יכול שאני טועה???

michali19

New member
יכול שאני טועה???

מישהי פה כתבה ש: "אם את לא אנורקסית אז למה את בפורום של הפרעות אכילה..?" מה זאת אומרת? יכול להיות שאני לא במקום הנכון...? אני לא אנורקסית, אני אכלנית כפייתית ובולמנית... איזה שטחיות להגיד כזה דבר! או שיכול להיות שאני טועה... מה הפרעות אכילה זה רק לאנורקסיות??? גם ככה אני מרגישה לא שייכת לפה... מיכל.

מיכל יקרה

אין לי מושג מי כתב מה ובהקשר למה.. יכולה להגיד לך במאה אחוז שכל מי שנכנס לפה שייך.. כל מי שנכנס לפה.. כל עוד הוא לא פוגע.. אנחנו לא מכירות.. בכלל.. אבל יכולה להגיד שיש לך פה מקום.. במאה אחוז.. תישארי.. זה מקום לכל מי שמרגיש ורוצה להיות בו.. סתם ילדה..

michali19

New member
אבל אני מרגישה כול כך לא שייכת...

גם לפני שראיתי את ההודעה הזאת, היא רק חיזקה אצלי את ההרגשה, אבל פשוט אני באמת לא רזה, אני לא שמנה אבל אני די מלאה, ואני מרגישה לא קשורה לפה, שכולן פה רזות או בתת משקל ורק חושבות שהן שמנות, ורק אני באמת צריכה להרזות ולא מצליחה... רע לי כל כך... אני מצטערת אם אני פוגעת במישהו אני פשוט כותבת מה אני מרגישה... הרכזת שלי אומרת שזאת חלק מהמחלה שאני במשקל תקין ואני רוצה להיות רזה, אבל אני באמת רוצה להיות רזה, זה כל כך אסטטי לדעתי זה מושלם... כל כך רע לי.. :(

מיכל

אני קראתי שכמה בנות מפה סובלות מאכילה כפייתית.. נסי לתת למקום הזה צ'אנס.. גלי לאט לאט את הנפשות הפועלות.. לכל אחת פה יש את ה"סיפור" שלה.. את הדרכים והסיבות שלה להגעת המשקל או האובססיביות הזאת שקשורה לאוכל.. והנה המכנה המשותף לכולנו.. כולם כולל את כולם.. אנורקסיות ובולמיות ואכלנים כפייתיים.. כולם אובססיבים בנושא אוכל.. אז.. מקום? יש לך פה.. התאמה? את מתאימה.. שייכת? את מאוד שייכת.. בדיוק כמו כולנו.. שולחת חיבוקון

michali19

New member
תודה רבה...

וסתם ככה שאלה על הדרך... איך את מוצאת התמיכה והעזרה פה, ההודעות שאת כותבת ומתפרקת, האנשים... מה נותן לך הפורום הזה...? אשמח אם תוכלי לענות... מיכל.

לא.

הפרעות אכילה אינן רק לאנורקטיות. יש עוד קשת שלמה של מאפייני התנהגות, חשיבה וכו'. אל תרגישי לא במקום.

berr

New member
את טועה

ואת שייכת בדיוק כמו שאני שייכת. לא חסרות פה בנות שהן לא אנורקטיות. את שייכת. מה זה גורם לך להרגיש?

למעלה