יישום אופיס עם תמיכה בעברית סבירה לאייפד

sagi a

New member
יישום אופיס עם תמיכה בעברית סבירה לאייפד

הי מישהו כאן משתמש בתוכנם אופיס עם תמיכה סבירה בעברית (אני מניח שעל תמיכה טובה אין מה לדבר)? בזמנו ראיתי המלצות על Office2 ועל QuickOffice. תודה עדי

noa_f

New member
לא לגמרי. איזו תוכנה מתוך חבילת אופיס נמצאת

אצלך בשימוש הנרחב ביותר? (כתבן, גליונות, מצגות) האמת היא שאין פתרון. היחידים שאומרים שהם משתמשים באייפד גם לכתיבה, בד"כ כותבים (בעברית) באיזושהי תוכנת פתקים בסיסית ואח"כ מעבירים את המסמך ליישום אופיס כלשהו על המחשב. הקובץ יהיה קובץ טקסט רביל ויש כמה תוכנות notes שתומכות בעברית היטב, רק ללא אפשרויות עריכה נרחבות של הטקסט, מהיותן תוכנות notes בלבד. כולנו מחכים בנשימה עצורה לאחים רדלר שיוציאו גרסת iOs של מלל המצוינת שלהם.

sagi a

New member
בגדול אני אשמח להכל

מאז שעברתי ל- iPad2 אני רואה שאני יכול לעשות הרבה מאד דברים עם המכשיר, עד שהוא כמעט יכול להחליף את המחשב לגמרי. לעבודה אני מתחבר עם VPN+RDP ואז יש לי חווית Windows מלאה. אני מחפש אפשרות לערוך במידת הצורך מסמכים שנמצאים אצלי ב- DropBox. לא לכתוב מגֿילות, אבל בהחלט כן שתהיה לי תמיכה בסיסית בימין לשמאל.

noa_f

New member
אם מדובר בעריכת מסמכים קימים אז המצב לא

קל. אתה יכול לנסות להשתמש בגוגל דוקס. אפילו ישומים שמחברים בין דרופבוקס לגוגל דוקס (לאו דוקא ישומי איי.או.אס) כדי להקל על האינטגרציה.

se7en7

New member
למה לא , אני הבנתי ממישהו שיש לו שהוא משתמש

בה . לא ניסיתי אישית אבל להבנתי יש עברית

AYELET1

New member
כדאי שתבין משהו- גם אם אפשר לכתוב עברית

(לא בדקתי) התוכנות האלו נופלות ברגע שאתה מסנכרן/מעביר/משגר את המסמך למחשב שולחני.

se7en7

New member
אני יודע , אבל בתוכנה הזאת לפי הבנתי

יש RTL ולכן זה כבר יותר טוב מהתוכנות האחרות. לגבי סנכרון / העברה לא יודע , אני אוכל לבדוק בהזדמנות .

sagi a

New member
ממש, אבל ממש לא!

אין rtl, ולא רק שאין rtl, כשאתה עובר שורה, האות הראשונה של המשפט הקודם נעלמת! יצא לי לבדוק אתמול באיידיגיטל, כך שזה מניסיון אישי.

AYELET1

New member
ובנוסף למה שכתב שגיא- ברגע שאינך יכול להעביר

מסמך להתקן אחר, שום RTL לא שווה כלום.

se7en7

New member
טוב נו .... קצת סיקרנתם אותי אז שאלתי ובדקתי

לגבי אות ראשונה נעלמת , זה נכון ופותרים את זה ברווח התחלתי בכל משפט. כאשר שולחיפ את המסמך בדוא"ל בפורמט WORD , דרך המחשב בגוגל DOCS זה נפתח בסדר כאשר יש ספרות ואתיות , כאשר יש אנגלית במשפט המשפט מתהפך מימין לשמאל. כאשר מורידים אותו מהאימייל העברית מתהפכת , אני עם אופיס 2007. אבל , ניתן לשלוח דרך ה-PAGES את הקובץ כ-PDF ואז הכל נשלח בסדר ללא בעיות של היפוך העברית גם במחשב וגם כקובץ. בדקתי שליחה של קובץ WORD מהמחשב למכשיר ופתיחתו דרך PAGES , אם עושים את אותו טריק של רווח בהתחלת השורה , הכל עובד כמו שצריך ללא בעיות בעברית.

FiReBall

New member
ומה עם פתרון אמיתי?

והאם קיים יישום המאפשר עריכת מסמכים מהדרופ-בוקס באמצעות גוגל-דוקס ושמירתם אונליין בדרופ-בוקס אוטומטית?

אגוזים1

New member
זה לא ממש נקרא

״תמיכה בעברית״... הצורך להכניס רווח בכל תחילת שורה אומר שלמעשה צריך לרדת שורה באופן יזום (מה שממש לא נכון לעשות ב-word). ואם מעבירים ל-PDF זה לא ממש מאפשר לך להמשיך ולעבוד עם הקובץ, אז מה הועלנו?

se7en7

New member
תמיכה או לא , זה מאפשר לאדם שאני מכיר לעבוד

בצורה סבירה .

sagi a

New member
אם אתה חושב שזה סביר

להוסיף רווח בתחילת כל שורה, לבריאות.

noa_f

New member
לא, זו לא. זה רק פתרון למי שכבר יש לו את

האייפד ורוצה להוסיף לו שימוש. זה שימוש-דחק. אם מישהו מתלבט לפני קניה, הוא צריך להבין שזה לא פתרון שלם. אפילו לא פתרון, רק "קומבינה". זה צריך להיות ברור, כדי שיוכל להגיע להחלטה שקולה על קניה.

למעלה