ימים קשים עוברים עלי...

ניקול3

New member
ימים קשים עוברים עלי...../images/Emo5.gif

ביום חמישי האחרון קיבלתי בשורות קשות לגבי משפחתי (לא מתאים לפרט), והיום נודע לי שילד מתוק שרק חגג שנתיים ושהייתי מטפלת בו מידי פעם, נפטר. זה כל כך עצוב הוא ילד ראשון ויחיד להוריו וזה פשוט אסון
. אני מנסה להתמקד בתכנוני החתונה בכדי לא לשקוע בדיכאון, אבל התחושה היא כה סוריאליסטית כאשר דברים איומים קורים סביבי ואני דואגת לגבי ´איך לקשט את השמלה...´. עוד פחות מ-3 חודשים לחתונה, ואני מתפללת שהמצב ישתפר עד אז. ניקול

gmgy

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

אני יודעת שאין כאן הרבה אנשים בשעה כל כך מאוחרת, אז רציתי למסור לך שאני מקווה מאוד שהמצב ישתפר, ואולי החתונה הזו תוכל לעשות לכל האנשים האלו קצת שמח...

../images/Emo10.gif ניקול, חמודה,כלכך הצטערתי לשמוע

תנסי להחזיק מעמד ולהיעזר בקרובים לך, את בסך הכל בנאדם, מותר לך להיות עצובה כמה שאת רוצה, את לא יכולה לשלוט במה שקורה סביבך ואם תנסי להדחיק כאב בכוח זה רק יפגע בך. קישוט השמלה לא עומד בקנה אחד עם הדברים הקשים ולא גורע מהכאב שאת חשה, בחיים צריך להתמודד לפעמים עם עצב במקביל לשמחה. קחי
ואני מקווה שתרגישי טוב יותר

October10

New member
ניקול חמודה אני מקווה בשבילך

שהכול יסתדר ושתגיעי לחתונה הכי מאושרת בעולם וששום דבר עצוב לא יעיב על המצב רוח שלך בזמן הזה

bagal

New member
ניקול היקרה ../images/Emo39.gif

מאחלת לך שתהיי חזקה, ויהיה בסדר....
מקווה שעד החתונה לא תדעי עוד צער וכאב .... מקווה שתדעי רק אושר שמחה ואהבה
שולחת לך
גדול,

bagal

New member
נהדר , יעלו´ש - מה שלומך ../images/Emo35.gif

איל עבר עליך החג + סופ"ש ???? היום את נוסעת לקחת את הטבעות ????

ana and giora

New member
נכון שהכל נראה חסר טעם ../images/Emo7.gif , אבל ..

צריך פשוט לנסות להתגבר על הדברים הקשים בעזרת הדברים המשמחים, כמו החתונה שלך. אני במצב די דומה
, אני מתחתנת בעוד ארבעה חודשים ופתאום בעלה של אמא שלי הודיע לה שהוא עוזב את המשפחה... אז, נכון, אני רואה את העצב של אמא שלי ואת חוסר הטעם הפתאומי ולא בא לי להתכונן ולא בא לי לשמוח, אבל אני אומרת לעצמי שכנראה זה היה צריך לקרות וזה במקרה קרה בדיוק לפני שאני מתחתנת, אז אולי זה אפילו לטובה, כי כאב ועצב נרפא בשמחה. אני מבינה אותך, זהו חלק הלא יפה של החיים והוא בא דווקא בעיצומן של הכנות ל"יום הגדול", אך אל תתייאשי, תמשיכי לצפות ולהתרגש, כי היום הזה לא יחזור יותר והתקופה של ההכנות היא תקופה מרגשת ומדהימה. פשוט תנסי לעבור את זה במקביל, בלי להרוס לעצמך. אני מנסה בכל אופן... וזה כן הכי חשוב, דווקא עכשיו: "איך לקשט את השמלה".

ניקול3

New member
תודה חמודות על העידוד...../images/Emo142.gif

אתמול בלילה כשלא הצלחתי להירדם (אני גם קצת חולה בנוסף להכל
) התחלתי קצת להצטער שכתבתי את ההודעה בפורום... חשבתי שזהו פורום מקסים ואופטימי ולמה להעכיר אותו עם כאלה דברים מגעילים. כנראה שהייתי צריכה "לפרוק". אבל עכשיו כשקראתי את התגובות החמות - זה פשוט חימם את ליבי! באמת תודה לכן על החום והאכפתיות, עזרתן לי להרגיש קצת יותר שפויה בתוך כל הבלגן הזה... אז שוב
ונקווה לימים יפים יותר
ניקול

אני אור

New member
חמודה מקווה שתרגישי

יותר טוב בקרוב. גם אני עברתי תקופה קשה ולא הצלחתי להתנער מהתחושה שזה "לא פייר" שהכל קורה בדיוק כשאני צריכה לתכנן את החתונה שלי... אבל הרי אין לנו הכח לשלוט בהכל! תהיי חזקה והכל יסתדר!

maal

New member
ניקולי!!!!!!!../images/Emo23.gif

לפעמים הדבר הכי טוב שרע בחוץ - הוא להתמקד באושר הקטן שלך - את לא צריכה להרגיש רע לגבי המחשבות על החתונה - אני בטוחה שהחתונה שלך היא מה שעושה למשפחתך את האור
להתעודד עכשיו........ וחוץ מזה שתמיד אנחנו כאן לתמוך שצריך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיבוקים חמים

סמיילי22

New member
מקסימה שלי! קחי ../images/Emo24.gif גדול של

עידוד!!! מקווה ביום חמישי לפגוש אותך בקפיטריה ועודד אותך פנים מול פנים! תהיי בקשר...

ניקול היקרה../images/Emo24.gif

אני מקווה שעוד מעט יתפזרו העננים ותצא ה
! ועד אז תעשי מה שאת מרגישה. אם את חושבת שזה נכון לקחת פסק זמן מענייני החתונה לזכמה ימים - עשי זאת; ואם את רוצה לעסוק בכך עכשיו כדי לשכוח מהצרות - עשי זאת בלי רגשות אשמה מיותרים! ואנחנו תמיד כאן בשביל לחלוק

lsimon

New member
ניקול, מתוקה, לא הייתי פה אתמול

והיום אני קוראת ואומרת לך - מתוקה - תהיי חזקה!. אמנם חוק מרפי - צרות תמיד באות בצרורות, זה עצוב וקשה, אבל.. וצריך לזכור שהכי חשוך לפני עלות השחר, והחיים טבעם וטעמם שהם משלווים יחדיו אושר ועצב, קושי ואתגר, שמחות ועצבות, ואנחנו מותר לנו, ואף רצוי להרגיש הכל, לחוות ולקבל את שעובר עלינו בהסכמה והבנה - שהחיים חזקים מכולנו, וכל הרגשות לגיטימיים, וככה החיים - פעם עולים ופעם יורדים, ואחרי הירידה הכי חזקה - באה עלייה- ואיתה האור והשמחה - ולך ניתנה ההזדמנות ליצור עלייה כזו באמצעות החתונה - אל תוותרי ואל תרגישי שלא בנוח עם זה...
חזקי ואימצי שולחת לך
ענק מעין.

ניקול3

New member
מעין ../images/Emo51.gif

תשובתך ממש ריגשה אותי ואני ממש מודה לך על המחשבה היפה והאופטימית "הכי חשוך לפני עלות השחר" - משפט מקסים שאקח איתי בכיס לאן שאלך מהיום והלאה, שיהיה לי ברגעים הקשים. תודה תודה לך חמודה! ניקול

למעלה