יחידת "נשר"- לוחמי מכ"מ ?? מישהו יכול לנדב לי מידע על יחידת נשר (היחידה להפעלת מכ"מ יבשה).
M mitlabet New member 22/12/01 #1 יחידת "נשר"- לוחמי מכ"מ ??../images/Emo131.gif מישהו יכול לנדב לי מידע על יחידת נשר (היחידה להפעלת מכ"מ יבשה).
יחידת "נשר"- לוחמי מכ"מ ??../images/Emo131.gif מישהו יכול לנדב לי מידע על יחידת נשר (היחידה להפעלת מכ"מ יבשה).
I idanz New member 24/12/01 #2 אני יכול לעזור לך מתלבטת, במקרה אני משרת ביחידה הזו ואני מוכן לנדב לך מידע, תחזרי אליי באי מייל ואני אעזור לך עידן.
אני יכול לעזור לך מתלבטת, במקרה אני משרת ביחידה הזו ואני מוכן לנדב לך מידע, תחזרי אליי באי מייל ואני אעזור לך עידן.
י יניב100 New member 27/12/01 #3 שאלה לעידן עידן אני הייתי בקורס במיתקן איריס בצריפין שהוא שכן של הגדוד שלכם מה יש בגדוד שמה האם זאת המפקדה שלכם?
שאלה לעידן עידן אני הייתי בקורס במיתקן איריס בצריפין שהוא שכן של הגדוד שלכם מה יש בגדוד שמה האם זאת המפקדה שלכם?
י יניב100 New member 29/12/01 #5 תודה ושאלה נוספת יש לכם בחצר שמה משאיות עם תאים משונים כאלה עליהם.מה זה? האם זה תא של צ"ן(ציוד נושא)?
תודה ושאלה נוספת יש לכם בחצר שמה משאיות עם תאים משונים כאלה עליהם.מה זה? האם זה תא של צ"ן(ציוד נושא)?