יכול להיות שברשת AM PM כשתופסים שם גנב יש להם ענישה פיראטית שהגנב מקבל?

רוב הזמן נח

Well-known member
או שדמיינתי לרגע ששמעתי שזה יהיה עוד רגע בצינור.

על דבר כזה הם יכולים לקבל תביעות עד פשיטת רגל.

DANIAVNI

Well-known member
או שדמיינתי לרגע ששמעתי שזה יהיה עוד רגע בצינור.

על דבר כזה הם יכולים לקבל תביעות עד פשיטת רגל.
ראיתי בטלגרם את הסרט עצמו
תקשיבו, רואים שהקבט ממש נהנה מעצמו
מכניס אגרופים כאילו לפניו בובת סמרטוטים
האיש הזה צריך לשבת בכלא על תקיפת חסר ישע .

העובדה שמדובר בחשד לגניבה לא מוכחת תפל לעניין העיקרי

רוב הזמן נח

Well-known member
סיפור ישן שכבר סיפרתי כאן.

פעם תפס אותי קבט בסופר וחשב שגנבתי משהו. נדמה לי שזה היה בריבוע הכחול שאחר כך הפך למגה שאחר כך הפך ליינות ביטן שעכשיו הפך לקרפור.
כמובן שהוא לא מצא כלום אחרי החיפוש ושיחרר אותי. היום הייתי תובע על דבר כזה או לפחות מבקש פיצוי.

כנראה שזה קרה לא רק לי
ובגלל זה היום אל תחפשו קבטים כאלה כי כבר אין דבר כזה.

יצא לי לראות לא מזמן בסניף אחד מישהו לוקח בקבוק אלכוהול, מכניס למכנסיים מכסה עם החולצה ויוצא החוצא. ואף אחד לא הפריע לו.

סיפור ישן שכבר סיפרתי כאן.

פעם תפס אותי קבט בסופר וחשב שגנבתי משהו. נדמה לי שזה היה בריבוע הכחול שאחר כך הפך למגה שאחר כך הפך ליינות ביטן שעכשיו הפך לקרפור.
כמובן שהוא לא מצא כלום אחרי החיפוש ושיחרר אותי. היום הייתי תובע על דבר כזה או לפחות מבקש פיצוי.

כנראה שזה קרה לא רק לי
ובגלל זה היום אל תחפשו קבטים כאלה כי כבר אין דבר כזה.

יצא לי לראות לא מזמן בסניף אחד מישהו לוקח בקבוק אלכוהול, מכניס למכנסיים מכסה עם החולצה ויוצא החוצא. ואף אחד לא הפריע לו.
אתה מדבר שטויות,מותר לו.

אסור לו אם הוא עושה באופן שיטתי ובלי "סיבה מוצדקת".

"לפי חוק סדר הדין הפלילי – חיפוש, ניתן לערוך חיפוש על אדם ובכליו רק כאשר ישנו "יסוד סביר לחשד" לפיו נעברה עבירה.

עם זאת החוק מתיר חיפוש אם אדם נותן לו את הרשות לכך. ועל כך "נופלים" הרבה חשודים."

DANIAVNI

Well-known member
אתה מדבר שטויות,מותר לו.

אסור לו אם הוא עושה באופן שיטתי ובלי "סיבה מוצדקת".

"לפי חוק סדר הדין הפלילי – חיפוש, ניתן לערוך חיפוש על אדם ובכליו רק כאשר ישנו "יסוד סביר לחשד" לפיו נעברה עבירה.

עם זאת החוק מתיר חיפוש אם אדם נותן לו את הרשות לכך. ועל כך "נופלים" הרבה חשודים."

אני קראתי את הקישור המעניין אבל משהו לא כל כך מסתדר לי
מתוארים מקרים שבהם בניסיון לחיפוש בזמן אמת ענה החשוד מה שענה לאחר התייעצות עם עוה"ד
אז מה יש לנו כאן
עבריינים עם קונסיליירי או שלא הבנתי משהו
לך יש עו"ד בשלוף שאתה מתקשר אליו כשהמתשטרה אצלך ומתייעץ
כנראה שלא וגם לי אין כזה .

אז מה אם הקב"ט טוען שהיה נדמה לו שראה אותך מסליק מוצר בתוך כיסך
1. אם נתפס מוצר - כמובן שצדק
2. ואם לא - אז יתנצל ושלום על ישראל .

נכון. כי זה לעוווולםםם לא קרה תחת ממשלה אחרת וזה ממש לא קורה בשום מדינה בעולם בה ביבי לא עומד בראשות הממשלה. בחייך. יש לך את זה ביותר פתטי?
אם היה בנט או מישהו אחר אז הוא היה חוטף

חביבי ,אי אפשר לקחת את הדבש(מנעמי השלטון) בלי לחטוף את העוקץ על הדברים הרעים שעזרת להם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם היה בנט או מישהו אחר אז הוא היה חוטף
אוקיי, אז היה חוטף. וזה משנה את מה שכתבתי..., כיצד בדיוק?
חביבי ,אי אפשר לקחת את הדבש(מנעמי השלטון) בלי לחטוף את העוקץ על הדברים הרעים שעזרת להם.
בקיצור סתם עוד השמצה לכיוון ראש הממשלה הנבחר, פשוט כי אינך מסוגל אחרת. זה כל הסיפור. חבל שאתה הורס בכך שוב ושוב שרשורים שיכולים להוביל דיון ענייני, אבל זה כבר בידי הנהלת הפורום שברוך ה' אני לא נמנה עליו.

מיצינו.

Harrington

Well-known member
מנהל
נראה שמאוד היית רוצה להימנות עליה ולחסום שרשורים כאלה או לפחות למחוק תגובות כאלה בדומה לחברתך.
כמו שעד היום 100% מה"כנראה" שלך עלי היה מדומיין ושגוי, כך גם הנוכחי. אגב גם המשך המשפט, אבל זה כבר למתקדמים.

יבוא יום ותלמד. אולי.

עד אז, מיצינו.

למעלה