יחודו של התור הגדוש הישראלי ;-)

חלומית:)

New member
יחודו של התור הגדוש הישראלי ;-)

רק כאן בארץ ורק כאן יש יחוד לתור הגדוש הישראלי : כשעמדתי פעם בתור בדואר , לפתע ניגשת אלי בחורה ושואלת את אחרונה ? כן !!! אני עונה לה . או קיי אני אחריך , אני כבר באה . מיד אחרי זה בא עוד בחור ניגש אלי את אחרונה ? שואל . לא יש עוד צללית לפניך שאל אותה !!! עניתי . צללית ??????? אמר משתהה !!! על מה את מדברת ? רגע אתה רוצה שאשמור לך על התור , גם אתה צריך ללכת ? שאלתי . כן !!! ענה לי . או קי עניתי למה לך לבזבז זמן גש לעיסוקיך ותן לצללית שלך שאחרי הצללית של ההיא לנהל את התור כאן.הלך לו הבחור לעיסוקיו. וכאשר חזרו השתיים החלו מתווכחים מי היה קודם , כאשר עוד 3 צלליות נוספו לתור . ריבונו של עולם , האם שומרת צלליות ישראליות אני ? האם לדעתכם צריך להביא גם פקח לסיכסוכי צלליות . וזה רק בישראל !!!!!!!!!!! אז שמרו לי על הצללית כאן תיכף באה :) צללית חלומית :)

חרוז

New member
אשרי הממתין בתור אחרייך

חלומיתוש יקרה !!! את דיברת על תופעת יצירת התור מהצד של הלקוח, אבל יש תופעה לא פחות מעצבנת של יצירת תורים מצד נותן השירות: בנק, דואר ועוד. שימי לב כשאת נכנסת לשירות בבנק יש תמיד תור, לא משנה כמה לקוחות ממתינים, אם למשל יעמדו בתור 10 לקוחות יהיה פקיד בנק אחד, אם יעמדו 5 יהיו שני פקידים,אם יעמוד בתור אחד, הוא יצטרך להמתין לפקיד שיבוא ויתן שירות. בקיצור מכל הצדדים אנחנו הישראלים אוהבים את ה``תור`` זה בגלל שיש לנו לחץ דם נמוך, וחסר לנו לחץ, אז התור עוזר לנו לזרימת הדם ולעלית האדרנלין. חוץ מזה חלומית יקרה, אשרי הממתין בתור שיעמוד אחרייך וכדאי שיהיה זה תור ארוך, אשריו וטוב לו. אנה חבאקקקקקקקקקקקק (*** חרוז ***)

אנושית~~

New member
פטור מתור

אכן מעצבן הוא התור,אותי הכי מקומם התור בקופת חולים .מצלצלת מזמינה תור,אז תמיד בדרך לשם פוחדת חלילה לא רשמה אותי בתור,ואז אם אני כבר רואה את עצמי ברשימה ,אז פוחדת חלילה אחרתי כי כמובן במקרה הזה הלך עלי ,שואלת מי בתור? איזה שעה נכנס עכשיו?אז כמעט תמיד אבל אף פעם לא יענו באיזו שעה אלא יקבעו עובדה :אני עכשיו!! אבל סליחה רגע אפשר לדעת איזו שעה? אז ישר עונים לי בשאלה :לאיזו שעה את ומסתכלים בכזו חשדנות לא מובנת,אוקיי אני לשעה 5.00 הופההה כאילו תפסו אותי על חם ,אבל עכשיו 5.10 טוב אבל בסדר אבל איזו שעה נכנס? אוו וכאן באה שתיקה רועמת ,טוב בחוסר רצון בולט מישהו ככה מסנן: התור של 4.ו20 .אוףף אנחת רווחה אז אם ככה לא איחרתינכון? שוב שתיקה ..ואני מדברת לעצמי אוףף למה למה הייתי צריכה לחלות הנה הם שונאים אותי עכשיו ,בגלל שחשבו שיכנסו לפניי.ולא אספיק להגיע. מה אגיד לך שונאת ת,הרגשה .ובקשר לצללית לא מצלצל טוב ,לעומת זאת חלומית חלום של שם...בוקר טוב לך ולכל חברי החדר, ולא לדחוף בבקשה יש כאן תור! אנושית~~.

אנושית~~

New member
פטור מתור

אכן מעצבן הוא התור,אותי הכי מקומם התור בקופת חולים .מצלצלת מזמינה תור,אז תמיד בדרך לשם פוחדת חלילה לא רשמה אותי בתור,ואז אם אני כבר רואה את עצמי ברשימה ,אז פוחדת חלילה אחרתי כי כמובן במקרה הזה הלך עלי ,שואלת מי בתור? איזה שעה נכנס עכשיו?אז כמעט תמיד אבל אף פעם לא יענו באיזו שעה אלא יקבעו עובדה :אני עכשיו!! אבל סליחה רגע אפשר לדעת איזו שעה? אז ישר עונים לי בשאלה :לאיזו שעה את ומסתכלים בכזו חשדנות לא מובנת,אוקיי אני לשעה 5.00 הופההה כאילו תפסו אותי על חם ,אבל עכשיו 5.10 טוב אבל בסדר אבל איזו שעה נכנס? אוו וכאן באה שתיקה רועמת ,טוב בחוסר רצון בולט מישהו ככה מסנן: התור של 4.ו20 .אוףף אנחת רווחה אז אם ככה לא איחרתינכון? שוב שתיקה ..ואני מדברת לעצמי אוףף למה למה הייתי צריכה לחלות הנה הם שונאים אותי עכשיו ,בגלל שחשבו שיכנסו לפניי.ולא אספיק להגיע. מה אגיד לך שונאת ת,הרגשה .ובקשר לצללית לא מצלצל טוב ,לעומת זאת חלומית חלום של שם...בוקר טוב לך ולכל חברי החדר, ולא לדחוף בבקשה יש כאן תור! אנושית~~.

למעלה