יעדים להיום והחזקת אצבעות

יעדים להיום והחזקת אצבעות

אז להיום הרשימה שלי יותר קטנה - להזמין תור לרופא שלא הצלחתי אתממול ולשטוף כי זה ממש קטסטרופה ותחזיקו לי אצבעות זוכרות את השיחה לגבי הלימודים שאמרתי לכן עליה אתמול ? ב 12:30 יש לי פגישה שיכולה מאוד לעזור לי אז תחשבו עלי
ביי בינתיים דיווחים אח"כ

ממש לא../images/Emo10.gif

גועל נפש היום התחרבש לי לגמרי הייתי כמו זומבי כל הבוקר, נאלצתי לצאת לפגישה והיו לי אורחות כל אחה"צ ... גועל נפש אני מעבירה את היעדים להיום ומתכוונת לעמוד בהם
(כאילו שיש לי ברירה
) בכל מקרה יש לי גם קניות אז יום עמוס מחכה לי - ואיפה היעדים שלכם ?

לא נורא, העיקר שהיום זה יקרה ../images/Emo13.gif

היעדים שלי להיום הם: 1. לקבל את הביקורת של המרצה שלי לאומנות פלסטית- זה אישיו די גדול אצלי, ומרוב שהחזקתי עצבים וכעס על הביקורתיות שלו זה התפרץ לפני שני שיעורים והיה די בלאגן. 2. להכין דף מערך שיעור עבור הרכזת הפדגוגית שבאה לצפות בי ולסיים להכין כל מה שיכולה לשיעור שמעבירה ביום שלישי. 3. להדפיס את הסיכומי שיעורים שבהם לא הבאתי את הלפטופ- קצת נשבר לי לאחרונה לסחוב אותו אז יש ימים שלא מביאה אותו... 4. לקפוץ לחדר כושר.

nataly36

New member
יעדים שלי?! דווקא די עמדתי בהם.

על הבוקר הפעלתי "את שלושת המשרתות שלי" = מדיח, מכונת כביסה, מייבש כביסה.... נתתי טיטוא קצר ו... יצאתי לטייל עם המפקדת שלי הקטנה!!!! כל השבוע לא יכולתי לצאת, והיה לי ממש כיף להגיע לעיר.... לראות ציוויליזציה....
קניתי כמה דברים שהייתי צריכה (יותר או פחות) וחזרתי די מהר, ככה לא נשפכתי לגמרי מעייפות. אחר הצהריים עשיתי "שיעורי בית", למעשה ישבתי על זה רציני. (בציור) . ואני די מרוצה מהתוצאה. נראה מה תאמר על זה המורה. נראה שהתקדמתי. עכשיו אפיתי עם שתיים מהילדות שלי עוגות..... כך שהיום מסתיים בכיף. רגוע כזה. ומחר? יום חדש!!!! היעד שלי לבשל לשבת, בכיף וברוגע....

נו ועמדת ביעדים שלך ? ../images/Emo13.gif

אני כן בשעה טובה ומוצלחת הבית שטוף ונקי, הקניות (שהיו לי קשות ) מסודרות במקום - עשיתי את זה לבד - בד"כ הבעל אחראי לפריזר ולארון של האוכל - רבתי עם הפריזר נורא אתמול ח ח ח
הפגישה של שלשום היתה לא משהו אבל השתפרה אתמול - אני אכתוב על זה תיכף בנפרד . מלאכי ראיתי שאת סטודנטית להוראה - את יכולה להסביר למה את לוקחת לפ טופ ללימודים ולמה זה טוב?

עמדתי בחצי מהיעדים ../images/Emo6.gif

לא הדפסתי סיכומים ולא הלכתי לחדר כושר
ולגבי הלפטופ- אני חייבת שהסיכומים שלי יהיו מודפסים כי רק ככה זה נקלט לי באמת למוח וזה יותר מסודר לי ככה מאשר בדפים או במחברת, ולכן חסכתי ועבדתי כדי לקנות לפטופ וקנו לי בחו"ל, אז אני לוקחת כמעט כל יום לימודים את הלפטופ וזה גם מוריד את כמות המריבות סביב המחשב הביתי.

נכון שלא אכפת לך לענות על עוד שאלה?

לפ טופ יש לי אבל הסוללה שלו לא בסדר היא לא נטענת , אבל בטח עד שאני אתחיל ללמוד נתקן את זה - את היחידה עם לפ טופ בכיתה? שלי קצת ישן אז אני מתביישת ח ח ח חזרנו לשטויות של התיכון . אני מתרגשת אולי אני מתחילה ללמוד יום ראשוןאחרי הפגישה תצא הודעה רשמית . והיעדים שלי להיום = לנוח כמה שיותר אני עייפה מהשבוע הזה , זה יעד שאני עומדת בו בכבוד ח ח ח ח ח ח ח ח

אני היחידה בכיתה עם לפטופ...

בהתחלה די חששתי ממה יגידו ומה יחשבו וכו' אבל זה נוח לי וטוב לי אז מה איכפת לי מה יגידו... איפה את הולכת ללמוד? שיהיה בהצלחה

טוב בינתיים האיש שלי המקסים../images/Emo99.gif

כבר הבטיח לי לכבוד הלימודים לקנות לי אחד חדש ... וביום ראשון תצא הודעה מסודרת אחרי שאני אדע את כל הפרטים - אבל זה בכיוון של הוראה לגיל הרך אני מתה על ילדים ...

בדיוק הכיוון שלי ../images/Emo13.gif

חחח היום אני והחבר ישבנו עם ידידה שלו בבית קפה, וכל הזמן אני חייכתי ועשיתי פרצופים לילדים שהיו שם מסביב במקום להתרכז בהם, חחח מה אני אעשה- לפעמים ילדים בהתנהגות שלהם הרבה יותר מעניינים מהמבוגרים
מצפה בקוצר רוח להודעה המסודרת- אולי תלמדי אצלנו בסמינר- יהיה נחמד לראותך שם.

יקירתי אני הולכת ללמוד באילת

אני נמצאת פה כבר 25 שנה, ח ח ח ח ... חוץ מזה יש לי 3 משלי כך שרואים שאני אוהבת ילדים הא? עוד מעט אני הולכת לברר הכל איזה התרגשות הייתי בסקר חלקי אתמול ונראה לי שהכי טוב לקנות מאופיס דיפו או שבעלי ילך לחבר שלו שיש לו חנות מחשבים - מה שיהיה יותר טוב הולך .

למעלה