יישור קו.

יישור קו.

אז כמה חניכים רשומים אצלכם בסניף? כמה בכל שכבה? כמה בקבוצה שלכם- אם אתם מדריכים? כתבתם פעולות לתהליך מירוץ לפיד? איך יצא? מוזמנים לצרף כאן את הפעולות. :] מחכה לשמוע מה חדש.

עונה:)

אז כמה חניכים רשומים אצלכם בסניף?3 חניכים:) כמה בכל שכבה?ג-1,ד-1,ו-1 כמה בקבוצה שלכם-עדיין לא נרשמו מאצלי.. כתבתם פעולות לתהליך מירוץ לפיד?כן:) איך יצא?הרכזת אמרה שיצא טוב..אז אולי באמת...כתבתי עם עוד אחת מהסניף שלי...שני משולם הפעמונית:)

ravidush4

New member
אני..:]

אז כמה חניכים רשומים אצלכם בסניף? כמעט 300 כמה בכל שכבה? בין 50-70 כמה בקבוצה שלכם- אם אתם מדריכים? רשומים 15, ובאים בד"כ לפעולות זה 19 ככה כתבתם פעולות לתהליך מירוץ לפיד? איך יצא? כן כתבתי, ויצאה דווקא פעולה נחמדה, אין לי אותה על המחשב כי לא אני שלחתי אותה לרכזות חח..:] נועה אני מקווה שנהנית [עד כמה שאפשר במסגרת הזו] בפולין ושצברת הרבה חוויות... מקנאה בך..:), אני כמעט בטוחה שאני לא אצא בגלל הפחד..:-\

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifענבל..

תתפלאי אבל אנחנו התחלנו את השנה ויש כבר 250+-..אחרי שכתבתי את ההודעה הבנתי שלא הסברתי ת'צמי נכון וזה לא כמעט 300 זה בסביבות ה250+-... אבל אל תיראי מופתעת.. שנה שעברה זה היה ככה... אז זה אפשרי בהחלט..:] סורי על האי הבנה..

כל הכבוד על החניכים. באמת. כיף לשמוע.../images/Emo13.gif

לגבי היציאה לפולין.. אני אישית, מאוד מאוד רגישה בנושא השואה.. קשה לי מהמראות, לראות סרטים ותמונות זה בלתי אפשרי מבחינתי... וגם לשמוע... הכול, פשוט מזעזע. בבית הספר עשו לנו הכנה, ככה שקצת פחות הזדעזנו. אין הרבה מה לראות, המקומות הכאובים בהם הם מחנות ההשמדה, שם אפשר לראות את המגורים, הנעליים, השערות, המזוודות, הדברים האישיים באמת. אני לא אגיד שלא בכיתי, בכיתי הרבה. בעיקר באושוויץ, בטקס, בו כולם הקריאו את השמות של קרוביהם שנספו בשואה. המסע לפולין לא היה לי יותר מדיי קשה. אני לא יודעת להסביר למה. אבל באמת שאני יכולה לומר שהיה אפילו כיף, להיות עם כל החברים ביחד, באוטבוס, לצחוק, להנות.. להיות בקשר אחר עם המורות שיצאו, להכיר את החברים באופן שונה, לאכול בחוץ, להיות בזמן החופשי ביחד... חוץ ממחנות ההשמדה, היינו בבתי קברות יהודים, מצבות, אנדרטות זיכרון, בתי כנסת ועירות יהודית, שם האווירה הייתה הרבה יותר קלה. ככה שגם אם את מפחדת, אני לא חושבת שזה צריך למנוע ממך לצאת. אם תרצי עוד שיכנועים למה כדאי לצאת, אני כאן. גם במסנג'ר אם תרצי.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifנועה..

