שיש לו עבירות פליליות ואם נכלא ליות מ 3 שנים אז אפילו בלי יכולת ערעור על ההחלטה לעזוב. אנשים שהתגלה כי שיקרו לממשלה על מנת להגיעה לקנדה: דוגמאות מתיקים אחרונים שראיתי זה למשל אנשים לא גילו שילד בגיר הוא בעצם תחת אופוטרופסוט שלהם ואז אחרי לנדינג הגישו בקשה על בסיס הומניטרי להביא אותו, הדבר ישר הדליר נורה אדומה שהאנשים שיקרו בזמן שהגרו לקנדה. כל החברה החכמים שחושבים שזה שהם היגרו לססקצ'וואן לא מחייב אותם לחיות שם ואפילו לא נוחתים שםבבוא היום אם יצטרכו מאיזו סיבה שהיא לפתוח את תיק ההגירה שלהם ולא יהיה להם הסבר מתקבל על הדעת נמצאים המצב בו לאופיסר הזכות להגיד שהם שיקרו ולבקש לעזוב את קנדה ויש עוד מיליון מפגרים שהחליטו לשתות ולנהוג וכו'....עד שאין אזרחות אין שום דבר מובן מאליו

demon80

New member
לא רואה קשר בין השקר של אנשים לבין

שימוש בשירותיו של יגאל. האחריות של מה עושה המהגר אחרי שמקבל את הויזה לקנדה היא עליו נטו. אם יש ספק באמינות של CN ,אבקש להביא הוכחות חותכות שבו אנשי המשרד שיקרו לממשלת קנדה . בעבר נעשו נסיונות להכפיש את שמו של משרד CN והתוצאות ידועות- אלפי מאות שקלים פיצויים על לשון הרע. כך שאבקש למען כל הלקוחות הפוטנציאליים שלו , נא להביא עובדות של דברי שקר שלו ! בבקשה, כולנו מחכים.

drz400e

New member
גם אזרחות ניתן לשלול

אם מתגלה שהיא הושגה במירמה. כבר היו מקרים מעולם.

demon80

New member
אלפי לקוחות שהיגרו דרך CN הם התשובה

זה נכון שישנן קטגוריות רבות של אנשים שלא כ"כ ישרים שהשתמשו בשירותיה של CN ,אבל זה באחריותם נטו. מטרתה של CN היתה לעזור להם להגר באמצעים החוקיים וזה מה שנעשה. זה שאחרי זה האנשים לא נחתו בפרובינציה היעודית שלהם ו\או שיקרו במשהו -על אחריותם בלבד! סה"כ כולנו ילדים גדולים ואנחנו מחליטים לבד מה הצעדים שלנו בקנדה . אגב לגבי כ הרמאויות של "לא להגיע" לפרובינציה, אז את יודעת טוב מאוד שעושים את זה המון אנשים שלא מהגרים דרך CN , כל ה QUEBEC יים למיניהם,המון מהגרי מניטובה הדופקים על החזה שללא הקהילה היהודית ודליה אין להם חיים ,אבל כאשר נוחתים בטורונטו ,נשארים שם, זה הטבע האנושי ולא אשמה של CN . מי שהיו לו ספקות לגבי אמינותה של CN IMMIGRATION ,בבקשה : http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3243282,00.html

