ילדי האינדיגו

tA Love Tu

New member
ילדי האינדיגו

אני מקווה שזה הפורום הנכון לפנות אליו.... לא מזמן נתקלתי במונח "ילדי האינדיגו וילדי הקריסטל". אני פחות התמקדתי בקריסטל, יותר באינדיגו. אם זה לא הפורום הנכון לפנות אליו, בבקשה עיזרו לי לדעת לאיזה פורום אני צריכה לפנות.... קראתי על זה באינטרנט (מה המאפיינים שלהם וכולי, דרכי טיפול....) והיו לי כמה שאלות: 1. איך מזהים ילדי אינדיגו? אני מתכוונת: ממש מזהים. שאני ממש יכולה ללכת לגן ילדים ולהצביע: "זה, זה וזה הם ילדי אינדיגו". 2. איך אדם יכול לדעת על עצמו אם הוא אינדיגו? 3. האם אפשר "להפוך" לאינדיגו במידה ואתה לא כזה, או שרק אם נולדים כאלו? 4. האם ילדי אינדיגו חייבים להיות בעלי הפרעות קשב וריכוז או היפר-אקטיביות, או שהם גם יכולים להיות ילדים אחרים? 5. האם המונח "ילדי אינדיגו" קיים גם ביהדות? תודה רבה רבה רבה מהתשובות של כולם, בבקשה השתדלו לפרט כי אני באמת חייבת מידע נרחב על השאלות הנ"ל. שוב, אם זה לא הפורום המתאים ויש פורום אחר לזה, בבקשה אימרו לי! שיהיה לכם המשך יום מקסים ושנה טובה! אורטל

kbbbooks

New member
על ילדים וקבלה

"אם לפנים רק אנשים מיוחדים ועזי נפש היו מסוגלים להגיע לקשר עם הבורא, הרי שבזמננו אפילו מתחילים בלי עבר של לימוד קבלי קודם, יכולים להגיע לכך. בדור הבא אפילו ילדים יוכלו להגיע לקשר עם הבורא, וזאת ללא כל הכנה מוקדמת, מלבד לימוד הקבלה בלווי הנהגה נכונה." קטע מתוך ספר של הרב המדען והמקובל מיכאל לייטמן.

kbbbooks ,,,, בוא רגע../images/Emo8.gif

באמת שאין לך דיעה משלך? למה לצטט כל הזמן מקור אחד מלבדך? מתי נקרא את המילים שלך? סתם, תוהה בכתב
יומטוב לנו

IBP1

New member
זו חתיכת תהייה התהייה הזאת.

אני לא כל כך אוהב את האופן בו לייטמן מפרש את דבריו בכלל. אי אפשר להתקדם מהם לשום מקום . זה לא מגרה שום תא אפור בראש . המשפטים כאילו חסרי חיים ולא נתונים להרחבה . עושה רושם שאתה זקוק למילון מונחים ואו איזה לייטמן קטן בכיס שיסביר לך למה התכוון לייטמן הגדול.....אגב להיזהר המילון עלול לעלות ביוקר!!!!!

קשר עם הבורא יש לכל אחד כל הזמן

אין צורך בהכנות מוקדמות כולל לימוד קבלה כדי לקיים את הקשר- הקשר קיים בכל אחד כולל ילדים. רק לתת ללב להפתח .. עזר כנגדו

ובכן

הדרך הכי טובה לזהות אותם הוא אם אפשר לראות את ההילה שלהם- ההילה בצבע אינדיגו (כחול סגול) ומכאן שמם.

tA Love Tu

New member
תודה רבה!

למרות שזה לא הכינוי שלי, אלא של אח שלי (הוא בטח לא יבין למה לעזאזל מגיבים להודעות שלו בפורום מיסטיקה, אבל שיהיה :] ) קראתי גם את המאמר על האינדיגו זהו אכן נושא מרתק! זה יעזור אם אני אבקש ממאסטר רייקי להסתכל על ההילה שלי ולומר לי? האם המילה שלהם יכולה לקבוע? תודה רבה לכולכם! המשך יום מקסים ושנה טובה!

למה לזהות?

אנחנו כל כך טובים בתיוג, שבסוף במקום שנבין את המהות של האינדיגו, אנחנו מתייגים אותם... לא נכון, לא מומלץ ולא זאת הכוונה. לא, אם את לא רואה הילה את לא יכולה להצביע (וגם אם את רואה, לא הייתי סומכת על זה ב-100%). רוב מי שהוא אינדיגו, וקורא מאמר על ילדי האינדיגו, יודע שהוא כזה. אי אפשר להפוך לכזה, וגם לא כל מי שיש לו הפרעות קשב/ לוקח ריטלין הוא כזה יש הרבה ילדי אינדיגו שאין להם הפרעות קשב וכו'. אני מצרפת מאמר שכתבתי בנושא. מקווה שישפוך עוד קצת אור בנושא. יעל

למעלה