רוב הזמן נח
Well-known member
או שדמיינתי לרגע ששמעתי שזה יהיה עוד רגע בצינור.
על דבר כזה הם יכולים לקבל תביעות עד פשיטת רגל.
ראיתי בטלגרם את הסרט עצמואו שדמיינתי לרגע ששמעתי שזה יהיה עוד רגע בצינור.
אין היום קבטים שנמצאים בסניף עצמו.כן, רק שבמקרה הקב"ט של ampm לא נראה בכלל בוידאו
גבר, כל הקמעונאים מתנהגים ככה לגנבים, יעני הגונב מגנב לא פטוראו שדמיינתי לרגע ששמעתי שזה יהיה עוד רגע בצינור.
אתה מדבר שטויות,מותר לו.סיפור ישן שכבר סיפרתי כאן.
פעם תפס אותי קבט בסופר וחשב שגנבתי משהו. נדמה לי שזה היה בריבוע הכחול שאחר כך הפך למגה שאחר כך הפך ליינות ביטן שעכשיו הפך לקרפור.
כמובן שהוא לא מצא כלום אחרי החיפוש ושיחרר אותי. היום הייתי תובע על דבר כזה או לפחות מבקש פיצוי.
כנראה שזה קרה לא רק לי
ובגלל זה היום אל תחפשו קבטים כאלה כי כבר אין דבר כזה.
יצא לי לראות לא מזמן בסניף אחד מישהו לוקח בקבוק אלכוהול, מכניס למכנסיים מכסה עם החולצה ויוצא החוצא. ואף אחד לא הפריע לו.
אני קראתי את הקישור המעניין אבל משהו לא כל כך מסתדר ליאתה מדבר שטויות,מותר לו.
אסור לו אם הוא עושה באופן שיטתי ובלי "סיבה מוצדקת".
"לפי חוק סדר הדין הפלילי – חיפוש, ניתן לערוך חיפוש על אדם ובכליו רק כאשר ישנו "יסוד סביר לחשד" לפיו נעברה עבירה.
עם זאת החוק מתיר חיפוש אם אדם נותן לו את הרשות לכך. ועל כך "נופלים" הרבה חשודים."
חיפוש חוקי ובלתי חוקי / לגזור ולשמור | ריקי ישי משרד עורכי דין
חיפוש חוקי ובלתי חוקי / לגזור ולשמור - סוגיה אשר עולה לא אחת היא סוגיית החיפוש הן של סמים והן של כלים לשימוש או לביצוע עבירה. למרבה הצער השוטרים במחוזותינו...yplaw.co.il
באדיבות ביבי והסדר העולמי החדש.יש להם בעיה של חסרי בית שפולשים לחנויות.
נכון. כי זה לעוווולםםם לא קרה תחת ממשלה אחרת וזה ממש לא קורה בשום מדינה בעולם בה ביבי לא עומד בראשות הממשלה. בחייך. יש לך את זה ביותר פתטי?באדיבות ביבי והסדר העולמי החדש.
אם היה בנט או מישהו אחר אז הוא היה חוטףנכון. כי זה לעוווולםםם לא קרה תחת ממשלה אחרת וזה ממש לא קורה בשום מדינה בעולם בה ביבי לא עומד בראשות הממשלה. בחייך. יש לך את זה ביותר פתטי?
אוקיי, אז היה חוטף. וזה משנה את מה שכתבתי..., כיצד בדיוק?אם היה בנט או מישהו אחר אז הוא היה חוטף
בקיצור סתם עוד השמצה לכיוון ראש הממשלה הנבחר, פשוט כי אינך מסוגל אחרת. זה כל הסיפור. חבל שאתה הורס בכך שוב ושוב שרשורים שיכולים להוביל דיון ענייני, אבל זה כבר בידי הנהלת הפורום שברוך ה' אני לא נמנה עליו.חביבי ,אי אפשר לקחת את הדבש(מנעמי השלטון) בלי לחטוף את העוקץ על הדברים הרעים שעזרת להם.
נראה שמאוד היית רוצה להימנות עליה ולחסום שרשורים כאלה או לפחות למחוק תגובות כאלה בדומה לחברתך.זה כבר בידי הנהלת הפורום שברוך ה' אני לא נמנה עליו.
כמו שעד היום 100% מה"כנראה" שלך עלי היה מדומיין ושגוי, כך גם הנוכחי. אגב גם המשך המשפט, אבל זה כבר למתקדמים.נראה שמאוד היית רוצה להימנות עליה ולחסום שרשורים כאלה או לפחות למחוק תגובות כאלה בדומה לחברתך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.