ילדתי

ילדתי ../images/Emo8.gif

אתמול בלילה את שיילו-נובל המתוקה. תמונות בטח תראו בקרוב בשבועון שמכרנו לו את התמונה שלה תמורת 3 מליון דולר, אחרי ששבועונים אחרים הציעו מליון דולר לצלם הפאפראצי הראשון שיצלם אותה. הכסף נתרם כמובן לצדקה. לדעתי זה היה מאד חכם מצידינו. מצרפת את סיפור הלידה.

אחותי ! מזל טוב.

איזה יופי של שם, אני מקווה שהיא וסורי יהיו חברות ממש טובות (אם את רוצה אפשר לעשות פול במאבטחים כשהן ילכו לגן - יום את תשלחי להן מאבטח ויום אני). מאחלת לך לעבור את זה בקלות, לי עדיין די קשה ואני בדכאון קל, אבל אני מקווה שתעברי את זה יותר בקלות כי את אמא יותר מנוסה ממני. אם יש איזה טיפ שאני יכולה לתת לך - אל תקני את כל השטויות בהזמנת לידה ! איזה דברים דוחפים לך פה בהזמנה לא תאמיני... כאילו, מי צריך 4 חליפות גוצ'י לשיחרור מבית חולים ? מספיקה אחת. ומברשת לשיער מטיפני'ס משובצת יהלומים ? ומספרי ציפורניים זהב 24 קראט ? זה נחמד, אבל ממילא תקבלי הרבה מזה מתנות. הדבר הכי מיותר זה פח-חיתול. הדרך הכי טובה להפטר מהחיתולים זה לפתוח חלון, לחכות שניה שהפאפאראצ'י יכניס את הראש ואז לדחוף לו את זה לפה, הוא כבר יוריד את זה למטה וירק את זה בפח. אז שיהיה לך בהצלחה. נ.ב כמו שאת יכולה לקרות בתמונה המצורפת (מהחזיה שמציצה) אני מניקה. אני מקווה שגם את כי בכל זאת... נמיביה. אם לא, אל תשכחי להרתיח את המים 30 פעם לפני השימוש.

ענתש

New member
../images/Emo6.gif וכל הכבוד לבראד ואנג'לינה

שעבדו על כל הפאפאראצ'י ותרמו 3 מליון דולר לצדקה. אנשים טובים.

Britany Spears

New member
../images/Emo41.gif בנות, אני בבעסה.

ממש סידרתן אותי עם השמות שלכן. בגן של ילדי הסלבריטי הבן שלי יחטוף מכות כי קוראים לו רק שון, שם כמו של מליונים אחרים. אז החלטנו ברוח הסלבריטאיות להחליף לו לשם עברי עתיק שמשמעותו "הנינוח ההולך לנוח על פלגי מים" - לי-שון. עכשיו לאחותו (ששש... אל תגלו, זו בת בבטן נראה לי) יש לי שם מעולה עם משמעות דומה "נומי". נכון שזה מ-א-גניב כשלילדים יש שמות עם אותה המשמעות ? קייטי - יש לי שם מעולה לפעם הבאה (כשיהיה לכם בן) גם כן עם משמעות דומה לסורי - תקראו לו "זוז". אנג'י - אצלכם ילך חזק ביחד עם שילו משהו כמו "נווה דקלים"
אחיות שלי, יש טיפים לבחילות ?

dundy

New member
כל הכבוד לקייטי שאת מניקה!!../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

talmom

New member
../images/Emo6.gif גדול!! אהבתי! מזל"ט לסלבס

וברכות על הצטרפותכן לפורום...

למעלה