ruth1983

New member
הייתי מהמרת שאתה אחד העובדים שלו

לאור העובדה כי בפסק בדין במדובר היה עניין של שתי חברות מתחרות הרי שאין כל קשר ללקוחות או לעצות לא מקצועיות שניתנו להם ובגלל עצות אלו אנשים הגיעו למצבים לא נעימים. אני ממש לא הולכת לספר פה על כל התיקים שלקוחותיו לשעבר נאלצו להביא למשרדי עורכי דין בקנדה ולשלם אלפי דולרים לתקן את הנעשה. אין ספק שאף עו"ד או יועץ לא מושלם לכל אחד יש את התיקים שנדפקו, אני עובדת עם עורכי דין מגיל 18 ואם יש משהו שאני יודעת זה שרוב עורכי הדין מפשלים מידי פעם. העניין הוא ש CN לא עו"ד ואפילו לא מתקרב לזה ולצערינו בגלל היותו בישראל אין לארגון יועצי ההגירה הקנדי סמכות בכל הנוגע לפאשלות שלו ואנשים צריכים להתמודד לבד. ולעניין מי שיקר או לא שיקר אנשים שבאים אליו סומכים על עצות שהוא נותן, רובם אפילו לא רואים את הטפסים שנשלחים, בכל הנוגע לקהילה בויניפג המכתבים נשלחו בשם הלקוחות בלי אפילו פעם אחת להזכיר שהוא זה שייעץ ומילא את הטפסים, על אף שיש חובה לעשות כן. ראיתי תחקיר שלם שנעשה בנושא אז יש לי על מה להיסתמך

demon80

New member
אם היית מהמרת,היית מפסידה כי אני לא עובד שלו

אבל שוב אנחנו רואים כאן האשמות סרק ללא כל בסיס. יש לנו כאן עובדות בשטח - אלפי לקוחות מרוצים שהיגרו בעזרתו כנגד האשמות שעדיין לא קיבלנו תשובה . בואי נפנה אליו שנינו ונברר כי זה חשוב למען הלקוחות העתידיים. מה שמך ודרך ההתקשרות אליך ?

ברוך 28

New member
ואני הייתי מהמר שאת מייצת משרד עורכי דין

מתחרה של CN אז אולי תוסיפי איזה גילוי נאות שאת עובדת של משרד עורכי דין XXX המתעסק בהגירה לקנדה. אני מבין שנתקלת במקרים של פישולים של CN אני בטוח שגם העורך דין שאת עובדת איתו גם יש לו תיקים בהם הוא פישל. לפחות אם יצאת במסע הכפשות תעדכני אותנו באיזה משרד את עובדת ונראה אם אנשי הפורום שמעו על המשרד שלך דברים טובים יותר או פחות.

ruth1983

New member
אינני מתחרה של CN - מושבניק תאשר בבקשה!

אני אכן עובדת במשרד שעוסק בהגירה, אבל המשרד נמצא בקנדה על כן איננו מתחרה של CN מעבר לזה כולם פה בפורום יודעים שאני עובדת במשרד שעוסק בהגירה (אני מועסקת בו, המשרד אינו שייך לי ואין לי אחוזים מלקוחות שיבואו לפה) אני נותנת את הידע שלי בתפוז ללא תשלום, ללא אפילו פעם אחת להזכיר את שם המשרד שאני עובדת בו, אני עושה את זה מתוך רצון לעזור כבר במשך יותר משלוש שנים. כל מי שאי פעם ביקש להיפגש איתי פה בקנדה בזמן הביקור לקהילה בד"כ נפגש איתי או עם בני משפחתי וקיבל שלל עצות חינם בלי אפילו פעם אחת להזכיר את המשרד שבו אני עובדת למרות שמדובר באחד המובילים בתחום. העבודה שלי איננה קשורה למה שאני כותבת או ממליצה פה הפורם, הכל מהידע והניסיון האישי שלי, ככה יצא שגם אני וגם בן זוגי בגלל סוג העבודה שלנו זוכים לפגוש 50% מהמגיעים לפויניפג מישראל ומכאן שיש לי מידע נרחב ביותר על רבים מהיועצים הפועלים בישראל.

לירו

New member
על CN אימיגריישן...

