ילד של מגע

shira29

New member
ילד של מגע

צ'וצ'ו בן שנה ו- 7 ומאז שהוא בן 3 חודשים בערך (וגילה את הידיים שלו) הוא צריך כדי להירגע (לישון, להתפנק...) מגע. הוא שולח את הידיים לפנים (תמיד שלי כי עכשיו אנחנו בשלב "רק אמא") ומלטף/שורט/מגרד.... העיניין הוא שזה די מציק. אני מבינה שזה הוא ושזה כנראה הצורך שלו (בהתחשב בעובדה שזה התחיל בגיל כל כך צעיר), השאלה שלי היא האם התופעה הזו קיימת אצל מישהו? מעניין אותי למה דווקא הפנים, או למה הצורך הזה קיים בצורה כל כך חזקה. אשמח לתובנות

בדיוק כמו אצלי../images/Emo2.gif

היא ממזמזת אותי כל הזמן. מלטפת את הפנים, דוחפת ידיים לפה (ועושה לי שריטות נורא כואבות). היא ממש ממוללת אותי כדי להירדם. זה אכן מציק (ופוצע בייחוד את הפנים ובתוך הפה) אבל היא ממש צריכה את המגע הזה. מעניין מתי זה יפסיק. גם בהנקה היא עושה את זה. ובכלל היא מאוד אוהבת מגע וקרוב. היא למדה לתת נשיקות וחיבוקים ומחלקת אותם בכיף. היא שנאה עגלה מיום הולדתה ואוהבת רק מנשא. הילדה צריכה מגע בכמויות.

גם שקדי שלי כזה...

הוא בן שנה,והוא ממש כמו שאת מתארת. בנוסף לליטופים ול"ליטופים" בפנים שלי הוא מאוד אוהב שנוגעים בפנים שלו,בעיקר כשהוא הולך לישון. בנוסף,באוטו הוא מכריח אותי להחזיק לו את היד וכשהוא אוכל מבקבוק הוא מחזיק אותו ביד אחת בשביל לגעת בי ביד השניה.

אצלנו זה האוזניים

של כל מי שהוא לא אמא. והטבור שלי... הוא כבר תיכף בן שלוש. חם, מחבק מנשק אומר מילות אהבה וגם נוגע בעיקר בהיסח הדעת. כשמבקשים ממנו להפסיק - הוא מפסיק אבל ברגע של אפיפות הוא מחזיר את האצבעות לטבור או לתנוכים... נראה לי שזה הצורך לחוש עוד אדם לידו.

roni yooo

New member
גם אצלנו!

הגדולה ממששת את האזנים והטבור והקטנה (ממש קטנה - חודשיים) נוגעת גם באוזניים שלה כשהיא נרדמת מה שגורם לי לחשוד שיש פה משהו אולי אפילו גנטי....

איזה תמונות נהדרות

אצלנו לצערי הוא לא ינק אלא שתה חלב מבקבוק אז לשמחתי הוא גם מחבק אבל יותר גבוהה מאלו שינקו הוא עדיין ישן לידנו ואם הוא מתעורר בלילה אני נותנת לו יד וזה כזה כיףףףף ככה גם אני ישנה יותר טוב מזכיר לי שהוא יצא מבית החולים פג קטן וכל הנסיעה החזקתי לו את היד כי חששתי שימות (אחרי שהתרגלתי שבפגיה היה מחובר למוניטור )

נכון

והחלום שלי שאצא מהטראומה הנוראית מהלידה שהייתה לי ושאצליח לתכנן הריון נוסף (כבר אהיה בת 43) והלוואי ואז יהיו לי תאומים ואזכה בשני ילדים

מאחלת לך שייתגשם

כל שתייחלי לו, בצורה הטובה ביותר. אני מכירה את הכמיהה לילד, את הניסיונות וגם האובדנים. שיהיה רק טוב!

פיטי1

New member
גם אצלנו

בן השנתיים היה מכור לשיער שלי, כדי להרדם היה צריך למולל אותו בין אצבעותיו עד שיום אחד אמרתי די (זה היה שניה לפני שהרגשתי את עצמי מתפוצצת מעצבים, כי בינינו, אני לא סובלת שמשחקים לי בשיער) העברתי את שרביט ההרדמות אל אבא שלו גם עכשיו הוא אוהב ושולח ידיים אל השיער בבקשת "קוקו". אנ יכבר לא מסכימה ומסבירה לו שזה לא נעים לי. חוצמזה שהוא מאוד ילד של מגע, ומבחינתו לשבת יום שלם עלי ולשים ראש על בית החזה שלי

זה ממש נפוץ... כמעט כל אמא שאני מכירה

"סובלת" מנגיעות מציקות במקום זה או אחר... מה שמשתנה הוא רק האובייקט. שלי למשל אוהב את העורף שלי והשיער, האחיין שלי משחק בנקודות חן, יש ילדים שאוהבים למולל את הפטמה של השד השני תוך כדי יניקה והנה פה בשרשור אני רואה ילד שאוהב טבורים
לדעתי זה אינסטינקט חייתי קדום. הבנתי שעיסוי של השד מגביר את ייצור החלב ומזה זה מגיע בעצם (הצורך למולל משהו תוך כדי יניקה, שנשאר כהרגל גם אחרי שגומרים לינוק). או כמו שהילד שלי מסביר לי כשאני מנסה להרחיק את היד הממוללת מהעורף שלי בזמן שהוא מנסה להרדם: "אין לי מה לעשות!".

הפטמות זה כאן ../images/Emo6.gif

ואצל הסבתא היא הכי אוהבת את נקודת החן שלה. ולגבי הטבור - כשהבת שלי מסטולה לגמרי ומתה כבר לישון היא לפעמים תועה ומתנפלת על הטבור כאילו זה פטמה
.

ד פ נ א

New member
גם אצלנו

הבן הגדול שלי, שינק עד גיל שנתים וחצי, היה כל הנקה דוחף את האצבעות שלו לפופיק, וזה היה ס י ו ט !!! אני זוכרת שהייתי מנסה כל מיני שיטות, איך להמנע מזה, הייתי שמה שמיכה על הפופיק, מוציאה לו את הידים מהבטן, אך שום דבר לא היה עוזר, והייתי מרגישה את האצבע בגב, למזלי, שהוא הפסיק לינוק, זה עבר לו, לצערו של אבא וסבא שלו, הסיוט עבר אליהם
, ברגע שהוא רואה אותם, הוא ישר רץ לבטן שלהם, מרים את החולצה, והיד לפופיק. אין דבר יותר הזוי מזה, אבל אם להם זה בסדר, מי אני שאתערב...

ד פ נ א

New member
../images/Emo41.gifטבור פצוע../images/Emo41.gif

מנצל"שת לעצמי... לבת הקטנה שלי יש פצע בטבור, כנראה שילוב של אי ניגוב אחרי האמבטיה, וחפירות שלה בטבור (למדה מאחיה
), כתוצאה מכך יש פצע דלקתי, שהרופא נתן לנו משחה אנטיביוטית עם סטרואידים
, האם יש משהו אחר למרוח על כזה פצע?

יש משחה שנקראת clear cream

שאני משתמשת בה לאסטמה של העור אני לא בטוחה אם היא מתאימה לזה, אבל נראה לי שווה להתקשר אליהם ולשאול. היא לא 100% טבעית (יש בה חומר משמר ועוד משהו, אבל לא סטרואידים), אבל לאטופיק היא עושה פלאים הטלפון שלהם (ד"ר היימליך) 1-599-5555-78

למעלה