יניב מה עם הפרק היומי

SupeRonit

New member
יניב מה עם הפרק היומי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה יפה היה.אני נמסה פה.תביאו שפכטל לגרד אותי מהרצפה...ואתם יודעים מה קרה אחרי זה ?? הייתי בבייביסיטר,והאמא שבהריון הרגישה את התינוק/ת בפעם הראשונה
אז בכלל התחרפנתי-מהכל אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איזו התרגשות.. ויניב-אתה מוזמן להוסיף הודעה יותר נורמלית ושפויה

שמתם לב שהיום בפרק

הצטרפו שני שחקנים חדשים. אבא של קייטלין שהיה בסדר ונתן פתיחה מעולה, והופ החדשה הקצת יותר גדולה, שלא הבנתי איך זה שהקודמת הייתה בלונדית והיא יש לה שיער חום מוזר.... אגב קייטלין זונה, אני לא הייתי מספר לאף אחד על זה שחבר שלי היה מדבר איתי על החיים שלו ככה

SupeRonit

New member
יש לך טעות-כי לא היום הם הצטרפו

אלא שרואים את הסדרה בעיקביות (ואני לא מאמינה שאני לא אחת כזאת) יוכלו להגיד לך מתי במדויק אבא של קייטלין הצטרף.. לגבי הופ אני יודעת: כאשר ניק וברוק חזרו מהמנזר בצרפת,הופ החדשה הייתה איתם במטוס (בהופעה נפלאה,מתוקה ומדהימה)

ani88

New member
בשמחה

רק למה התאומות משחקות אותה ולא ילדה אחת?

ובקשר לאבא של קייטלין

שכחת אולי ש20 יום לא הייתי בארץ, משמע לא ראיתי את הסדרה לכן לפי הפרק של אתמול זה היה נראה כאילו זה הפרק הראשון שלו

SupeRonit

New member
אה.בכלל לא ראיתי אותו-אפילו לא פעם

אחת.. 1.פרק ראשון-הוידאו לא הקליט טוב 2.אתמול-ראיתי רק את הקטעים עם הופ אז אני לא יכולה לדעת איך זה נראה ..

לינה18

New member
למעשה

זה היה הפרק השני של אביה של קייטלין(או מכסימום השלישי).בפעם הקודמת לא אהבתי אותו בכלל. בפרק של יום שישי(שרק היום ראיתי אותו מוקלט)דווקא אהבתי את הקול שלו.ואל תשאלו אותי למה, כי אין לי מושג. בכלל, אני לא מבינה מה יש לכולכם נגד קייטלין. אני דווקא נורא מחבבת אותה. ובכלל, לפי דעתי היה אחלה פרק. אהבתי ממש את כל הפרק-את ריג' וברוק, את ג'קי ודיקן(הכי אהבתי את ההצטרפות שלו לעלילה הראשית, לפי דעתי זה ממש מוסיף הרבה וככה נוכל לראות אותו קצת יותר. ) בזמן האחרון התחלתי לחבב את דיקן(למרות שבכל הקטע עם ברוק ממש שנאתי אותו) ונורא אהבתי את הקטע איתו ועם ג'קי. אני גם מאוד אהבתי את הקטע שבו סטפני הזכירה את סאם בנוכחות אביה של קייטלין(שאני עדיין לא זוכרת את שמו)וגרמה לו לצאת במהירות מהמשרד.אם כי, דבר אחד שלא אהבתי זה איך קייטלין ניראתה. אהבתי דווקא את המראה הקודם שלה. נידמה לי שזה היה בגלל שלא אהבתי את האודם שלה בפרק הזה.

יניב1

New member
מוטב מאוחר מאשר אף פעם ה-ו ../images/Emo166.gif

הייתי בסופשבוע, אז לא היתה לי גישה למחשב, וכן, תאמינו או לא, אפילו במלון בצפון מצאתי לי את הזמן בארבע אחרי הצהריים לפתוח את הטלוויזיה על ערוץ 2 כדי לבדוק מה קורה בעולמם של אלו שכבר מזמן לא יפים (חלקם, נו) ואמיצים (כולם, כולם). אז בהתייחסות מהירה לפרקי חמישי ושישי: הופ באמת חמודה והיה סיקוונס בכלל לא רע לברוק וניק, הם אפילו נראים לי מתאימים לפחות חיצונית, ובמעבר חדש ליום שישי, אני יכול לומר שחל שיפור ממשי: דיקן סוף סוף שוב בתמונה, וגם ריק הגיח כבר פעם שנייה: ניצוצות מהעבר החלו מכרסמים, בעיקר בויכוח בין שני האחים הטיפשים. השואו של דיקן במסעדה פשוט התמוגגתי מכל מאייה בה ג'קי נלחצה, וזה היה פשוט מצחיק, איך דיקן פיספס את ניק
וכמובן שלא אוכל להתעלם מקווין
סטפני שפגשה את ברוק ב"פורסטר" והמשיכה לעודד אותה (צבועה???) ואת ההיתקלות שלה באביה של קייטלין (איך לעזאזל קוראים לו?) שהפריע לבתו לנשק את יורש העצר הבא במשפחה שלמיסטר רמירז יש משהו נגדה. גם השם "סמנתה קלי" היה מן רמז לבאות, ברור שהאב הזועף הרים את אוזניו כששמע את השם של אקס-ארוסתו. וכאן אסיים בנקודת הסיום: דיקן שוב מפריע לרידג' וברוק, ורוצה להגיד לשניהם את האמת: מגיע להם
MABRUK. האם ייחשף הסוד הנורא או שמא ג'קי תצוץ ועם מטה הקסם שלה תמנע את החשיפה? כל זאת, בפרק הבא!

לינה18

New member
כמו שכבר כתבתי מאוד אהבתי את

הפרק. גם לדעתי חל שיפור ממשי שדיקן סוף סוף שוב בתמונה(כי התחלתי לחבב אותו בזמן האחרון). וגם אני נהניתי מכל שנייה בה ג'קי נלחצה מדברי דיקן. אהבתי את הויכוח בין ריג' וריק-גם לי זה הזכיר את היריבות ביניהם של פעם שאותה מאוד אהבתי. ובקשר לסטפני-אין גבול לצביעות!
פעם היא לפחות היתה אמיתית וכנה. מה זה כל ההצגה המטופשת הזאת? איך ברוק נהיתה כל-כך מפגרת שהיא מסוגלת להאמין שסטפני תומכת בה?

NarihS

New member
היא עיוורת... מרוב שהיא שמחה

שסוף סוף סטפני המלכה בכבודה ובעצמה סולחת לה וכאילו אוהבת אותה.. היא חושבת שבאמת איכפת לאנשים ממנה.. ולאף אחד לא איכפת, חוץ מאיתנו המעריצים שלה!!!!! :)

לינה18

New member
מה שאני לא מבינה זה

איך אחרי כל מה שסטפני עשתה לה במשך השנים, היא עדיין רוצה שהיא תכבד ותאהב אותה? את זה אני אף פעם לא אבין. מה הקטע שלה בלנסות למצוא חן בעיניי סטפני כל הזמן? זה כאילו שבלי ההערכה של סטפני היא לא שווה כלום בעיניי עצמה וחבל.

לינה18

New member
ושאלה למי שיודע

מי בכלל הראשון בסדרה שהעניק לסטפני את התואר "מלכה"? מה פתאום מלכה? אני יודעת שסאלי קוראת לה ככה בציניות, אז יש סיכוי שזאת היא?

למעלה