ילדה שלי

ילדה שלי

זה קצת מוזר, אני לא יודעת עדיין אם אני אוהבת או לא ילדה שלי כמה את יפה, ילדה שלי. קמטי צחוק מקשטים את עינייך. חיוכך לוחש לי סודות שיכרון. כמה את מקסימה, ילדה שלי. עינייך בוערות בכתום מטורף. גווני הכחול מתגנבים לשפתייך קיפאון. כמה את מתוקה, ילדה שלי. לחייך לוהטות באדום מבריק. ושיערך סבוך ופרוע שיברון. כמה את טיפשה, ילדה שלי. ידייך הקטנות מנסות עוד לגעת. נשימתך נעשית שקטה עילפון. ועכשיו, גם מילים שלא נאמרו ואולי בעיקר הן חונקות את גרונך הלבן ואת עוצמת עיניים. לילה טוב ילדה יפה.

SomebodyElse

New member
אני מתלבטת קצת,

את כל השיר אהבתי כל כך, אבל הסוף לא הסתדר לי. אני חושבת שאני יכולה אפילו להצביע על זה, הבעיה היא בשורה האחרונה. היא פשוט... הורסת. אני לא חושבת שצריך להיפטר ממנה לגמרי, אבל אולי אפשר לשנות משהו בניסוח שלה או לחזק את המשמעות. ככה זה פשוט מחליש, לטעמי.

1אריאדנה

New member
הכתיבה יפה, ובסך הכול כיף לקרוא,

אבל הבעיה העיקרית היא הבנאליות. הכתיבה לא מצליחה לחפות עליה. צריך לדעתי להוסיף אולי זווית מבט מענינת יותר, מיוחדת יותר ורגילה פחות. חוזרים כאן בערך אותם מוטיבים כמו ברוב הסיפורים\שירים בסיגנון ("ילדה יפה", "מקסימה", "נשימתך נעשת שקטה, "לילה טוב ילדה יפה"). אבל שוב, התיאורים באמת גבוהים בכמה רמות משירים אחרים שדומים לזה.

למעלה