ימית 2000 ה-מפגש סוגרים פרטים :)

אגב

עם אתם באים עם חברים או אנשים תציינו כמה כמה שיותר אנשים יותר טוב :) נ.ב תירשמוווווווו חחחעעעע

ימית 2000 ה-מפגש סוגרים פרטים :)

בקיצור פרטים אחרונים וסוגרים את ההכנות למפגש: המפגש יתקיים ביום חמישי בתאריך 27.7.06 החל משעה 11:00 בבוקר עד הסגירה שהיא ב23:00 בלילה [אפשר ללכת כשרוצים]. אז ככה אני מצרפת לכם מחירים ותהזמנה ועם יש מישהו שיכול לסדר לנו הנחה אנחנו נשמח :). בקיצוררר כל מי שמעוניין\מתכוון להגיע ויודע זאת בוודאות בבקשה שירשם אצלי או אצל חן או אצל רוזית במסרים\במסנג'ר[תירשמו לנו שם ועיר כדי שנוכל לנסות לארגן לכם הסעות.] לפרטים נוספים במסרים\מסנג'ר- שלי של חן של רוזית של שימי ושל לילך. יאללללההה ימית 2000 אנחנו באים :) אוהבתת הגר

המחירים

מחירון כרטיסים לימית 2000 מחיר כניסה חד פעמית בימי חול ובשבתות 75 ש"ח מחיר כניסה לחייל בשירות חובה עם הצגת חוגר 38 ש"ח מחיר כניסה לריקודי שנות השישים /סלסה לבודד 25 ש"ח מחיר כניסה לריקודי עם לבודד 25 ש"ח מחיר כניסה חד פעמית לסטודנט/נכי צה``ל/ גיל הזהב 68 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------- המשך מחירון כניסה מבוגרים תושבי חולון א-ה עם הצגת כרטיס תושב 68 ש"ח ילדים/ נוער עד גיל 18 א-ה עם הצגת ת. תושב חולון 60 ש"ח אזרח ותיק תושב חולון 60 ש"ח

לגביי המחירים

טעות שלי לפי מה שהבנתי המחיר יהיה עד 50 שקל :) יאללה אנשים להירשםםםםםםםםםםםםםםםםם. מצטערת על הטעות. תירשמו יזבלות הולכים להפציץ בימית 2000:p

דנדוששה

New member
אני יכולה..

שמעו יש במרכזי נוער בחולון הנחה 35 ש"ח כרטיס שמי שגר בחולון יקנה לכולם ואז יחזירו לו את הכסף

אנשים

אתם בכלל מתכוונים להגיע?? יאללה תירשמו כדי שנוכל לדעת מי בא. ואני מזכירה להירשם במסרים\מסנג'ר[שם ועיר] כדי שנוכל לארגן לכם הסעות. ובכללי כדי לדעת כמה באים עם המפגש יצא לפועל.. יאללה תפציצו במסרים תתחילו להירשם!!!! [אצלי או אצל חן(מהמר שלא מוותר) או אצל רוזית]

הגר ,היו כאלה שגם רשמו שהם באים

בשירשור הקודם ,אז סתכלי גם שם ומי שעוד לא נרשם ,מוזמן להירשם יאלללהההההההה בלאגןןן ושיהיה לכם בוקר טוב

אני מגיע!!!

מי שרוצה הסעה הלוך.. וחזור בסביבות 4-3 ככה.. שידבר איתי! אגב.... אני יכול לסדר הנחה מקסימום ל4 אנשים! מחיר ממש ממש טוב! כל הקודם זוכה!

תמוני

אני לא מכיר אותך וממש אין לי מושג מי אתה... אבל יש מצב שאתה מסדר לי הנחה? אה וגם טרמפ? אה ואם אפשר גם בקבוק וודקה... אה ואיזה 2-3 כוסיות?

אגב.. שמי הוא מוטי :)

ואין אוטו! דפקתי אותו היום (חמישי) עשיתי תאונה והרכב הלך! לכל הדואגים... אני בסדר וכולם בסדר רק האוטו סבל! ובקשר להנחותתת זה עדיין אפשרי!

מממ..

יא בסוף עשיתם את זה יום לפניי היום הולדת 18 שלי..תהנו אנשים אבל אני יהיה בברצלונה בדרך חזרה בזמן שאתם תהנו:) תהנו ותתפסו צבע:p

למעלה