" יחסים אסורים"?!?!?!...

" יחסים אסורים"?!?!?!...

בסימן טוב, ג'ולי(האוגרת, כמובן) המליטה כבר לפני 5 שבועות. בסימן יותר טוב, שישה מתוך השמונה חולקו. את פלקור הלבן ואת אנה הסקרנית, השארתי. יחדיו הוחזרו לאחוזה מרובת המחילות, עם אבא אוזי. ויש בעיות במשפחה... ג'ולי תוקפת תקופות את אנה, אוזי לא מפסיק לרחרח באבריה. יש בשמועה נכון, כי באם אוזי יעבר את אנה( חס וחלילה), יפלו וולדיה הפגועים??? תודה ובסימן שנה טובה

Lovable Stray

New member
כמו אצל כל בעלי החיים

זיווג בין קרובי משפחה מגדיל את הסיכויים למחלות גנטיות, עיוותים ופגמים.

כן, זה נכון

ממליצה לך להפריד בין הזכרים והנקבות, לא יהיה קל למצוא בית למספר כזה של גורים....ואם לא, אז לפחות להפריד כך שלא יהיו זיווגים בין בני המשפחה.

אוף!!! (ועוד שאלה)

ואני רציתי שכולם יחיו יחדיו... והנה ה"עוד שאלה" : לפני כחודש ימים הופיע פצעון על פניו של אוזי, שגדל וגדל וגדל. שבוע שעבר ירד משם דם. אוזי כהרגלו לא שינה כל התנהגותו, אני זאת שישבתי מולו וטישו בידי. הבוקר ראיתי כי התדלדלה פרוותו סביב הפרונקל. תגידו לי שזה סתם, וזה יעבור, שאוזי הכי בסדר... הוא יותר מכולם בשבילי...כל ערב אני מוציאה אותו חופשי בדירה, והוא מתרוצץ בהנאה. ועוד יום טוב.

Tweety66

New member
אני חושבת

שהוא לא ימות מזה, אבל ביקור אצל וטרינר בהחלט לא יזיק! אם אין בכוונתך לקחת אותו לוטרינר אני ממליצה שלפחות תשיגי משחת "משושה" (משחה רב תכליתית שמשמשת לטיפול בהרבה פצעים ובעיות עור אצל בע"ח) ותמרחי לו על האזור של הפצע... כמובן שזו דעתי בלבד ולא תחליף לייעוץ וטרינרי.

fasterNY

New member
אני חושב שזה בסדר...

קראתי כבר בכמה וכמה מקומות... שהמוטציות לא משפיעות כל-כך מהר אצל הארנבונים... או אצל מכרסמים בכלל... אם זה דור אחד שמזדווג בתוך המשפחה... זה יכול להיות בסדר... עד מקסימום 4 דורות... כאשר בכל דור עולה הסיכון למוטציה.

למעלה