יו תקשיבו משהו גדול!!!

Light woman

New member
יו תקשיבו משהו גדול!!!

נכון יש ת'אריזות העגולות האלה של המסטיקים? אז קיבלתי מאחותי אחד עם גוהאן עליו! הגוהאן הבוגר! אני יודעת שזה קצת נדוש, אבל שרואים את זה מתפקעים מצחוק!!! זה היה כזה חמוווווד... אולי אני אביא את זה למפגש...

Shazamit

New member
את מתכוונת למסטיקים העגולים??

על איזה את מדברת? אני חייבת לראות!! ^^

king kazabubu

New member
את מודעת לכך שיש לי

כשלושים כאלו דברים? זה ישן ואני אוסף אותם...

Shazamit

New member
איזה יפה...

אז תגידו לי, מאיפה אני משיגה את כל אלה?? אין לי שום דבר חומרי של דב"ז! הכל נמצא במחשב עצמו (חוץ מכאלה שהדפסתי... וזה לא נחשב)... וזאת לא פעם ראשונה שאני שואלת... אכפת לכם לענות?

king kazabubu

New member
אם היית גרה בחולון הייתי אומר לך...

אך כיוון שאין לי שמץ של מושג על מיקומך אני לא יכול להגיד לך...

Piccolo

New member
תגיד באופן כללי..

יש אנשים שמכירים טיפה את חולון

king kazabubu

New member
חחחחח

אוקיי... מי שמכיר את רחוב סוקולוב, יש מקום שנקרא בנייני צמרת. עקרונית שם, בערך בפינת סוקולוב שנקר יש חנות ממתקים שם מוכרים 7 חבילות מסטיקים כאלו ב10 שקלים.....

yoo

New member
חחחח חולון...

גרתי שם עד לפני 5 שנים. לא תאמינו כמה דברים שווים אפשר למצוא בקיוסקים בסוקולוב! :)

Piccolo

New member
יש הרבה דברים של דראגון בול זי..

בדוכן שפותח גיא ביום שישי הקרוב.. זה מנגות, מעין כרוזים שכאלה.. יש הרבה דברים.. שווה לראות.. כי זה לא רק דראגון בול זי..

Shazamit

New member
אז...

איפה הדוכן הזה יהיה, אתה יודע? עוד פעם בכפר סבא?
קאזו, אני גרה די קרוב לחולון... אני מקווה שאבקר שם בקרוב. ^^

Shazamit

New member
זה יכול להיות נחמד... ../images/Emo13.gif

אבל קודם תתחבר לאסק...! (למה, באמת, אתה אף פעם לא מחובר?)

king kazabubu

New member
אני מחובר..

אבל אני אינויזיבל רוב הזמן. כי אני לא תמיד ליד המחשב...

Piccolo

New member
אם אני לא טועה..

זה יהיה שוב בכפר סבא באמת... בכל מקרה חכה להודעה ממנו.. הוא יפרסם פה ובעוד מקומות כמו כל פעם :> אגב, אני כנראה אהיה שם הפעם..

לי יש...

די המון קלפים של GT ושל דב"ז,אני 99 אחוזים מביאה אותם למפגש!! ויש לי חבילה של פוגים,יש שם אחד של גוקו וגוטן מ'זה חמוד!אני אביא גם את זה..וזהו בעיקרון.. כשאני חושבת על זה אני צריכה לעשות קניות...

חחחחחחחחחחחחחחחח זה כלום D:

יש הרבה מוצרים נחבאים כאלה בארץ עם דיביזי עליהם באריזות החדשות של "דני" יש תמונות של דמויות D: לפי מה שאני זוכרת יש סופר סאיאן גוהאן הקטן, גם הגדול אולי, סופר סאיאן גוקו, פיקולו, בג'יטה אולי...

Piccolo

New member
יש המון דברים כאלה..

שהייתי בשמירה אחת בצבא באו אלי עם משרוקית כזו... אז אני לוקח אותה ומסתכל על הציור שנראה מוכר כזה על המשרוקית. פיתאום אני קולט שזה גוקו מדראגון בול הישן! זה היה ממש מפתיע! זה קרה בערך לפני שנה.. ככה שבכלל עוד לא הזכירו את זה בארץ כמו שזה מוכר עכשיו וזה.. אז הייתי המום.. אני זוכר שהיתה סיבה שקיבלתי אותה.. אני רק לא זוכר למה.. באותו הרגע הייתי עסוק בלהתהב ולהכריז - יא! זה גוקו! בזמן שכל השאר מסתכלים עלי ולא מבינים מה אני רוצה.. וכמובן ששמרתי את המשרוקית הזו

למעלה