ימניים יקרים. אתם יכולים לצאת

ימניים יקרים. אתם יכולים לצאת

מהמחבוא אני ארד עליכם קצת תקבלו שטיפה רצינית זה יכאב כמו טיפול שיניים בלי הרדמה .לא נורא אתם מזוכיסטים אז אולי תהנו מזה . האמריקאים מאימים בסנקציות על הסורים למען יצאו מלבנון . 600 הרוגים ו3 שנים עם כל הצבא הישראלי המפואר על כל כליו לא הצליחו לעשות כלום פרט מליסד את החיזבאלה עד שבא אהוד ברח ונמלט מהטימטום שם. נו נו נו נו מתי ? מתי ? מתי ? מתי ? תלמדו מה אתם שוים . מתי תלמדו שלא רק כוח עוזר שתהייה לכם שנה טובה ומתוקה ותעבדו הרבה שעות נוספות בכדי שתשלמו יותר מס הכנסה סעו מהר בכביש בכדי שתקבלו קנסות גבוהים כי האוצר צריך הרבה כסף בכדי שאני אוכל לשתות את המיסים שלכם . דרך הפיצויים מההתנתקות .

כמה שאתה דפוק

חושב רק לטווח הקצר, לא אכפת לך מהעתיד חוץ מזה שראינו שזה מאוד הזיק היציאה מלבנון

כן מאד הזיק.

לפעמים אני מצטער שצה"ל יצא מלבנון כי בכך נמנע מדפוקים כמוך הסיכוי לחטוף פצמ"ר ולהודות לכל ממשלות ישראל שלא יצאו מלבנון.

חבל שאתה מצטער ממקרה כזה ולא

ולא ממספר ההרוגים מאז שיצאנו מלבנון, ומפתיחת האינתיפאדה לפני ארבע שנים הפלשתינים ראו שזה מצליח וניסו גם, ושימו לב הצליחן כנראה כי את שרון הם כבר קיפלו.

חבל שאתה לא יודע אריתמתיקה בסיסית

תנסה להשוות בין מספר ההרוגים בשנה בלבנון לפני היציאה לעומת מספר ההרוגים עכשיו בגבול לבנון. אם תמשיך ותלמד תוכל גם לחשב את העלויות הנוספות שנחסכו בתקציבי אגף השיקום במשהב"ט, חסכון באחזקת והגנת המוצבים והשיירות, ההקלה על כ"א וכד'.

חבל שאתה חושב רק לטווח קצר

אז קודם כל עקב מאז היציאה אם אני לא טועה נהרגו 19 אנשים בגבול עוד דבר זה המחיר ששילמנו על שלושת החטופים.דבר נוסף זה שחיזבאללה שיפר את טווח הרקטות שלו שמגיעות עד לחיפה ולכן צה"ל לא מגיב בחריפות כי הוא חושש מהתלקחות האזור.עוד מקרה שזכור הוא שתי החיילים שעלו לגג ומתו מצלף משום מה אף אחד לא הזכיר כמה קל להם להרוג חייל צה"ל ככה כי הבאנו אותם ממש לגבול

ממש טווח קצר

בוא נראה אם אתה יודע את התשובות לשאלות: 1. כמה חיילים נהרגו בשנה בלבנון? (רמז: יותר מ19) 2. כמה חיילים נפצעו בכל שנה בלבנון? 3. כמה הייתה עלות אחזקת צה"ל בלבנון? 4. מהי עלות השיקום של אלו שיצאו נכים מלבנון? 5. כמה כ"א יש היום בצפון לעומת כ"א שהיה אז בצפון. ועוד שלוש נקודות לילדים - הרקטות שיש לחיזבאללה הן לא ממש של החיזבאללה אלא של משה"מ האיראניים והן פרוסות שם עוד מהימים שאנחנו ישבנו בלבנון. בכל שבוע נחתו דרך קבע טיסות מאיראן עמוסות חומרי חבלה/טילים ושאר ירקות מאיראן בלבנון/סוריה ותכולתן הועברה לחיזבאללה.

מה היינו עושים בלעדיך?

אתה פשוט מבדר פה את כולם. קח את זה בתור מחמאה ולא בתור ירידה. שנה טובה.

לב צהוב

New member
שמאלני יקר, אתה יכול לצאת

מהמחבוא, אני ארד עליך קצת, תקבל שטיפה רצינית זה יכאב כמו גודל הציפיות כגודל האכזבות אבל לא נורא- אתה חי בסרטים אז אולי תהנה מזה! השב"כ, ראשי צה"ל כיום ולשעבר, ראשי צבא ארה"ב הזהירו שאסור לצאת מעזה! (כי ללא תמורה אסור!) זאת מתנה לטרור, ההתנתקות תחדיר במחבלים מוטיבציה להמשיך בשיטה שהצליחה להם!! ההתנתקות תוביל למדינת חמאס בעזה!! ובגלל זה אסור לתת לשרון השמאלני לבטל את מדינת ישראל! נו נו נו נו נו מתי? מתי? מתי? מתי? תלמד שיש לך עסק פה עם טרור!! כנראה שלא הבנת שהפלשתינים רוצים את "חזון פלשתין השלימה!!" לא רק קווי 67! אבל המוח שלך חושב רק בצע וכסף לצערי אתה חושב קודם כל על האינטרסים שלך על כמה כסף תרוויח, על עתיד המדינה לא איכפת לך בכלל- כמו כל השמאלנים!! עצה לנסוע מהר בכביש?? את העצה הזאת לפלשתינים שרוצים להרוג אותך לא ההית נותן, אבל ליהודים בני עמך לא איכפת לך בכלל, רק שהבנק יראה 7 אפסים ותיהיה מבסוט. אתה לא מצחיק, אתה לא חכם, אתה לא צודק ואתה ממש ממש טיפש! אבל כשמדובר ביהודים בני עמך

הכביש הוא מקום מסוכן ........

צריך לעבור אותו מהר ולאחר חלוקת הצקים אני משאיר לכם את המדינה בכדי שתוכלו להרוס אותה להנאתכם

אז הסכמת שאתם הורסים את המדינה

ולא אני לא עוזב רק שם פס על כל המפגרים שעוסקים בקשקשת ברשת

רונאל1

New member
לב צהוב, מכדור הארץ האם שומע?

צא מסרטי המדע הבדיוני שאתה חי בהם. הצבא והשב"כ לא הזהירו שאסור לצאת מעזה זה המתנלחלים הקיצוניים שמשקרים בשם צה"ל ומצטטים דברים שמעולם לא נאמרו או לכל הפחות מעוותים את מה שכן נאמר. 4 ראשי שב"כ ומוסד התבטאו בזכות ההתנתקות והצורך להקים מדינה פלסטינית. ובתור מי שנכשלו טוטאלית בטיפול בטרור נדמה שאתם האחרונים שיכולים ללמד את השמאל איך מטפלים בטרור.

גם ויקי כנפו נתנה לעשירים

למה אילוסטרטציה של ביבי כשיש לך את ויקי כנפו שנתנה לעורכי אתר הפורנו (קשה לי להאמין שהם עניים)?

למעלה