ובן כספית השיב: "אני תומך ותיק ועקבי באנטישמיות - אני שמח שממדאני ניצח"
ai27 Well-known member 10/11/25 #1 ובן כספית השיב: "אני תומך ותיק ועקבי באנטישמיות - אני שמח שממדאני ניצח"
ב ביטניקט Well-known member 10/11/25 #2 נכתב ע"י ai27: ובן כספית השיב: "אני תומך ותיק ועקבי באנטישמיות - אני שמח שממדאני ניצח" לחץ כדי להרחיב... כמה לא מפליא, הברנש חלאה אמיתי
נכתב ע"י ai27: ובן כספית השיב: "אני תומך ותיק ועקבי באנטישמיות - אני שמח שממדאני ניצח" לחץ כדי להרחיב... כמה לא מפליא, הברנש חלאה אמיתי
E evglev1 Well-known member מנהל 11/11/25 #5 נכתב ע"י ai27: ובן כספית השיב: "אני תומך ותיק ועקבי באנטישמיות - אני שמח שממדאני ניצח" לחץ כדי להרחיב... אילו מישהו מהימין היה אומר שהוא רוצה שתהיה אנטישמיות בגלות כדי שיהודים יעלו לישראל היו צולבים אותו.
נכתב ע"י ai27: ובן כספית השיב: "אני תומך ותיק ועקבי באנטישמיות - אני שמח שממדאני ניצח" לחץ כדי להרחיב... אילו מישהו מהימין היה אומר שהוא רוצה שתהיה אנטישמיות בגלות כדי שיהודים יעלו לישראל היו צולבים אותו.
marabo Well-known member 11/11/25 #8 נכתב ע"י ai27: ובן כספית השיב: "אני תומך ותיק ועקבי באנטישמיות - אני שמח שממדאני ניצח" לחץ כדי להרחיב... הוא שמח כי זה חלק מעקרונות פירמידת הזהויות של השמאל קבצים מצורפים 20240618_181016.jpg KB 223.5 · צפיות: 2
נכתב ע"י ai27: ובן כספית השיב: "אני תומך ותיק ועקבי באנטישמיות - אני שמח שממדאני ניצח" לחץ כדי להרחיב... הוא שמח כי זה חלק מעקרונות פירמידת הזהויות של השמאל
ה הפרבולה1 Well-known member 10/11/25 #3 אולי בן כספית התכוון מהזוית הציונית - שניצחון ממדאני יתרום להגברת העליה היהודית מארה"ב לארץ ישראל
ב ביטניקט Well-known member 11/11/25 #4 נכתב ע"י הפרבולה1: אולי בן כספית התכוון מהזוית הציונית - שניצחון ממדאני יתרום להגברת העליה היהודית מארה"ב לארץ ישראל לחץ כדי להרחיב... בן כזבית לא חושב בצורה הזאת
נכתב ע"י הפרבולה1: אולי בן כספית התכוון מהזוית הציונית - שניצחון ממדאני יתרום להגברת העליה היהודית מארה"ב לארץ ישראל לחץ כדי להרחיב... בן כזבית לא חושב בצורה הזאת
Harrington Well-known member מנהל 11/11/25 #7 נכתב ע"י ביטניקט: בן כזבית לא חושב בצורה הזאת לחץ כדי להרחיב... לא נכון. הוא חושב שהוא הבן אדם הכי חכם ומבוקש פובליציסטית בעולם.
נכתב ע"י ביטניקט: בן כזבית לא חושב בצורה הזאת לחץ כדי להרחיב... לא נכון. הוא חושב שהוא הבן אדם הכי חכם ומבוקש פובליציסטית בעולם.
E evglev1 Well-known member מנהל 11/11/25 #6 נכתב ע"י הפרבולה1: אולי בן כספית התכוון מהזוית הציונית - שניצחון ממדאני יתרום להגברת העליה היהודית מארה"ב לארץ ישראל לחץ כדי להרחיב... לזה הוא התכוון, אבל אם מישהו מהימין היה אומר בדיוק את אותו טקסט הוא כבר היה מוזמן לתחנת משטרה על הסתה והיה חייב להתנצל כדי לקבל תפקיד ציבורי כלשהו.
נכתב ע"י הפרבולה1: אולי בן כספית התכוון מהזוית הציונית - שניצחון ממדאני יתרום להגברת העליה היהודית מארה"ב לארץ ישראל לחץ כדי להרחיב... לזה הוא התכוון, אבל אם מישהו מהימין היה אומר בדיוק את אותו טקסט הוא כבר היה מוזמן לתחנת משטרה על הסתה והיה חייב להתנצל כדי לקבל תפקיד ציבורי כלשהו.