את כל השכנועים אני לא חושבת שאני צריכה עכשיו כי בכל מקרה יש לי עוד שנתיים ארוכות עד ליציאה למשלחת.. אבל לא יודעת.. מאז ומתמיד פחדתי מיום השואה.. וכשאני אומרת פחדתי זה לא מהסרטים והתמונות.. זה מהמחשבות, אולי זה טוב כי ככה אני מבינה יותר את המשמעות של זה אבל לא יודעת, זה יותר עמוק ממה שזה נשמע.. נראה לי יותר מדיי קשה לתת לבנאדם שמפחד ללכת לאזכרות בבית עלמין פעם בשנה לראות מחנות השמדה. אבל שוב, יש עוד שנתיים עד אז ובתור בנאדם הפכפך אני עוד "עלולה" להחליט לצאת.. אבל תודה על העידוד!

noaelharar

New member
רביד..

לי, אין שום קשר אישי לשואה מעבר לזה שאני יהודייה. ועדיין, עדיין זה קשה. אני לא יכולה להגיד שראיתי סרטי שואה אי פעם חוץ מהחיים יפים. כי פשוט, אני לא יכולה. אבל בכל זאת, אם תהיה לי האפשרות, אני לא אמנע מעצמי את הזכות הזאת לנסוע לפולין. נכון שזה רחוק, אבל זה משהו שצריך כבר לחשוב עליו באיזשהו מקום. אני חושבת שכל יהודי חייב ללכת, ללמוד, להכיר להוודע לכל המראות, הסיפורים, וכן, גם הקברים. ומעבר לכך, זו חוויה בלתי נשכחת. לילטוב :) נואיי 8]]

../images/Emo2.gif אומאגד.

גם אני ראיתי רק את ה'החיים יפים'. סרט מדהים.. לא יכולה חוץ מזה לראות שום סרט אחר, וגם ממנו אני מצטמררת.

עשית פה דיי הכללה נראה לי...

אני לא חושבת שכל יהודי צריך ללכת ללמוד וכל מה שאמרתתת ואם לא הלכתי? זה אומר שאני לא יהודייה? נראה לי שזה לא נכון להכליל ככה

noaelharar

New member
אולי לא הסברתי את עצמי נכון.

אני חושבת שזו זכותו של כל יהודי ללכת לשם. לא חובתו. לא באתי להכליל בכלל. סליחה אם הבנת אותי ככה. שישלום :) וערבנפלא :) נואיי 8]]

עונה../images/Emo13.gif

אז כמה חניכים רשומים אצלכם בסניף?לא התחלנו עוד הרשמה
אבל בכללי, יום פעילות אחרון היו 70!!
כמה בכל שכבה?בשכבות הנמוכות 20
כמה בקבוצה שלכם- אם אתם מדריכים?6 בפעולה האחרונה!
ו2 חדשות!
יום פעילות אחרון עשינו בישולי שדה והגיעו 70 חניכים!
היה מוצלח
[אבל היו את הדברים הקטנים שיצאו פחות טוב
] אני חושבת שהחניכים נהנו!
וגם הבוגרים
כל הקבוצה בישלה מה שהיא בחרה מה"תפריט" שבוע קודם.. עכשיו רק חסר סניף
חחחחחח

SoulDancer

New member
עונה=)

בגבעת האהבה/פארק קטן ליד... התפריט כלל פיצות [רק שבמקום רסק קנו עגבניות שלמות..] תפוח אדמה אינדיאני תפוח מצופה קרמל [שיצא ממש טעים הודות לכשרונית שהכינה את הקרמל.. {אני} חח] מרשמלו על האש תה רולדות שוקולד וכמובן-פיתות! חחח נשמע טעים אה?

חחחח באמת יצא טעים!../images/Emo8.gif

כשרונית וצנועה
הודות לרקפת היו עגבניות שלמות!
חחחחחחחחח ולא רסק!

maymay24

New member
ושכבת ח' המלכים../images/Emo47.gif

הכינו בנוסף לפיתות עם שוקולד(שהיו ממש טעימות...בזכות כישורי להכין בצק
) סלט פירות שיצא ממש טעיים!!! אפלו עודד אכל ממנו=] וכמובן שהחניכות שלי הן הי חמודות בסניף...ושכבת ח' מלכיים=]

למעלה