ייעוץ משפטי והגשת תביעה - כיצד?

מצב
הנושא נעול.

shmulikdge

New member

עבדתי במקום מסויים חודשיים וקצת.. (זאת אומרת 3 תלושי משכורת...) כשעבדתי שם בצורה שוטפת, קיבלתי את המשכורת ב 15-16 בהמחאה לקראת תחילת החודש ה-3 בעבודה(זאת אומרת לפני תלוש המשכורת ה-2 שלי שם), החלטתי שמספיק לי לעבוד שם... ישבתי חודשיים בלי לעבוד (קצת לנוח..) פה ושם חפשתי משו עד שמצאתי משו נחמד לעבוד בו שאני עובד שם עדיין... באתי אחרי כ-3 חודשים (מאז שלא הייתי שם) לעבודה הקודמת לבקש 2 תלושי משכורת (חודש מלא ועוד יום-יומיים תלוש שני). המזכירה החביבה הסבירה לי שמי שמטפל בזה לא נמצא. באתי למחרת, הוא שאל לשמי ולמספר שלי, בשביל שהוא יחפש את זה. באתי אחרי שבועיים : עוד לא מצאתי תן לי זמן... במהלך החודשיים הבאיים באתי כל שבועיים והמזכירה אמרה שהאחראי לא נמצא, והיא הביאה לי את הטלפון שלהם (שאני יודע אותו בע"פ). התחלתי להתעבצן- אמרתי לה, תגידי לו שישים לך פה תצ'ק במגירה - כי הוא אף פעם לא נמצא... אתמול ראיתי אותו, והוא אמר שהוא לא שומר במשרד צ'קים משנה שעברה (זה מלפני חצי שנה, כי הם טרטרו אותי משו כמו 3 חודשים...! זה מסוף 2004, הוא קורא לזה שנה שעברה..) הוא טען שהוא החזיר את הצ'ק למס או לאיזה משו לא זוכר... אז הוא רצה את המספר והוא טען שיצור איתי קשר שהצ'ק יבוא. אז אמרתי שנמאס לי כבר אניי כל הזמן מגיע לפה, אני אטפל בזה בצורה שלי (איימתי בלי לדעת מה לעשות..) ואז באתי ללכת והוא עצר אותי כי הוא אמר שלא הבנתי משו, והוא אמר לי שהוא ימשוך את הצ'ק מהמקום הזה - שאלתי אם הצ'ק יהיה ביום ראשון ואם הוא לא יהיה פה הוא ישים למזכירה?? הוא אמר שכן.. אם אין צ'ק ביום ראשון אני רץ לטבוע אותם איך בדיוק??

מצב
הנושא נעול.
למעלה