שלום, הלכתי לסי-אן אימיגריישן כדי לקבל עזרה בתרגום מסמכים והגשת בקשה מסודרת לטרוול דוקיומנט מאחר ואין אפשרות שאעמוד בחובת 730 הימים בקנדה. בתשלום של 1000 ש"ח הם הסכימו לעזור תוך ציון שהסיכויים קטנים (עד כאן הכל טוב ויפה). כאשר שאלתי אם קיימות עוד אפשרויות נאמר לי במפורש שאין! נסער מהחדשות, עשיתי סבב טלפונים נוסף בין היתר לאמיר שובל מvisa2canada שציין בפני שאם אני מגיע לקנדה אני אוכל לערער על החלטה שלא לתת לי אשרת הגעה לקנדה כ-PR. מכיוון שהסיפור שלי מורכב (לא יכולתי להגיע לקנדה בגלל מחויבות לשרת בצבא כעתודאי שנעשתה הרבה לפני קבלת ה-PR) התייעצתי עם סטיבן גרין מגרין אנד שפיגל שאמר לי לא להגיש את הבקשה ופשוט להגיע לקנדה ובמידה ואקבל removal order אז אני אוכל לערער, המשפט יקרה כשנה לאחר כניסתי ואח"כ למיטב הכרותי עם פסקי דין אחרים בנושא יש לי עילות לקבל אישור להישאר בקנדה (בנוסף אני לא משחק עם זה ואני אשלם על ייצוג ע"י סטיבן גרין). את כל הנ"ל יגאל בנציון ומשרדו לא טרחו להסביר ויתכן ואף הם לא הכירו את אופציית הערעור הזאת. מה שכן טרח יגאל והבחורה שאליה הוא העביר אותי (לנה פשקביץ') זה שהם ישמחו להגיש בשמי בקשה מחודשת ל-PR. הבקשה שלי הייתה אמורה להיות מוכנה תוך מספר ימים ואותה בחורה שהתעסקה במקרה שלי "שכחה" שהבקשה שלי צריכה להיות מוכנה תוך מספר ימים ורק שיחת נזיפה ממני זירזה אותה. התוצאות לאחר מכן קשות: למזלי את הבקשה האישית העברתי דרך חברת משפחה שהיא עורכת לשונית שבמקור חיה בקנדה וזה הציל את הבקשה שלי כי אותה לנה כנראה לא מתמחה בשפה האנגלית (וגם לא בעברית, לא דיברתי איתה בעברית אלא באנגלית כאשר היא מדברת אנגלית ברמה נמוכה מאוד לאחת שזה המקצוע שלה. מצ"ב מייל מאותה לנה פשקביץ בו היא כותבת בשגיאת כתיב את המילה received וזאת הטעות הכי קטנה שהמשרד הזה עשה), בנוסף קיבלתי את המסמכים הצבאיים המתורגמים והמאושרים נוטוריונית שאמורים להוכיח שהייתי מחוייב לשרת ולא יכלתי להגיע לקנדה והתגלה בתרגום המקצועי טעות משמעותית באחד התאריכים החשובים ביותר במסמך - טעות בולטת ביותר שמעמידה את כל אמינות התרגום בספק! לסיכום בשתי שורות: אני ממליץ בחום על יועצים שמאושרים ע"י רגולציה קנדית וששוהים לרוב בקנדה (היה קישור כאן לרשימה אז אני לא אצרף שוב) ולא על יועצים למיניהם מהארץ. בנוסף, היתרון היחיד שיש ליגאל בנציון אם בכלל הוא כנראה בזה שהוא תומך בקהל דובר רוסית (אני לא בטוח שהבחורה שעבדה איתי מייצגת אבל הרושם הוא שעברית זה לא הצד החזק של המשרד בניגוד לרוסית) ותומך באנשים שלא יודעים למלא את הטפסים לבד. הטעויות וחוסר המקצועיות שבטיפול במקרה שלי מציגים את המשרד הזה בעיני כמשרד ברמה בינונית שאינה מספיקה עבור דרישות הבירוקרטיה הקנדית. קחו את הנ"ל בחשבון!

WarrenBuffett

New member
אם הצלחת "לעלות" על המושג

Canadian Society of Immigration Consultants בכלל לא בטוח שאתה זקוק ליעוץ. קרא את מס' הדפים הרלוונטיים עבורך באתר ההגירה של ממשלת קנדה, www.cic.gc.ca/english/index.asp ואם הבנת אותם פחות או יותר קיבלת את מה שיועץ אמור לעשות עבורך. תמיד תוכל לשאול שאלות משלימות כאן, בתפוז.

ruth1983

New member
מסכימה בהחלט

מעבר לזה באמת עדיף מישהו בקנדה זו לא בעיה יש אינטרנט בימינו

למעלה